hot , nja tre kater postime me lart .Postimi nr 173 .Edhe ndrroje ate figure se spo te shkon per fytyre
Postuar mė parė nga orhideja Une, po te fal rradhen time Pse s'ma fale mua?
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Postuar mė parė nga hot_prinz Pse s'ma fale mua? Te marte e mira ty...........ajo pyti, andaj..........po nuk erdhi brenda 1 minuti Arvima, merre ti
Carpe diem!!
Postuar mė parė nga orhideja Une, po te fal rradhen time : ) Kushedi sa here ma ke lene rrallen te kam gjithe ato borxhe Tju mbys njecik tani : D Shkencetar i huaj _ _ _ _ _ _ / _ _ _ _ _
E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...
E?...............
Nikolla Teslla y...
Postuar mė parė nga Arvima Kushedi sa here ma ke lene rrallen te kam gjithe ato borxhe Tju mbys njecik tani : D Shkencetar i huaj _ _ _ _ _ _ / _ _ _ _ _ E nėse ka ?
I lumtur ėshtė ai qė nuk shpreson nė asgjė, sepse nuk zhgėnjehet asnjėherė...!
Postuar mė parė nga Foleja_ : ) hot , nja tre kater postime me lart .Postimi nr 173 .Edhe ndrroje ate figure se spo te shkon per fytyre Tani e pashe. Pse spo me shko fytyra per fytyre?
Postuar mė parė nga hot_prinz Tani e pashe. Pse spo me shko fytyra per fytyre? spo te shkon kjo per fytyre . Nderroje pak , se paku keshtu , spo kerkojme
Postuar mė parė nga orhideja Te marte e mira ty...........ajo pyti, andaj..........po nuk erdhi brenda 1 minuti Arvima, merre ti Te mirat nuk me marrin mu.
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt