Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 14 prej 14

Tema: Ironike!

e Shqipes Maska e Foleja_
    Anėtarėsuar
    04-08-2004
    Postime
    1,694
    oj znj LinaNur , te kam shkruar edhe ne nje teme tjeter. Qe te hapesh nje teme duhet ti mesosh disa rregulla.Temat me mesazhe fetare qe ti i hap duan pune. Nuk eshte teme te shkruhet nje mesazh e te ikesh, por duhet ta sqarosh ,te perpiqesh ta besh sa me te kapshme per lexuesin dhe ta besh lexuesin te mendoj e mbase edhe te jap te drejte ne ato cka thua ( shkruan).
    Te gjitha temat qe ti ke hapur me mesazhe fetare mund te jene te mrekullueshme ,por vetem per ata qe e kuptojne gjuhen arabe dhe din ta lexojne Kuranin.Une nuk i kuptoj gjysmen e asaj qka thua ! Merr pak mesim nga Nuh Musa apo edhe me mire nga angmokio , te cilet kur sqarojne diqka u shkojne deri ne thelb dhe te shumten ( me disa perjashtime) shkruajn shqip.
    Kaq edhe nga une

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga LinaNur Lexo Postimin
    Me Sami Yusufin ben dauet (thirrje) Ikballe Huduti- Berisha njejte edhe nje musliman qe pretendon Islamin e vertete.

Divergjence ne pasim e dautin ketu te njejte.

Kuptone ceshtjen ummet, e mos bertisni pastaj kur e shajne jobesimtaret Pejgamberin alejhi ue selem si pasoje e te keqijave te muslimaneve... Shikoni marifetet qe tek hundet jane, e jo te shikoni larg, pas kodrave.
    Nuk ju kuptoj se pse mirreni aq shume me kete Igballen ,edhe ajo eshte muslimane perderisa beson te njejtin kuran qe besoni edhe ju(muslimanet sunit).

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Lere mos ja bene ,,bajat'',une e lash me Dautin,po ajo iku me duket....
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Fol mire ose hesht Maska e Linė
    Anėtarėsuar
    26-04-2012
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    203
    Ceshtja eshte se ketu njerezit te kerkojne t'iu pershtatesh atyre, ndersa nuk mendojne se cdo njeri ka idet, qellimet, karakterin apo mendimet e ndryshme nga secili ndoshta. Ate qe e postoj, po nuk t'u pershtat ty apo te tjereve, atehere mjafton te sillet kunderargumenti pa dashur te zhvillohet ndonje debat i pakendshem, duke u shfaqur edhe fyerje dhe nencmim.

Ju lus, te mos beni provokime, apo fyerje! Nese jeni me te diturit, me te miret atehere vazhdoni, por mbane nivelin e te respektuarit.

Nder te tjera, nese eshte diēka e pa qarte dhe doni ta kuptoni, atehere thuaje, mjafton kaq pa hyre ne gjera te tjera. Keshtu ishte postimi dhe kjo nuk ua jep te drejten askujt te futet ne fyerje dhe shprehje te panevojshme.
    Tė pyesin ty pėr shpirtin. Thuaju: Shpirti ėshtė ēėshtje qė i pėrket vetėm Zotit

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •