Per Mua - Fituesi i Kenges Magjike 2012 :
ALBAN SKENDERAJ - REFUZOJ
Per Mua - Fituesi i Kenges Magjike 2012 :
ALBAN SKENDERAJ - REFUZOJ
Nata Finale - LIVE ONLINE :
http://www.kengamagjike.com/wp/live-2/
Pershendetje juve!
Une jame duke shikuar, po nuk i dihet kush fiton!
Une deshiroje qe te fitoje me i miri/a!
Jo se ka emer e jo me miq e leke! Se gjithenje qmimet po jepen me Vitamin B( thonje gjermanet)! Pastajj po ju mungon Suksesi!
Po ia la rastit te kurdisur!
deri me vone...
Po shof finalen dhe dy te zgjedhurit e mi jane Adrian Gaxha & Floriani dhe Alban Skenderaj.
Fitofte me i miri
Fituesi i kenges magjike 2012 eshte Alban Skenderaj
Kenge shume e bukur dhe e denje per vendin e pare,bravo.
Urime, urime Albanit, kenge me te vertete e bukur e qe do te ngele per nje kohe te gjate ne mendjen e degjuesve!
Qe tani e kam harruar ! Vetem ate kengen e pare prej te ciles pati sukses , e ka pasur me melodi ky , gjithe te tjerat me recitime si bisede kafeneje i kendon .
Ngjeshur me brezin e se vertetės,parzmoren e drejtėsisė,mburojėn e besimit dhe shpatėn e Frymės.
Bravo Alban...
O zote zemra te themra deri sa e ndegjova emrin etije si fitues
e ka merituar Fitoren... kenge e mrekullueshme
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Kishte disa kenge te bukura kete vit. Cmimi i pare ishte i merituar dhe u vleresua vertete nje kenge shume e bukur.
Nje moment emocionues i mbremjes ishte kur gjithe publiku se bashku kendoi "Duam me shume Shqiperine" . Nese dikush gjen videon, do ishte bukur ta sillte...
Mos shkruaj gjė kur je me nerva, sepse, ndėrsa plaga e gjuhės ėshtė mė e keqe se e shpatės, mendo ēka mund tė jetė ajo e pendės
Krijoni Kontakt