Postuar mė parė nga Enkeleu Nė ballkon me i pi nja dy tyma He se po ti jap une , rri
Carpe diem!!
Postuar mė parė nga Lexuesi_ Kėndues Shqiptar -----/------- U?...................
Lexues, Bujar Qamili, thuj po per inati Nje I
Postuar mė parė nga Lexuesi_ Kėndues Shqiptar -----/------- o lexues ma trego ne mp mua kshu si tregojm askujt.. se keta te diturit hic nuk na mesojn dhe sa te shpejte aman...
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Fole bujari iku ama 2 tjera i gjete. Orhideja o sa mire ta bana o sa mire ta bana hiē sja ke qellu ---i-/------i
Afrim Muciqi E?
Postuar mė parė nga tetovarja87 o lexues ma trego ne mp mua kshu si tregojm askujt.. se keta te diturit hic nuk na mesojn dhe sa te shpejte aman... Nuk punoj ne qeveri oj Tetovarja87 se ne vend te venit te kisha tregu ata miren me korrupcion haha.
hajt nje A sahora
Postuar mė parė nga orhideja Afrim Muciqi E? -e-i-/-e--a-i Jo bre ēfar afrimi a bakrraēi Zor e ki boll se ti kete nuk e ndegjon . Foleja merre A
Postuar mė parė nga Lexuesi_ Nuk punoj ne qeveri oj Tetovarja87 se ne vend te venit te kisha tregu ata miren me korrupcion haha. ufff sa i poshter,,,,...ti dole ma i keq se ata te qeveris ishalla te shkelen traktori he
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt