Keta kane lexuar me shume mbi fushatat denigruese qe kupola arabe ndermorri ndaj tij, sesa ndonje gje per vete subjektin ne fjale. Ketyre iu mjafton qe nje nga ata "dijetarucat" te etiketoje dicka/dike si te devijuar dhe hyxhym cohet gjith dynjaja se athua ky tipi i ka sha per nene. Koncepti i turmes dhe mendimit kolektiv :/
What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence
A ka ardh ne Prishtine ?
Jaa ti s'qenke normal ! Te duhet (urgjentisht ate) te konsultosh me ndonje psikolog, a s'e sheh veten se ne cfar gjendje ndodhesh ? Te eshte bere pik e zez te e dish se a kam lexuar diē prej tij apo jo ?! Qe 3 dit e 3 net qe me lutesh qe te pergjigjem.
Mos e ke beqarin me profesion dhe s'ke ku ta kalosh kohen e lire ?
Po flet me kaq siguri, thua ti se librin ne duar na ka mbajtur gjat leximit.
Mos i beni qef njeri tjetrit, se un kam lexuar artikuj te tij, plus kesaj kam pas rastin shpesh here ta degjoj edhe neper debate dhe aty e tregon ftyren (satanike) dhe ankthin e tij. Por un tani e kam porositur librin e tij, dhe do ta lexoj (por jo ne shqip, per inati t'Arlindės).
Lol, Sjam normal une.
Gjithsesi, meqe e ke qejf shume, ja po ta nxjerr nje Syrret per ta pa, nashta dashunohesh pakes.
![]()
What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence
MIre o rob' i Allahut, po te freskoj pak kujtesen, pasi ti s'je ne gjendje te ndjekesh fillin e "logjikes" tende te kulluar.Nese ti thua ne fillim:
gje qe shpreh mosnjohjen tende rreth subjektit te librit e rrjedhimisht autorit!!Pastaj pohon te kunderten:
pra, njeh autorin e librit shume te perfolur "Versetet satanike", pa kuptuar se per ēfare ben fjale??!! Nga ku pyetja ime:
Pergjigja jote pastaj nuk le vend per dyshime:
Pra ti njekohesisht pergenjeshtron veten ku thua se e njeh e gjithashtu kur thua se e din se nga eshte "kthyer", por bie ndesh me dyshimin e fillimit "nese ka shkruar genjeshtra"!!!E perseri, une te zgjas doren ne menyre e te korrigjosh veten:
....vijon pergjigja jote qe eshte nje kristalizim i "logjikes" islame:
Ka te drejte Scion!!! Vertet "s'jam" normal qe merrem me ty......siē e thua edhe ti, nuk mund te jem i tille po te merrem me ty!! Mirembeē aty ku je!!![]()
Jarigas
Krijoni Kontakt