Formacioni i mundshem per sonte.
![]()
Formacioni i mundshem per sonte.
![]()
Nesėr pritet qė Anelka tė kryej testet mjekėsore dhe tė hėnėn tė hedh firmėn qė do e lidh atė me Juventus pėr njė periudh 6 mujore. Lajmi duket shumė i besueshėm duke marrė nė konsideratė se portalet mė tė besueshme italiane dhe evropiane e kanė theksuar njė gjė tė tillė. Gjithashtu pritet qė Anelka tė jetė prezent nė tribunė sonte nė ndeshjen kundėr Genoas. Pas transferimit tė LLorente dhe me shumė mundėsi edhe tė Anelkas pritet edhe pėrfundimi me sukses i transferimit tė Lisandro Lopez.
Sonte shpresojmė nė tre pikė tė reja dhe tė mbajmė diferencėn ndoshta edhe ta risim pasi Lazio luan ndeshjen mė herėt se Juventus.
Forca Juve!
Sui generis
Sa kam dėshirė tė ndėgjoj opinionet e ekspertėve tonė tė forumit nė lidhje me kėtė ndeshje qė u zhvillua kėtė mbrėmje, gjithēka e rregullt apo? Juventus sėrish vjedh!
Sui generis
Kane vendos mos me ja dhene scudetton kete vit juves.
Tre penallti te padhena, nje e padhene edhe genoas.
Wow.
Por sishte ky problemi i skandalit.
Sic tha konte, qe kur e pyeti arbitrin se pse nuk i dha penalltite, sidomos ate te fundit, nderkohe qe arbitri mbrapa portes e gjykoi si penallti, arbitri kryesor i tha kontes "sma ndjeu me e dhene si penallti" .
Hahahaha.
Vetem ne itali ndodhin gjera te tilla.
Arbitri ishte nga napoli. Lol
Si tha marotta " arbitra te tille, ne fund te fundit kthehen je shtepi mbas ndeshjes..", dmth se ja tredhin kokrrat kamoristet napolitane nqs e jepte penallti....lol
Nejse, prape e fitojme, mgjth kundra sampdorias,parmes dhe genoas penallti te padhena kur mund te mbyllnim ndeshjet me heret.
Mgjth duhet theksuar se po luajme keq kete janar.
Gjithmone gjate janareve luajme keq.
Ec mo, se edhe kundra mafieve milaniste e napolitaneve kemi per te fituar.
sju vjen mire kur ju del nje arbiter kunder? jam i mendimit qe penalltia duhet te jepej por arbitrat ne itali jane skandaloze. Mgjth deri tani nuk i keni pasur edhe aq kunder si ne rastin e interit.
jam i mendimit qe arbitrat ne itali ta shpifin
vari leshte
Gabime behen, ajne bere ne favor te Juves edhe ne dem, por ne Itali duhet referet te behen format(refresh) se nuk ehste mire per asnjerin.
Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?
Epo te thote nje arbiter qe: "NUK MA NDJEU TA JAP PENALLTI" vetem ne ate ndeshje kam degjuarGjithcka mund te thote,Nuk e pashe,nuk ishte,ishte e pavullnetshme,por te thote NUK MA NDJEU ???
Keta goret qe hane mener me thene ... duke akuzu se Juvja paska arbitra tifoze apo te nxjerin adr e tyre ne FB ti shqyejne syte mire tashi dhe te shofin qe paska edhe arbiter tifoz napoletan,ndaj shush mos vazhdoni te hani me...
Pale komentet e trainereve te tjere te Serie A,te hapin barkun.
Alegri: Juve-Genoa ? Dormivo (Isha ne gjume)
Mazzarri: Juve-Genoa? Dopo Pechino non parlo pił (pas Pekinit nuk flas me) C'te flasi i mjeri pasi u degjeneru!
Buffon mbush 35 vjeē!!
Tanti auguri a Buffon
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga AlbaneZ : 28-01-2013 mė 06:49
Hahahaha
Sonte luhet ndeshja e kthimit me Lazio ne Olimpico te Romes.
Formacionet e mundshme.
![]()
Krijoni Kontakt