s'ke kuptuar aspak, nuk po krahasoj femra kristiane me muslimane, dihet femra kristiane eshte me pak e shtypur, por perseri mbetet e shtypur.
thelbi eshte: fete monoteiste jane kunder femres.
dhe me vjen keq qe ti si femer mbron nje fe te caktuar.
mos shiko poziten e femrave sot ne vendet perendimore, kushtetutat perendimore jane laike, pra jo fetare.
ia ke futur kot o landi, se ti s'di gje nga kjo bote. ato qe di e beson ti, jane genjeshtra
kur ti s'kupton dot qe anetari duhet te kete vetem nje emer, si mund te kuptosh gjera me te veshtira?
Po me Anen ē`keni or, shofer e Scion? Ajo vetem deshi t`ju perkrah, duke kujtuar se edhe ju do jeni me te, pastaj ajo eshte femer e shek. 21, "duhet t`i degjohet fjala edhe asaj", e ju e injoruat aq keq...aman, ore, edhe ju..."te pakulturuarit", "toleruesit e shek. 21..."e fjuuu"... ndaj femres".
Nuk e kam fjalen as une per vendet perendimore sot por ne te kaluaren ,i kam permend edhe disa fakte ,edhe thashe ,megjithese fete monoteiste nuk kane barazi gjinore nuk krahasohet pozita e femres se krishtet (ne te kaluaren) dhe ate muslimane ,feja kristiane nuk nencmon femren ashtu si ajo muslimane ,kete doja te thoja ,e nencmon me pak![]()
Mormonizmin e ka themeluar Josef Smith para 100 e kusur viteve ,doktrina e tij ska lidhje me kristianizmin qe e njohim e aq me pak me Jezusin ,ky Smithi ne shume pika ka ngjajshmeri me Muhamedin p.sh praktikonte poligamine dhe kishte gra te te gjitha moshave (te reja e te moshuara),njejt si Muhamedi i martonte per ti "mbrojtur"
![]()
Krijoni Kontakt