Close
Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 108
    Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Natyrisht ,ata sjane budallenje te prishin kontratat me vlere qindra milionshe per faktin qe arabet nuk duan ti shohin me sy grate e tyre
    Per ate mos e ve doren ne zjarr se me te martu arabi te le me 20 kalamaj

Muslimanet ( sipas fese se drejte islame) i ruhen zotit te tyre duke mos pare grate e botes pervec asaj te cilen zoti ta ka bere hallall gruan tende.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Do ishte mire qe mos i shifnin grate e botes ngaqe donin vetem gruan e tyre. Por dhe frika nga zoti arsye e mire eshte.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Per ate mos e ve doren ne zjarr se me te martu arabi te le me 20 kalamaj

Muslimanet ( sipas fese se drejte islame) i ruhen zotit te tyre duke mos pare grate e botes pervec asaj te cilen zoti ta ka bere hallall gruan tende.
    Fjaline e pare nuk e kuptova!!
    Te dytes i duhet nje korigjim i vockel:

Muslimanet ( sipas fese se drejte islame) i ruhen zotit te tyre duke mos pare grate e botes pervec asaj/atyre te cilen zoti ta ka bere hallall gruan/grate tende/juaja

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Fjaline e pare nuk e kuptova!!
    Te dytes i duhet nje korigjim i vockel:

Muslimanet ( sipas fese se drejte islame) i ruhen zotit te tyre duke mos pare grate e botes pervec asaj/atyre te cilen zoti ta ka bere hallall gruan/grate tende/juaja
    Nese don te vertetosh nese arabet i durojne apo nuk i durojne grate e tua te sugjerova te martohesh me nje arab. Nuk do ndahesh nga kjo jete pa i pasur 20 kalamaj .

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Do ishte mire qe mos i shifnin grate e botes ngaqe donin vetem gruan e tyre. Por dhe frika nga zoti arsye e mire eshte.
    Ndaj te thashe sipas fese se drejte e ashtu sic praktikohet islami. Nese dikush e praktikon fene islame sic duhet nuk i takon te shikoje me admirim nje femer tjeter pervec gruas se tij.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Ndaj te thashe sipas fese se drejte e ashtu sic praktikohet islami. Nese dikush e praktikon fene islame sic duhet nuk i takon te shikoje me admirim nje femer tjeter pervec gruas se tij.
    QE cmenden pas lekurebardhave dihet por une e pata fjalen per grate e tyre arabe

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    ....................... une e pata fjalen per grate e tyre arabe
    Po pse tere ata kalamaj qe bejne arabet me frymen e shenjte sikur Jezusi ngjizen?

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Kujt si pelqen ne Arabi le te shporret. (do te thonin disa antar te forumit).
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Kujt si pelqen ne Arabi le te shporret. (do te thonin disa antar te forumit).
    Mese e vertete. Prandaj nuk eshte asnje nga ne Arabi besoj.

i/e regjistruar Maska e Xhemis
    Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    1,430
    Paraqitja e yllit të rap muzikës Mélanie Georgiades e njohur si Diam's me shami islame ngjalli debate në Francë.Repistja franceze, Melanie Georgiades, e njohur si Diams, ka përqafuar islamin dhe është veshur me hixhab. Diams u shfaq në televizionin francez TV1, për të zbuluar rrugëtimin e saj nga ilaçet qetësues deri në qetësinë që ka gjetur në fenë islame. Ajo tregon se me fenë islame është prezantuar rastësisht, kur një nga shoqet e saj i ka thënë:”Më prit sa të falem dhe do të kthehem menjëherë

Celesi i Parajses:Ska hyjni tjeter pervec Zotit, dhe se Jezusi dhe Muhamedi a.s jane profetet e Tij.

Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •