Close
Faqja 7 prej 13 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 123
    Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    PS: cka te kemi ty, musliman apo te krishtere ???
    Islamisti nuk din ne menyre te civilizuar as te parashtroje pyetjen !!

Logjika retrograde Islamike i ka fundosur ne nivele "Tregom cka je ti,musliman apo i krishter ? ".... nuk i kap truri me shume se sa te dijne identitetin fetar te tjeterit !
    Nuk e kuptojne kete as nga konteksti....Varfanjak nga mendja dhe thellesija e mendimit !
    Ndryshuar për herë të fundit nga qeveriablu : 04-10-2012 më 10:39
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga qeveriablu Lexo Postimin
    Nuh Musa ne delirium.Nuk munde te shkruaj tjeter gje Megatunxhi.

Pssst logjik retrograde Islamike,mos flit per Hebrejet se edhe kur pordh te themi mbreti i Jordanis Hamasi e din.Jo nga vetja por nga spiunet Harap...
    Mos i hidhero Hebrejet se tere arsenalin berthamor e kane te drejtuar nga qytetet kryesore harape,i pari ne shenjester eshte Meka dhe Medina me varrin e te "derguarit",do fluturojne ne ajer eshtrat e tij te paret....

Pssst Islamik retrograd,merr abdest kur flet per Hebrejet.Pese (5) here i sulmuat te paret te 5 here ju munden ,madje edhe ju okupuan.Edhe ate jo me lufte te gjate por me blickrige (1 jave)... 10 mil. Hebrej botes i dhane me qindra Nobelist (pa marr ne konsiderat kontributin e tyre gjate historise),1.4 Miliard musliman dhan 2 Nobelist (njerit ja prishet varrin dhe e ekskomunikuat).

Renkoni rende nen cizmen Hebreje,kete e meritoni ju Islamiket.Kete situate te mjere nder muslimanet e keni dhurat nga logjika retrograde e Kuranit....c`te beje logjika varfnjake Muslimaniste para madheshtise Hebreje....

Pune e rende eshte per logjiken tende Islamike retrograde te flasish per Judaizmin ,Talmudi per teje eshte fantashkence ooooo Megatunxh i stepave.Me mire merru me shkrablat e Kuranit eshte literature shume me e lehte,bajate !
    Teza Tunxhiste: Muslimanet i kane mbrojtur Hebrejet gjate Historise haha

Nuk ma ndin qe Tunxhistet Islamik jane anti hebre,por eshte tragjike kur ndegjon keto krimba qe sulmojne cdo gje shqiptare....duhet te ju tredhin qe te qetesoheni....
    Uuuh, te paskam shkele keq ne bisht !!!

Fakt mbetet perseri realiteti historik, se mbrojtesit e VETEM te cifuteve reflektuar mbi nje periudhe 1400 vjecare jane dhe mbeten MUSLIMANET !!!, apo ke ndonje ARGUMENT kunder kesaj qe shkruaj ???, nese po, urdhero....

Historia e 50 viteve te fundit nuk perpjesetohet mbi 1400 vitet e kaluara, kjo eshte ne fakt retrograde dhe ne shkalle te larte sharlatanizem.....ti mund te na prezentohesh ketu si profet, dhe te pasqyrosh nje histori te "mundshme" te ardhme, duke i analizuar 50 vitetet fundit, dhe me ngrejt keshtu nje hipoteze mbi, (te themi me nje fryme shume optimiste) 50 vitet e ardhshme. Ku mundesisht mund te perpunosh edhe scenariot me fluturimin e eshtrave te profetit.

tungi gungi tralala........

PS: se do haroja.....DITURIA antike dhe avancimi i saje eshte percjelle ne sferen perendimore nepermjet kujt ???..........prap muslimanet mbeten "sebepi" i cmimeve nobele....natyrisht i takon dituria gjith njerezise, me se miri kete e dijn ata qe sherbehen me te......ti nuk e din, ngase per ti eshte televizor me boja.....
    albanish by nature

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga qeveriablu Lexo Postimin
    Islamisti nuk din ne menyre te civilizuar as te parashtroje pyetjen !!

Logjika retrograde Islamike i ka fundosur ne nivele "Tregom cka je ti,musliman apo i krishter ? ".... nuk i kap truri me shume se sa te dijne identitetin fetar te tjeterit !
    Nuk e kuptojne kete as nga konteksti....Varfanjak nga mendja dhe thellesija e mendimit !
    Me jep nje shembull pra, se si pyetet.........
    albanish by nature

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185
    Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Termin fyerje e permisoj me termin tallje ,vetem muslimanet nuk mund te tallen me hebrenjet dhe te krishteret ,arsyen ta tregova
    Nuk eshte pergjigje ajo.

Ju duhet te jeni superior ndaj Hebraizmit, e ne ndaj Hebraizmit dhe Krishterizmit.

Kjo shkon drejt logjikes suaj.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Nuk eshte pergjigje ajo.

Ju duhet te jeni superior ndaj Hebraizmit, e ne ndaj Hebraizmit dhe Krishterizmit.

Kjo shkon drejt logjikes suaj.
    Kush ju?!
    Je i "trashe" apo hiqesh i tille?!
    Ju (muslimanet) NUK mundeni kurre te talleni me hebrenjet dhe te krishteret ,jeni te DETYRUAR, ti besoni librat e tij,ndonese Allahun here pas here ne kohen e Kuranit e kapte Alzhaimeri ,here thoshte jane ndryshuar here duhet besuar librat e meparshem

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Uuuh, te paskam shkele keq ne bisht !!!

Fakt mbetet perseri realiteti historik, se mbrojtesit e VETEM te cifuteve reflektuar mbi nje periudhe 1400 vjecare jane dhe mbeten MUSLIMANET !!!, apo ke ndonje ARGUMENT kunder kesaj qe shkruaj ???, nese po, urdhero....

tungi gungi tralala........
    Citim Postuar më parë nga Nuh Musa;
    Per ne protokoll, Muhamedi i arabeve, jo qe i ka "masakruar" ata tradhetaret dhe besepreresit, ai edhe i ka zhduk qe mos te pingeroje fare jomuslimani ne ato troje.....sot e kesaj dite, fara e jomuslimanit as qe mer ere ne vendet me te shenjta te islamit, edhe ate, fale atij burri burrash, atij gjigandi te njerezise....

http://www.forumishqiptar.com/showth...=138569&page=2 postimi 39
    Qekur vrasja dhe shfarosja qenka mbrojtje Nuh??!!
    Muhamedi i ka shfaros çifutet dhe ti, me paturpesine me te madhe rreh gjoksin prej turqelie, se i paska "mbrojtur"!!!
    Per fat te mire, zoti nuk ka lene Shqiptare qe ta mendojne si ti!!
    Ec, shko e bej "tralal" andej nga xhamia e sulltanit tashi.....
    PS: se do haroja.....DITURIA antike dhe avancimi i saje eshte percjelle ne sferen perendimore nepermjet kujt ???..........prap muslimanet mbeten "sebepi" i cmimeve nobele....natyrisht i takon dituria gjith njerezise, me se miri kete e dijn ata qe sherbehen me te......ti nuk e din, ngase per ti eshte televizor me boja.....
    O debil!! Dituria e lashte(antike), ishte ne perendim qe ne lashtesi!!! Apo mos valle greket e romaket ishin diku andej nga oazet harape??!! E çfare na percollen harapet perveç zeros indiane dhe hashishit??!Po te mos ishte per persianet, indianet dhe kinezet, ju bashke me harapet tuaj s'do dinit as se nga e ka anen, dituria!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga jarigas : 04-10-2012 më 14:07
    Jarigas

Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185
    Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Kush ju?!
    Je i "trashe" apo hiqesh i tille?!
    Ju (muslimanet) NUK mundeni kurre te talleni me hebrenjet dhe te krishteret ,jeni te DETYRUAR, ti besoni librat e tij,ndonese Allahun here pas here ne kohen e Kuranit e kapte Alzhaimeri ,here thoshte jane ndryshuar here duhet besuar librat e meparshem
    E shoh qe je e "shnosh" ne krye.

Qe Profeteve si Moisiut, dhe Jezusit (paqja e Zotit qoft mbi ta) i eshte zbritur nje Libër, kjo eshte e vertet.

Librat e inspiruar nga apostujt, e nga shen palet,. ato jan genjeshtra me thelb !

Shiqo kete rabinin me posht. Ai thot se te krishteret jan totalisht jasht loje, dhe se te vetmit qe i sherbejn Zotit, jan muslimanet, ata kan merita dhe kan dicka qe ndoshta as ne (hebrenjt, nuk e kemi).

Kurse prifti ja fut kot, prandaj edhe rabini tallet me te duke i then se ata kan atin, birin, kusheriren, tezen e krejt nje "koleksion" zotash.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    E shoh qe je e "shnosh" ne krye.

Qe Profeteve si Moisiut, dhe Jezusit (paqja e Zotit qoft mbi ta) i eshte zbritur nje Libër, kjo eshte e vertet.

Librat e inspiruar nga apostujt, e nga shen palet,. ato jan genjeshtra me thelb !

Shiqo kete rabinin me posht. Ai thot se te krishteret jan totalisht jasht loje, dhe se te vetmit qe i sherbejn Zotit, jan muslimanet, ata kan merita dhe kan dicka qe ndoshta as ne (hebrenjt, nuk e kemi).

Kurse prifti ja fut kot, prandaj edhe rabini tallet me te duke i then se ata kan atin, birin, kusheriren, tezen e krejt nje "koleksion" zotash.

http://www.youtube.com/watch?v=b_wJIy-dDqc
    Ne bibel thuhet:
    MOS GJYKO QE TE MOS TE TE GJYKOJNE.
    Nuk e di a e thote kete kurani, por kjo eshte shume e vertete, prandaj kur i jep llapes , duhet te hapesh me pas edhe veshet e te degjosh te kunderten.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Ne bibel thuhet:
    MOS GJYKO QE TE MOS TE TE GJYKOJNE.
    Nuk e di a e thote kete kurani, por kjo eshte shume e vertete, prandaj kur i jep llapes , duhet te hapesh me pas edhe veshet e te degjosh te kunderten.
    Folni, kjo rubrik i sherben teologjise.

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Me jep nje shembull pra, se si pyetet.........
    Thjesht nuk pyetet,sepse bie ne nivele te uleta.Duhesh te mirresh me gjera me te denja.E jo te kerkosh nga bashkebiseduesi te percaktohet fetarisht ( te marr anen) dhe mandej te ndertosh sulmin.Kjo tregon qe ke ngurtesi dhe sheh vetem bardh e zi,ne kushte te tjera nuk funksionon.

Si munde te bisedohet me ty Nuh Musa kur mban kete qendrim "Religjioni,besimi percillet permes Y-kromozomit !"....Hajt ajo me larte eshte mungese bontoni,por kjo ceshte ?

Kjo me Y-kromozom don te thote ajo me rrefemin mbi "Ta mohon,sta mohon Baben,Nenen".(Po te tregoj me afer se ke probleme me kontekstin,me siguri nuk do e kuptoje fjaline).
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Faqja 7 prej 13 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •