Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 25 prej 25
    i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anėtarėsuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Citim Postuar mė parė nga mervan Lexo Postimin
    flmnd.te gjithe per pergj.dhe reagimet por desha te sqaroj nese me ndijmonie ka thene se jetoj ne zvicer por numrin ma ka dhene pa prefiks pra 07625161..,pershnd.eli
    076 ... mund te jete Sunrise-Mobil, Cablecom-Mobil..

Perndryshe, nese e ke numrin e plote dhe te sakte, atehere thirrja duhet te behet keshtu:
    0041 76 25161...

Prefiksi eshte 076

Citim Postuar mė parė nga Foleja_ Lexo Postimin
    Pershendetje Eli ,

shoqja ta paska dhene nr e mobilit. Atehere 0041762.... Por nqs ka ngaterru apo ka harru ndonje nr me e shkru ne shpejtesi edhe nuk mund te hysh ne lidhje. E vetmja menyre te ka mbete te e kerkosh me emer e mbiemer ne qytetin ku jeton ,pra numrin fiks. E gjene ne librin e tel ne internet .
    shpresoj ta gjesh me shpejte dhe e vazhdoni miqesine pergjithemone
    pershnd.ekam formuar nmr.por me del me13 numra.eshte i sakte?

...edhe une kerkoj numrin e nje miku ne Shqiperi, por vetem prefiksin i di 00355

i mungojne vetem 9 numra

A me ndihmoni ?
    Revolution 1848

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308
    Citim Postuar mė parė nga mervan Lexo Postimin
    pershnd.me falni per shqetesimin por kam nevoje per ndihmen tuai.jam nga shkodra dhe banoj jashte.ne vere isha me pushime ne velipoje per 10 dite andej nga viluni me burre dhe femije.prane nesh ne plazhe kishim nje faml.nga kosova me banim ne zvicer(zurih)gjate qendrimit atje shkembeva biseda me ate gruan qe ishte edhe ajo me burre e vajzen e djalin si dhe mbesen e vet.ato iken disa dite para dhe kur me iku me dha nmr.e celularit te saje per te mbajtur lidhje.une kur u ktheva e kam provuar disa here por nuk mund te hyj ne lidhje.keto ishin nga gjakova dhe periudha qe ne ishim ne plazhe ishte 29.07 deri me 08.08.2012.kam provuar nmr 004125161.. por nuk me del.ju lutem ame ndihmon njeri.ju flmnd.per mirkuptimin.
    Edhe une kerkoj numrin e nje goceje ketu

germo tare germo se do gjesh nomrin e ................

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •