Ibra: Anceloti sillet mė mirė me lojtarėt se Mourinjo
Zllatan Ibrahimovic ka marrė kohė pėr tė lėvduar Karlo Ancelotin dhe nėnvizuar faktin se trajneri i PSG-sė ka marrėdhėnie mė tė mirė me lojtarėt e tij se sa trajneri nė ikje i Realit tė Madridit, Hoze Mourinjo. Italiani ėshtė nė pole position pėr tė marrė vendin e portugezit 59-vjeēar, qė do ta lėrė Bernabeun kėtė verė, por ish-sulmuesi i Milanit mbetet me shpresė se Anceloti do tė qėndrojė nė Parc des Princes. Unė kam njė marrėdhėnie fantastike me Ancelotin dhe nuk dua qė tė largohet nga klubi, tha ndėrkombėtari suedez nė njė konferencė shtypi. Ai ėshtė trajneri i vetėm me tė cilin kam pasur njė marrėdhėnie tė shkėlqyer. I njėjti raport vlen edhe me tė gjithė lojtarėt e tij, madje edhe mė shumė se sa Hoze Mourinjo. Ai gjithmonė i shpjegon vendimet e tij pėr lojtarėt, kur lė nė stol dikė. Kur e kemi fituar titullin, ai na mblodhi nė njė dhomė tė vogėl pėr tė na falėnderuar personalisht, ndėrsa kishte njė mesazh personal pėr tė gjithė ne. Ai ka kontribuar shumė nė projektin e PSG-sė dhe ka ndėrtuar tashmė njė bazė tė suksesit kėtu. Nėse ai ikėn diku tjetėr, do tė lėrė njė boshllėk tė madh. Tė gjithė te PSG-ja duam qė ai tė qėndrojė.
Burimi: http://www.panorama-sport.com/lajme-...#ixzz2U35ETfww
PS: Po kte une e mesova te flase keshtu?![]()
Krijoni Kontakt