Postuar mė parė nga orhideja E?............ Fatmira Brecani? e sakteeee, duhet me u krenue me ty
Postuar mė parė nga orhideja E?............ Fatmira Brecani? Ahaha, kjo eshte kengetarja e preferuar e mamit tim Une jam duke pare nje film e nuk kam mundesi me vazhduar, vazhdim te kendshem juve
E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...
Postuar mė parė nga Premtor e sakteeee, duhet me u krenue me ty Vertete e sakte??? Nuk eshte per tu krenua, se ishte rastesi dhe u ndala e mendova se sikur te isha ti cilen kengetare do e pelqeja shume, me doli Fatmira Arvima, shiqim te kendshem
Carpe diem!!
Postuar mė parė nga orhideja Vertete e sakte??? Nuk eshte per tu krenua, se ishte rastesi dhe u ndala e mendova se sikur te isha ti cilen kengetare do e pelqeja shume, me doli Fatmira Arvima, shiqim te kendshem Me vjen mire qe e duam muziken origjinale shqipe
Postuar mė parė nga Premtor Me vjen mire qe e duam muziken origjinale shqipe Une e kam degju live Fatmiren.......rrezik me tu shurdhu veshet - - - - - - / - - - - - - - - Edhe nje e lehte..............kengetare
Postuar mė parė nga orhideja Une e kam degju live Fatmiren.......rrezik me tu shurdhu veshet - - - - - - / - - - - - - - - Edhe nje e lehte..............kengetare Mirėmbrėma dhoma. Shpresoj tė keni pasė njė ditė tė bukur pushimi sot A ka ndonje E pėr mua ?
I lumtur ėshtė ai qė nuk shpreson nė asgjė, sepse nuk zhgėnjehet asnjėherė...!
Postuar mė parė nga orhideja Une e kam degju live Fatmiren.......rrezik me tu shurdhu veshet - - - - - - / - - - - - - - - Edhe nje e lehte..............kengetare Edhe une e kam degjuar live disa here, zerin pushke e ka Ma jep nje A Enkeleu mire se erdhe
- - - - - A / - A - A - E - - Mirembrema Enkele ...............vetem pa puntoret e kan pas pushim sot e jo une
Postuar mė parė nga Premtor Edhe une e kam degjuar live disa here, zerin pushke e ka Ma jep nje A Enkeleu mire se erdhe Pėrshėndetje Premtor , mire se tėe gjeta
Postuar mė parė nga orhideja - - - - - A / - A - A - E - - Mirembrema Enkele ...............vetem pa puntoret e kan pas pushim sot e jo une Mimoza Paraveli ? Edhe une kam punu sot
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt