Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 49 prej 49
    i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Citim Postuar më parë nga dardajan Lexo Postimin
    Mua do më vinte turp dhe zdo më dilte nga goja kjo frazë.
    Pse ça ka per turp !
    Te tjeret votojn Nexhmien por nuk e din,ndersa un me vetdije votoj direkt Sulo Gradecin.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-12-2004
    Postime
    1,681
    C'lidhje ka turpi me partine e punes?
    As qe e njohin njeri tjetrin fare
    E kam për LSI dhe komandantin e saj.

Te tjeret votojn Nexhmien por nuk e din,ndersa un me vetdije votoj direkt Sulo Gradecin.
    Sulo Gradeci Nexhmijen ruante, kështu që edhe vota jote atje shkon, por unë nuk e kisha atje, por e kisha tek fushata eletorale që bëri LSI kundër Berishës dhe pasi mori votat për këtë, pa pyetur elektoratin e saj u bashkua me Berishën. Parimisht dhe teorikisht është absurde dhe jo e drejtë. E dyta skandali i tij me Priftin tregoj fytyrën e tij të vertet, dhe populli ka mendimin e vet për këtë skandal dhe nuk influenzohet nga vendimie gjyqësore.
    Ndërsa njerëz si ju votojnë qorrazi vetëm se mund të jenë Skrapallinj apo sepse kanë ndonjë përfitim personal nga ajo parti. Ç'do arsyetim tjetër për ju nuk vlen.

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    Citim Postuar më parë nga Mike Oldfield Lexo Postimin
    Unë dhe fëmijët e Jozefinës kemi detyrim për grevistët e urisë

29 Shtator, 2012 | Postuar në: Aktualitet,Kryesore,Opinion | Shkruar nga: TemA Online

Nga Arben Manaj

Unë jam djali i një nga ish Kryetarëve të Parlamentit të Shqipërisë, nje bir i ish nomenklaturës komunsite, sic njihemi ndryshe në zhargonin politik, dhe si i tillë kam pasur tërë privilegjet aq sa ishin , që sot mund të duken qesharake, por atëhere ishin lluks, aq më tepër kur krahasohen me vuajtjet dhe deprivimit që kanë pasur një pjesë jo e vogël e shqiptarëve të tjerë, aq më tepër të ish të përndjekurit dhe të persekutuarit politikë, një pjesë e të cilëve sot janë futur në grevë urie.
    .............

Është e pafalshme që një Kryetare e Parlamentit nuk paskërka koment për grevën e njerëzve të shtresës së saj?!!
    ore po ki manaj bllokqeni perse nuk le Great Britain dhe nuk vjen ne Shqiperi qe te vazhdoje ate punen e nisur "act now" nga ambasadori tashme "former" .... te shkruash nga Soho apo West End- i Londonit ne kohen kur politikanet demokrate shqiptare po ndeshen dita dites me sabotimet neper komisione e parlament te pisave sociale ben megjithmend per tu menduar thelle se cfare qenash paskish lene ne xhiro mehmeto-enveret ......

.
    "They will not control us, We will be victorious"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Ky kursi per filozofi ka qene shkolla e partise ne Laprak or burr i dheut.
    Skishe nevoje per universitet qe te beje kurs pasuniversitar filozofije. Dhe te gjithe ata qe benin kete kurs mernin pozita drejtuese e u jepnin ment e urdhera mijera inxhinjereve, mjekeve, profesoreve, arkitekteve, ushtarakeve, etj etj. E kupton dot se pse ky vend u katandis ketu ku jemi sot?????
    O mik, sot nuk ka minister qe te mos dije se paku dy gjuhe te huaja, ndersa ish ministrja e arsimit dhe kultures se asaj kohe , Tefta Cami nuk dinte asgje vec shqipes
    ...po ne vend kemi ngelur!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    20-03-2012
    Postime
    20
    C'lidhje ka turpi me partine e punes?
    As qe e njohin njeri tjetrin fare
    Ti si komunist zhvates dhe 100 kilsh, si ne kohe te enverit, si tani, per shembull, cfare mendimi ke?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga weird Lexo Postimin
    Ti si komunist zhvates dhe 100 kilsh, si ne kohe te enverit, si tani, per shembull, cfare mendimi ke?
    Sa te varfer jeni ne gjuhen e shkruar ...
    Me dhimseni. Duhet te lexoni me shume letersi artistike.
    Mund te lexosh edhe librin e edukates qytetare nese nuk e ke bezdi.
    e gjen tek tekstet mesimore te klases 9.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    20-03-2012
    Postime
    20
    Sa te varfer jeni ne gjuhen e shkruar ...
    Me dhimseni. Duhet te lexoni me shume letersi artistike.
    Mund te lexosh edhe librin e edukates qytetare nese nuk e ke bezdi.
    e gjen tek tekstet mesimore te klases 9.
    Po te kritikoja gjuhen e shkruar, s'do te shkruaja "me dhimseni". lol
    Te sfidoj kur te duash e sa te duash ne gjuhe letrare. Ketu shkruaj shpejt, por ti s'me vjen as tek maja e thoit.
    Ke rene ndonje kile mo?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga weird Lexo Postimin
    Po te kritikoja gjuhen e shkruar, s'do te shkruaja "me dhimseni". lol
    Te sfidoj kur te duash e sa te duash ne gjuhe letrare. Ketu shkruaj shpejt, por ti s'me vjen as tek maja e thoit.
    Ke rene ndonje kile mo?
    Ik bej cicin bashke me kete artikullshkruesin.
    Te eshte ankuar njeri ty per peshen time?
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Citim Postuar më parë nga dardajan Lexo Postimin
    E kam për LSI dhe komandantin e saj.

Sulo Gradeci Nexhmijen ruante, kështu që edhe vota jote atje shkon, por unë nuk e kisha atje, por e kisha tek fushata eletorale që bëri LSI kundër Berishës dhe pasi mori votat për këtë, pa pyetur elektoratin e saj u bashkua me Berishën. Parimisht dhe teorikisht është absurde dhe jo e drejtë. E dyta skandali i tij me Priftin tregoj fytyrën e tij të vertet, dhe populli ka mendimin e vet për këtë skandal dhe nuk influenzohet nga vendimie gjyqësore.
    Ndërsa njerëz si ju votojnë qorrazi vetëm se mund të jenë Skrapallinj apo sepse kanë ndonjë përfitim personal nga ajo parti. Ç'do arsyetim tjetër për ju nuk vlen.
    Shoku Sulo,mos ka ruajtur ndonje person tjeter,se po te ruante shoqen Nexhmie shoku Sali do ta denonte per Kafe.
    Ne si Parti e shokut Sulo,fushatat i bejme kunder shokut Sali,vetem per te vjedhur vjedhim bashke;Si te thuash qe ne te kualicionit,diten e votimit zihemi,ndersa gjate nates vjedhim,nuk jemi aq budallenj sa populli,qe diten votojne e naten qahen se i vjedhin...
    Tani se kush voton qorrazi,mbase,mundet,nuk i dihet,edhe ka mundesi ta kuptosh.

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •