nck se di Orhide a po thu me kerku nje D.. si qe u knaqem tu u defry ketu
Postuar mė parė nga Enkeleu Ke tė drejtė, e kam harruar por skam faj Thuaje mos me mundo me shume .... A T E _ T A T _ _ I , I , P E _ A _ D_ _ I T As une s'e di .........lere Fole se as ti s'e din
Carpe diem!!
Postuar mė parė nga pranvera bica Atentatori i Emanuelit? Teta , vetėm thuaj se cka ishte Emanuelli me titull dhe ta dorezoj stafeten per postimin e radhės
I lumtur ėshtė ai qė nuk shpreson nė asgjė, sepse nuk zhgėnjehet asnjėherė...!
Postuar mė parė nga Foleja_ nck se di Orhide a po thu me kerku nje D.. si qe u knaqem tu u defry ketu Edhe une desha ta kerkoj R .......por sbesoj qe ka e po kerkoj ZH
Postuar mė parė nga pranvera bica Atentatori i Emanuelit? ....Perandorit o teta
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Lexues ty te kish pas hije me pas nje Perandori tanen, sinqerisht .Kolegen ngat veti
Postuar mė parė nga e panjohura ....Perandorit o teta E bajsh me shendet e panjohur.Hajde nje te rrezikshme nga ti
Postuar mė parė nga Foleja_ nck se di Orhide a po thu me kerku nje D.. si qe u knaqem tu u defry ketu Postuar mė parė nga orhideja As une s'e di .........lere Fole se as ti s'e din Mirė mirė , do kem shansin tė hakmerrem ndonjeherė ....!
Postuar mė parė nga Foleja_ Lexues ty te kish pas hije me pas nje Perandori tanen, sinqerisht .Kolegen ngat veti Pse moj Perandori temen une. Veē qe jam nga Drenica po. Enkeleu, a ka R ?
Postuar mė parė nga orhideja Edhe une desha ta kerkoj R .......por sbesoj qe ka e po kerkoj ZH Zh ska , dam qė nuk kėrkove R
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt