Close
Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 76
    e Shqipes Maska e Foleja_
    Anëtarësuar
    04-08-2004
    Postime
    1,694
    Malesor , ata femije do te rriten me trauma. Ata jan viktime e nje nene te dobet qe nuk ka arrite ta kuptoj rolin e saj si shtylle shtepie e dashuri dhenese per familje. Per ate lloj nene mund te gjykoni te gjithe sepse ajo me vetedeshire i ka hap dyert fjaleve fyese per vetveten, sharje e mallkime. Por femijet jan te pafajshem Ata nuk kan qene ne dieni per epshet e shthurura te nenes apo te paaftesise se babait per ta bere te lumtur e mbajtur ne shtrat per vete ate grua . Ata duhet te kursehen nga fjalet e botes, sepse jeta i ka denuar mjaft !

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Femijet jane te pafajshem o malesor burri. C'faj kane ata qe rastisen te jene femije te nje nene kurve.

i/e regjistruar Maska e user010
    Anëtarësuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    Shqiptari e ka shpesh këtë zakon të vrasi dashnorin dhe të përbuzi fëmijët, vetëm hunda e tij mos të preket..

dhe pothuajse gjithmonë këta persona që e mbajnë kaq lartë (pra që shajnë fëmijët ose vrasin dashnorin) janë më keq se ajo dhia e zgjebosur (për sa i përket sjelljes)!

B.ytha në diell dhe hunda në qiell!

Një gjë nuk kuptojë.. vrasësi zbuloi se kishte një të dashur dhe burri nuk zbuloi dot se kishte dy të dashur?

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga user010 Lexo Postimin

Një gjë nuk kuptojë.. vrasësi zbuloi se kishte një të dashur dhe burri nuk zbuloi dot se kishte dy të dashur?
    Dhe jetonin ne fshat, lol. Ka mundesi te kete qene ndonje derdimen qe s'nxirrte qimen nga qulli dhe preferoi te heshtte. Thone qe kush ka femije vet, apo do kete femije vet nje dite mire eshte te mos llapi shume per femijet e botes se nuk i dihet. Ja keshtu Malsor.
    Feelings change - memories don't.

Degjenerim total. Nuk i paskan dale 2 burra asaj, paska marre dhe nje te trete.... te shkretit femije qe do rriten me ate njolle (duke shpresuar qe te jene femijet e burrit legal e jo te dashnoreve).

La vita non si spiega, si VIVE!

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Degjenerim total. Nuk i paskan dale 2 burra asaj, paska marre dhe nje te trete.... te shkretit femije qe do rriten me ate njolle (duke shpresuar qe te jene femijet e burrit legal e jo te dashnoreve).
    Po cfar burri ai qe nuk e vren gruan qe i shkon pas tjerve,apo ndoshta eshte ngopur nga ajo....Gjithesesi nuk duhet veprua sikur ajo,,Behu grua ku-r-v per burrin,por kurr nene K....''
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar Maska e user010
    Anëtarësuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    @E pa njohura nuk e morra vesh.. duket sikur thua kush nuk e vret gruan nuk është burrë, nejse për mua asnjëri nuk ka pse vret asnjërin.

@Mia.. ha ha këtë fjalë 'derdimen' nuk më kujtohet ta kem dëgjuar ndonjë herë.. sa për burrin e sajë për deri sa veç të tjerave ai është ankuar se ishte viktimë dhune nga gruaja e vetë.. sikur ka gjet tenxherja kapakun më duket, vetëm psikanaliza mund të shpjegojë qëndrimin e tij pasiv.

Jam dhe unë i mendimit se nuk duhet të thuash dhe shumë llafe.. nejse e keqja është tek fëmijët, ata janë viktima e një 57 vjeçari që për kokrrën e budallallëkut i la jetimë.

Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Po cfar burri ai qe nuk e vren gruan qe i shkon pas tjerve,apo ndoshta eshte ngopur nga ajo....Gjithesesi nuk duhet veprua sikur ajo,,Behu grua ku-r-v per burrin,por kurr nene K....''
    E ke ven ne praktik kete shprehjen qe the ?

p.s

Degjenerim i madh. Si nuk ju vje turp per trupin e tyre qe lejojne te hyje vegla e kujt te mundet. Edhe ata zagaret qe e fusin vend e pavend. zaten keto q*n grat e botes dhe bota q* grat e tyre. Sidomos tani qe kan ik per lesh dhe i kan lon grat me shal hap..

d.m.th pun kur.vash
    Revolution 1848

Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga user010 Lexo Postimin
    @E pa njohura nuk e morra vesh.. duket sikur thua kush nuk e vret gruan nuk është burrë, nejse për mua asnjëri nuk ka pse vret asnjërin.

@Mia.. ha ha këtë fjalë 'derdimen' nuk më kujtohet ta kem dëgjuar ndonjë herë.. sa për burrin e sajë për deri sa veç të tjerave ai është ankuar se ishte viktimë dhune nga gruaja e vetë.. sikur ka gjet tenxherja kapakun më duket, vetëm psikanaliza mund të shpjegojë qëndrimin e tij pasiv.

Jam dhe unë i mendimit se nuk duhet të thuash dhe shumë llafe.. nejse e keqja është tek fëmijët, ata janë viktima e një 57 vjeçari që për kokrrën e budallallëkut i la jetimë.
    Jo,nuk thash nuk e vran,po si nuk e ka vrejt....
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Postime
    7,750
    E ke ven ne praktik kete shprehjen qe the ?
    Jo i nderuar,une e kam degjua ne nje gjuhe tjeter,disi pak me ndryshe u perkthente:
    Perafersisht keshtu:
    Burrit tim do i behem ku...,por asnjehere nuk do behesha Nene Ku....
    Ne fakt burrat kerkojn kete lloj grave...

Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •