Close
Faqja 9 prej 55 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 541
    ► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834
    Napoli, bėri njė gjest tė turpshėm kundrejt Juventusit.

Numri i djeshėm i tė pėrditshmes italiane “La Stampa” ka zbardhur njė prapaskenė, qė nuk i shkon shumė pėr shtat Napolit, i cili ka menduar tė gjejė njė mėnyrė qė tė mund ta fitonte jo nė fushė, por nė tavolinė ndeshjen qė nė pjesėn e parė. Gazetarėt e kėsaj medie theksojnė se pas pjesės sė parė, Antonio Konte ka lėnė boksin ku ai akomodohet pėr tė ndjekur takimet dhe disa drejtues tė Napolit kanė menduar se ai ka vizituar skuadrėn nė dhomat e zhveshjes. Por, duke qenė se diēka e tillė nuk i lejohet me ligj sportiv trajnerit bardhezi, njė konfirmim i tillė mund tė sillte disfatėn e Juventusit. Pėr kėtė arsye, drejtues tė Napolit kanė telefonuar federatėn, tė cilės i kanė kėrkuar qė tė dėrgojnė vėzhguesit e saj nė dhomat e zhveshjes sė torinezėve, sepse Antonio Konte kishte inkurajuar dhe kėshilluar lojtarėt e tij. Menjėherė federata ka ndėrhyrė nė dhomat e juventinėve, por ata dhe mbi tė gjithė drejtuesit e Napolit kanė dalė huq, sepse Konte ishte thjesht nė njė nga ambientet e brendshme tė tribunės “VIP” dhe kurrsesi nuk mund tė bėnte njė idiotėsi tė tillė. Prandaj, pas presionit dhe fitores sė shumuar nė fushė, Napoli bėri njė tjetėr gjest tė turpshėm kundrejt Juventusit.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

lol,nga Intermerda do kene mare shembull keta

► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834
    Lista e 22 lojtareve qe Conte ka vendosur te grumbulloje per ne Danimarke ne sfiden kunder Nordsjaelland.

1. Buffon
    2. Lucio
    3. Chiellini
    4. Caceres
    5. PogbaMarchisio
    6. Vucinic
    7. De Ceglie
    8. Giovinco
    9. Barzagli
    10. Bendtner
    11. Bonucci
    12. Padoin
    13. Pirlo
    14. Vidal
    15. Giaccherini
    16. Quagliarella
    17. Storari
    18. Matri
    19. Isla
    20. Rubinho
    21. Marrone

Lihen pushim Lichtsteiner, Asamoah dhe Pepe por rekuperohen Buffon, De Ceglie e Vucinic

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    Citim Postuar mė parė nga AlbaneZ Lexo Postimin
    Oli ka filluar te uroje Juventusin ???? Po ky hipokriti der dje nuk ka lene gje pa thene per Juven,per lojtaret,traineret,drejtuesit etj..
    Kam thene me lart se kur luhet me merite une e pergezoj si skuader.
    Ndersa kur ka qene koha e moxhit ajo dihet tashme si ka qene si skuader por le te mos i hyjme atij debatit perseri..........

E perseris perseri une vazhdoj te shikoj futboll per qejf pa e prishur terezine nuk urrej ndonje ne vecanti se vesh nje fanelle apo nje tjeter sezonin e ardhshem. Nuk me bejn pershtypje budallalliqet por urrej mashtruesit dhe hileqaret. Une gjithmone ndeshjet derbi italise apo madonines e shikoj me shoket qe i kam me juven dhe milanin dhe asnjeher nuk e kam pasur problem humbjen apo fitoren me merite njeres apo tjetres pale.

nejse kam pershtypjen se me disa harxhoj kohen kot kur arrini pjekjen llogjike si individe atehere do shikoni dhe ndryshimet qe futbolli eshte thjesht nje mjet per tu defryer dhe jo per superior apo inferior.

besoj se je i sqaruar
    vari leshte

► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834
    Citim Postuar mė parė nga oliinter
    Kam thene me lart se kur luhet me merite une e pergezoj si skuader.
    Ndersa kur ka qene koha e moxhit ajo dihet tashme si ka qene si skuader por le te mos i hyjme atij debatit perseri..........
    Prap po tregohesh sic te kam thene ne citimin tend me lart.

Ekipi dhe lojtaret e Juventusit gjithmone ka fituar ne fushe dhe me merite,kjo eshte vertetuar.

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga AlbaneZ Lexo Postimin
    Ekipi dhe lojtaret e Juventusit gjithmone ka fituar ne fushe dhe me merite,kjo eshte vertetuar.
    Ashtu si fituan superkupen apo si fituan me Milanin vjet??!! Dhia e zgjebosur mban bishtin perpjete.......
    Jarigas

► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834
    Po po pikerisht sic fituam superkupen dhe i degjeneruam te shtunen Ndonje koment nuk kishe per sfiden e fundit ? Si ka mundesi ?...

Te ftoj tu bashkohesh karantines se zozonerove dhe qurravituni duke rishikuar edhe njehere ndeshjen e superkupes dhe golin e muntarit

► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834

Formacionet e mundshme

i/e regjistruar Maska e bianco_neri
    Anėtarėsuar
    20-11-2010
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    411
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Ashtu si fituan superkupen apo si fituan me Milanin vjet??!! Dhia e zgjebosur mban bishtin perpjete.......

Shife kte video 2:20 dhe mbylle gojen se qenke si puna e atyre tifozave te deshperuar Napoletane qe treguan sjelljen e tyre kafsherore duke shkaterruar banjot ne Juventus Stadium.
    #finoallafineforzaJuventus

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    Eshte e kote fshataresia si koncept nuk ndreqet........
    vari leshte

► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834
    Ndonjehere fati nuk te do dhe mbreme ishim te pafat edhe pse nuk ka justifikime per ate barazim te mare ndaj Nordsjaelland.Duhej fituar ajo ndeshje pasi tani eshte shume i nderlikuar kualifikimi dhe mundesia e vetme qe ngelet eshte fitorja ne te gjitha takimet e mbetura (qe veshtire do jete) Duhet pergezuar portieri i ekipit danez per ato super pritje qe ka bere mbreme ishte me i miri ne fushen e lojes.

Problemi eshte sulmi tek Juventus dhe nuk e di per sa kohe do ngelet problem.Me kete sulm jemi shume prapa ekipeve qe luajne ne champions.Formacioni ishte i ndertuar keq mbreme.Duhej Kaseres ne vend te Isla,duhej Bendtner ne vend te Matrit dhe jam i sigurt qe do fitonim.Matri eshte dobet,Giovinco humbet shume...

Te shohim si do veje der ne fund.

Ps: Sa do gezoheshin zozonerot po te vinte humbja e pare mbreme per Juventusin por edhe kesaj rradhe kane ngrene thonjte me dhembe

Faqja 9 prej 55 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •