Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 25
    Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga Le dévoué Lexo Postimin
    Jarigas, a mund ta konceptosh faktin ne mendjen tende se un autorin e njohe me mir se sa i a njoh librin e shume perfolur ?
    Vertet?! Ke lexuar ndonje gje tjeter prej tij apo qysh??!
    Jarigas

Enraged Maska e Scion
    Anėtarėsuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Jarigas, a mund ta konceptosh faktin ne mendjen tende se un autorin e njohe me mir se sa i a njoh librin e shume perfolur ?
    E ke lexuar librin?
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Mshoj vetes jarigas, po si s'kam lexu ! Si s'kam degju per kete njeri ?! E njoh mir, edhe pse nuk i kam lexuar librat, e di se ne cfar drejtimi eshte kthyer.

Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Mshoj vetes jarigas, po si s'kam lexu ! Si s'kam degju per kete njeri ?! E njoh mir, edhe pse nuk i kam lexuar librat, e di se ne cfar drejtimi eshte kthyer.
    Pyetja "a ke lexuar gje prej tij" nuk eshte e barazvlefshme me pyetjen " a ke lexuar gje per te"!! Ne shqip ka dallim......mesņ! Ti ndoshta njeh ate qe mendojne te tjeret per te, por nuk ke mendim tendin objektiv.
    Jarigas

Enraged Maska e Scion
    Anėtarėsuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Pyetja "a ke lexuar gje prej tij" nuk eshte e barazvlefshme me pyetjen " a ke lexuar gje per te"!! Ne shqip ka dallim......mesņ! Ti ndoshta njeh ate qe mendojne te tjeret per te, por nuk ke mendim tendin objektiv.
    Keta kane lexuar me shume mbi fushatat denigruese qe kupola arabe ndermorri ndaj tij, sesa ndonje gje per vete subjektin ne fjale. Ketyre iu mjafton qe nje nga ata "dijetarucat" te etiketoje dicka/dike si te devijuar dhe hyxhym cohet gjith dynjaja se athua ky tipi i ka sha per nene. Koncepti i turmes dhe mendimit kolektiv :/

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    A ka ardh ne Prishtine ?

Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Jaa ti s'qenke normal ! Te duhet (urgjentisht ate) te konsultosh me ndonje psikolog, a s'e sheh veten se ne cfar gjendje ndodhesh ? Te eshte bere pik e zez te e dish se a kam lexuar diē prej tij apo jo ?! Qe 3 dit e 3 net qe me lutesh qe te pergjigjem. Mos e ke beqarin me profesion dhe s'ke ku ta kalosh kohen e lire ?

Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185
    Citim Postuar mė parė nga Scion Lexo Postimin
    Keta kane lexuar me shume mbi fushatat denigruese qe kupola arabe ndermorri ndaj tij, sesa ndonje gje per vete subjektin ne fjale. Ketyre iu mjafton qe nje nga ata "dijetarucat" te etiketoje dicka/dike si te devijuar dhe hyxhym cohet gjith dynjaja se athua ky tipi i ka sha per nene. Koncepti i turmes dhe mendimit kolektiv :/
    Po flet me kaq siguri, thua ti se librin ne duar na ka mbajtur gjat leximit.

Mos i beni qef njeri tjetrit, se un kam lexuar artikuj te tij, plus kesaj kam pas rastin shpesh here ta degjoj edhe neper debate dhe aty e tregon ftyren (satanike) dhe ankthin e tij. Por un tani e kam porositur librin e tij, dhe do ta lexoj (por jo ne shqip, per inati t'Arlindės).

Enraged Maska e Scion
    Anėtarėsuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Lol, Sjam normal une.

Gjithsesi, meqe e ke qejf shume, ja po ta nxjerr nje Syrret per ta pa, nashta dashunohesh pakes.

Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    MIre o rob' i Allahut, po te freskoj pak kujtesen, pasi ti s'je ne gjendje te ndjekesh fillin e "logjikes" tende te kulluar.Nese ti thua ne fillim:

Nė ferr do tė digjėt Ardiani, bashk me Arlindėn nėse ka guxuar tė pėrkthej diē tė pavėrteta rreth Profetit Muhamed dhe Zotit 1, dhe tė vetėm.
    gje qe shpreh mosnjohjen tende rreth subjektit te librit e rrjedhimisht autorit!!Pastaj pohon te kunderten:
    pra, njeh autorin e librit shume te perfolur "Versetet satanike", pa kuptuar se per ēfare ben fjale??!! Nga ku pyetja ime:
    Pergjigja jote pastaj nuk le vend per dyshime:
    Pra ti njekohesisht pergenjeshtron veten ku thua se e njeh e gjithashtu kur thua se e din se nga eshte "kthyer", por bie ndesh me dyshimin e fillimit "nese ka shkruar genjeshtra"!!!E perseri, une te zgjas doren ne menyre e te korrigjosh veten:
    ....vijon pergjigja jote qe eshte nje kristalizim i "logjikes" islame:
    Jaa ti s'qenke normal ! Te duhet (urgjentisht ate) te konsultosh me ndonje psikolog, a s'e sheh veten se ne cfar gjendje ndodhesh ? Te eshte bere pik e zez te e dish se a kam lexuar diē prej tij apo jo ?! Qe 3 dit e 3 net qe me lutesh qe te pergjigjem. Mos e ke beqarin me profesion dhe s'ke ku ta kalosh kohen e lire ?
    Ka te drejte Scion!!! Vertet "s'jam" normal qe merrem me ty......siē e thua edhe ti, nuk mund te jem i tille po te merrem me ty!! Mirembeē aty ku je!!
    Jarigas

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •