Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 25 prej 25
    i/e regjistruar Maska e teta
    Anëtarësuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    brar,ne gjakove eshte nje stil i ri ndertimesh,e kan kuptuar mbi popullimin me kohe,dhe po ndertohen pallate mbi pallate

e kam par nje ide ne tokio per ndertim te miniqyteteve mbrenda nje ndertese.
    dhe gjakova ka filluar e para me novatorizem te till,gjysmen e popullsisse qytetit do ta kesh ne qender te vendosur

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    pa he shqiponje ne kallxo si fitonin lol
    me 100% ahahahaaah. Shqiponja ka pas njerez ne politike si nga PS & PD ne fillim por kur e pane si ishte ne shqiperi u terhoqen nga politika.
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga loneeagle Lexo Postimin
    me 100% ahahahaaah. Shqiponja ka pas njerez ne politike si nga PS & PD ne fillim por kur e pane si ishte ne shqiperi u terhoqen nga politika.
    paskan manipulu dhe ato e?

mir qe the lol se thash se me paten bo syte ne 96 kur shkote e ndrrote fugoni i policis kutite e votimit ne mes te dites ne sy te njerzve lol neper qendrat e votimeve
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

mir qe the lol se thash se me paten bo syte ne 96 kur shkote e ndrrote fugoni i policis kutite e votimit ne mes te dites ne sy te njerzve lol neper qendrat e votimeve
    Mos te habisi fare fakti ty se nuk ka vend qe fitojne 100% vetem ne shqiperi, Irak & Iran lol. Ne mos ata simpatizantet e atyre. Se nuk shkon vet kandidati te vendosi vota, por te pakten pane padrejtesi edhe u larguan. Por hajdutet e vertet i ke akoma ne politiken shqiptare qe po e shkatrrojne ate vend duke filluar nga Saliu & Edi, Ilir meta, Gramoz Ruci, Skender gjinushi etc. Prandaj me habit fakti qe populli shqiptar akoma qurravitet mbas ketyre kafshve.
    I LOVE GOD

j&g

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624

Po ç'kujton '96-ën, atëherë në Libofsh PD-ja "fitoi" me 120% e beson apo jo kjo është e vërtetë.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •