Close
Faqja 33 prej 37 FillimFillim ... 233132333435 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 321 deri 330 prej 369
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-08-2009
    Postime
    193
    Citim Postuar mė parė nga Ziti Lexo Postimin
    na felliqen keta greket e new yorkut
    shkoni te pastroni halet e wall stritit se politiken e shqiperise e bejne ata qe jetojne atje dhe qe jane zgjedhe me voten e shqiptareve.
    Ato vota nga te persekutuarit ti harroje s.berisha ka per te ngel manget nga keto vota qe deri dje I ka pas te sigurta. U be e qarte cdo gje tani. Un personalisht kam qen simpatizant tani me eshte neverit dhe si puna ime jane shum njerez.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ulne : 21-10-2012 mė 15:54

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    Citim Postuar mė parė nga ulne Lexo Postimin
    Ato vota nga te persekutuarit ti harroje s.berisha ka per te ngel manget nga keto vota qe deri dje I ka pas te sigurta. U be e qarte cdo gje tani. Un personalisht kam qen simpatizant tani me eshte neverit dhe si puna ime jane shum njerez.
    shko pra voto per edvin kristaq ramen qe u dha me qindra milione xhelateve te bllokut komunist.
    mos u qani nga berisha sepse ai na solli te gjitheve lirine e fjales.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Rrefugjat ne vendin tim ...
    Postime
    991
    shko pra voto per edvin kristaq ramen qe u dha me qindra milione xhelateve te bllokut komunist.
    Per kaq pak je dashuru ti ? "Fjala" nuk e ka efektin tek burimi , por tek destinacioni !

Une qe nuk kam aspak dije , p.sh. do te preferoja , jo nje qe me le te flas , por nje qe me degjon se cfare flas ..... Keshtu do ta doja shtetin tim te ishte minimalisht ! Duke mendu gjithmone qe eshte timi dhe jo i ....grekut apo i serbit !

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    Citim Postuar mė parė nga violativo Lexo Postimin
    Per kaq pak je dashuru ti ? "Fjala" nuk e ka efektin tek burimi , por tek destinacioni !

Une qe nuk kam aspak dije , p.sh. do te preferoja , jo nje qe me le te flas , por nje qe me degjon se cfare flas ..... Keshtu do ta doja shtetin tim te ishte minimalisht ! Duke mendu gjithmone qe eshte timi dhe jo i ....grekut apo i serbit !
    kapitalizmi nuk do llafe por do pune
    kush shante komunizmin shkonte ne spac apo burrel, kush shan kapitalizmin pret ndihme sociale.

New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    keta kshu duhet djema bravo
    ups se harova i degjoj kush/?????
    Partizoni

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Shume pak qenkan.Keto duhet ta kishin
    bere protesten ne ndonje salle te mbyllur.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Paska qene vertet "e jashtezakonshme", kaq nuk mblidhen as per nje ditelindje

Nuk mund te ishte ndryshe...
    Keta "protestues" nuk donin t'ia dinin kur gati po i linin te gjithe shqiptaret pa levizje te lire apo po zvarritet miratimi i ligjeve per kandidimin ne BE.
    Ne kete rast ekziston nje ligj, po vihet ne zbatim dhe ka nje afatmbarim te demshperblimit ne 2017.

Ke bere mire DYDRINAS qe ke sjelle fotot
    Mos shkruaj gjė kur je me nerva, sepse, ndėrsa plaga e gjuhės ėshtė mė e keqe se e shpatės, mendo ē’ka mund tė jetė ajo e pendės

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    nuk e koncepton dot qe ka njerez qe i shajne te dy? njerez qe jane te zhgenjyer si nga PD-ja ashtu edhe nga PS-ja?

si i ndan shqiptaret ti?
    ose je sahanlepires i njers ane, ose i tjetres???

je i kenaqur ti me gjendjen e shqiperise? me behet qejfi per ty.
    une nuk jam aspak i kenaqur. JAM I ZHEGNJYER.

te solli sala lirine e fjales e per kete ka te drejte te qeverise shqiperine deri sa te jete gjalle???
    hajde llogjike hajde.

vetem ne kuba ndodh e njejta gje. kjo sepse fideli ka punuar mire per ti bere lavazh truri popullit. populli ankohet se jetojne ne mjerim, por kur vie puna tek fideli..... eeeeh ai eshte komandanti. rrofte fideli thone. njelloj ne shkoder. ujin derin ne fyt shkodranet e rrofte sali berisha thone.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga the admiral : 21-10-2012 mė 22:16
    Vasudhaiva Kutumbakam

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,436
    Postimet nė Bllog
    22
    Nuk e di nese duhet te qesh apo te qaj. Duhet te qesh qe spiunet e komunizmit kane dale ne proteste ne New ne mbrojtje te te perndjekurve politike shqiptare qe i mbajten te mbyllur neper burgje e kampe perqendrimi per 50 vjet. Apo duhet te qaj kur shoh qe politika shqiptare vazhdon te beje politike duke shkelur me kembe jeten e njerezve.

Njerezit qe i vene flake vetes nuk reklamohen ne rruget e NYC ne menyre qe ti shpiem uje ne mulli Edi Rames, njerezit qe i vene flake vetes e kane vendin ne ndonje spital te specializuar per shendetin mendor. Reagimi i nje amerikani kur shikon foto te tilla eshte: "Ne cilin planet jetoni ju qe i vini flaken vetes?"

Si e kane emrin ata qe shfrytezojne fatekeqesite e njerezve per qellime politike?

Hijena-njerez apo vampire?

Albo

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,436
    Postimet nė Bllog
    22
    Citim Postuar mė parė nga Akili-A Lexo Postimin
    pse nuk e di berisha qe i detyrohet tu japi leket ketyre????
    pse beri 3 vjet te japi vetem 1 kest???
    pse kesti i dyte do jepet 30% ne kete vit dhe i gjithi perfundon pas 3 vjetesh???
    pse 8 keste te ligjit u dashkan dhene sipas kohes qe berisha e percakton
    8x3= 24 vjet????
    pse berisha shpenzon per reklama e fushata 80 milion $ per 4 vjet dhe nuk shlyen leket e njerezve ne nevoje???

sa per 5-6 te pakenaqur qe kujton ti, do ta shohesh ne zgjedhjet e majit qe vjen.

Berishen do ta rrezojne nga pushteti ISH- TE PERNDJEKURIT DHE ISH PRONARET.

Kjo eshte fatkeqesia ne shqiperi, qe ata qe hipin ne pushtet nuk i bejne ligjet per te zgjidhur hallet e njerezve, por thjesht per fasade sepse jane te pasinjqerte.
    dhe shqiperia vuan perjetesisht, ka 100 vjet shtet qe nuk sheh nje dite te bardhe.
    Le te themi se qeveria eshte ne faj dhe keta 6 greviste kane te drejte. E drejta u fitoka duke i bere shantazh qeverise dhe duke i vene flaken vetes duke terrorizuar nje popull te tere te medhenj e te vegjel? Ne vendet e tjera te botes, njerezit qe i vene flaken vetes i mbyllin neper spitale te specializuara per shendetin mendor, nuk i nxjerrin as neper televizione e as neper pankarta propagandistike politike. E di pse e bejne kete gje? Pasi respektojne dinjitetin e njeriut. Dhe politikanet nuk denjojne qe te perdorin fatkeqesine e nje njeriu per qellime politike.

Cfare duhet te bejne ata shqiptaret e tjere fatkeqe qe presin nje ndihme me te madhe nga qeveria e shoqeria, ti vene flaken vetes apo te kthehen ne njerez-bomba, sic bejne radikalet islamike qe bejne me faj Perendimin per gjithe problemet e tyre?

Nuk je i kenaqur nga puna e qeverise e kryeministri i vendit? Mos voto per te ne zgjedhjet e ardhshme. Jepja voten Edi Rames, Bamir Topit e Spahiut Faqezi qe ka per t'ua zgjidhur hallet te perndjekurve me mire se sa baballaret e tyre qe i mbyllen neper burgje. Edi Rames i jane nxirre syte se nuk e ze gjumi naten per hallet e te perndjekurve politike te komunizmit.

Albo

Faqja 33 prej 37 FillimFillim ... 233132333435 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •