Postuar mė parė nga orhideja Ti ne dhome te femijeve Jo, dua te fle me ty. kam frike.
Mirėmbrėma Sofra . Ka njeri kėtej ?
I lumtur ėshtė ai qė nuk shpreson nė asgjė, sepse nuk zhgėnjehet asnjėherė...!
Ka , posi .............mirembrema
Carpe diem!!
Postuar mė parė nga orhideja Ka , posi .............mirembrema Mirėmbrėma.... Je qė je kėtu , postoje nje enigmė
Postuar mė parė nga Enkeleu Mirėmbrėma.... Je qė je kėtu , postoje nje enigmė Tani e kuptoj se pse perton te postosh - - - - / - - - - - - - - - - Skulptor shqiptar
Postuar mė parė nga orhideja Tani e kuptoj se pse perton te postosh - - - - / - - - - - - - - - - Skulptor shqiptar Hahahaha , sepse jam dembel pra Fillojmė si zakonisht me E ??
Postuar mė parė nga Enkeleu Hahahaha , sepse jam dembel pra Fillojmė si zakonisht me E ?? Ti mire e fillove, por E s'ka
Postuar mė parė nga orhideja Tani e kuptoj se pse perton te postosh - - - - / - - - - - - - - - - Skulptor shqiptar : ) SALI BERISHOVIĒ Mirėmbrėma Enkeleu, Orhideja. Mė jep njė (U)
Postuar mė parė nga Station SALI BERISHOVIĒ :-D Mirėmbrėma Enkeleu, Orhideja.:-) Mė jep njė (U) Pershendetje, Station Keta viēat nuk jane shqiptare ............as U s'ka
Postuar mė parė nga orhideja Ti mire e fillove, por E s'ka Vazhdojmė pra me I .... Mirėmbrėma Station
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt