Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 48 prej 48
    Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Po ta njihje mirë atë zonë, do të dije që B.Curri me Valbonën janë larg si Mitrovica me Drenicën. Paske qenë në B.Curri ti! Mëso njëherë ndryshimin mes B.Currit, Tropojës, e Valbonës, e pastaj eja e fol këtu.

Ate rruge kam shfrytezuar si duket ti je ai qe nuk e njef mire ate zone dhe vetem ne TV e ke pa.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    Ate rruge kam shfrytezuar si duket ti je ai qe nuk e njef mire ate zone dhe vetem ne TV e ke pa.
    Epo atehere te kesh qene ne bujtinen e Fredit ne Valbone, e te mos e kesh takuar kete Katerinen, eshte e pamundur. Ajo ka qene aty te pakten qe nga 2008-a.

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Epo atehere te kesh qene ne bujtinen e Fredit ne Valbone, e te mos e kesh takuar kete Katerinen, eshte e pamundur. Ajo ka qene aty te pakten qe nga 2008-a.

Po une ketu e mora vesh qe ajo jeton aty Edhe tani e mora vesh qe ajo jeton qe sa vite aty shpresoj qe e ka mesuar edhe shqipen kur shkoj heren tjeter do ta kerkoj :P

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    E pashe videon e plote.
    Shume rrengjethese si histori dhe plot optimizem rreth te ardhmes.

Njerez me vizione te tilla duhet te shtohen sa me shume per te miren e atij vendi.
    Ps: per here te pare tingulli i gegnishtes ishte terrheqes .

i/e regjistruar Maska e EXODUS
    Anëtarësuar
    15-06-2003
    Vendndodhja
    Intravenous..
    Postime
    1,667
    Ndersa mua me lind nje mendim i tille:
    Ajo e ka 'luksin' te jetoje edhe ne Valbone, ndersa ne shqiptaret(shumica) emigrojne se jane 'sofjo/prosko'(xhep'shpuar) qe ne lindje!!

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga EXODUS Lexo Postimin
    Ndersa mua me lind nje mendim i tille:
    Ajo e ka 'luksin' te jetoje edhe ne Valbone, ndersa ne shqiptaret(shumica) emigrojne se jane 'sofjo/prosko'(xhep'shpuar) qe ne lindje!!
    Po se ajo pa shumë mundësi në Valbonë, kur shumë shqiptarë aty shohin vetëm tmerr e ferr. Sepse shumica e shqiptarëve duan makina, qiellgërvishtëse, tym, pluhur, ushqime të shpejta, hamburgera, ushqime të paketuara etj. etj. Nuk duan natyrë të pastër, ushqim të shëndetshëm, ajër të pastër, ku në fakt ka 100 mënyra për të nxjerrë dhe përfitim, edhe të jetosh një jetë të këndshme.

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Lajm qe duhet te pranohet si lajm normal apo lajm i zakonshem. Nuk e di pse perben kuriozitet zhvendosja e nje amerikanes nga New York ne Shqiperi. Shqiperia po shenon progres ne secilin segment te jetes. Njerezit jane te prirur qe me shume te lexojne dhe te komentojne lajmet negative, ndersa e verteta eshte se ne Shqiperi nuk eshte cdo gje zi...duke perfshier edhe skajet me ekstreme veriore te saj. Ne te ardhmen do te kete shume me shume raste tilla.

Ajo qe me beri me shume pershtypje ne kete video ishte rreqebulli (rroqebulli, ang. the lynx) dhe rrezikshmeria qe ne te ardhmen te zhduken edhe ata pak rroqebuj qe kane ngelur. Nese nuk ekziston nje strategji e mirfillte shteterore ku do te harmonizohej lejimi i ndertimeve te reja pergjate lumit te Valbones me strategjine e mbrojtjes se kafsheve te rrezikuara, ne te ardhmen jo vetem rroqebulli por edhe disa gjitar te tjere te rralle do te rrezikohen seriozisht. Ndoshta do te zhduken deri ne te fundit.

P.s. Rroqebulli e meriton nje teme te veqante. Do ta hapi nje te tille kur te gjej pak kohe.
    Ndryshuar për herë të fundit nga illyrian rex : 02-10-2012 më 05:41

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Po se ajo pa shumë mundësi në Valbonë, kur shumë shqiptarë aty shohin vetëm tmerr e ferr. Sepse shumica e shqiptarëve duan makina, qiellgërvishtëse, tym, pluhur, ushqime të shpejta, hamburgera, ushqime të paketuara etj. etj. Nuk duan natyrë të pastër, ushqim të shëndetshëm, ajër të pastër, ku në fakt ka 100 mënyra për të nxjerrë dhe përfitim, edhe të jetosh një jetë të këndshme.
    Ervin shqiptare duan pune te ushqejne familjen. Vetem natyra fatkeqesisht nuk mjafton per te rritur familjen. Duhet te kesh dhe leke. Kur kam vajt per here te fundit ne Tomorr, Skrapar kam pare plot shtepi te braktisura. Ka Skrapari plot vende te bukura. Njerezit u shperngulen nga e keqja. Nuk ka kushte akoma Shqiperia qe te mundesojne te besh nje jete normale kudo qe te jesh. Infrastrukture jo e mire. Jo kanalizime.Spitale vetem neper qytete gjen sot, dhe ato nuk ofrojne cilesi ne sherbim. Jo ne pak raste shqiptaret duhet te ikin ne Tirane dhe per nje operacion te thjeshte. Imagjino ai qe ka nje emergjenci qe zbret nga mali ne ato rruge gropa-gropa, sa ore i duhen te arrije ne Tirane. Mos flasim per arsimin cope-cope qe ofrojne fshatrat. Ne sa kushte te veshtira mesojne. Prandaj shqiptaret nuk vene te investojne. Nuk kane siguri. Amerikania pati guximin se nuk e njeh mire situaten ekonomike- politike ne Shqiperi. Nuk e njeh korrupsionin qe ekziston ne Shqiperi. Duhen njerez me guxim si ajo qe ti hapin rruge investimeve dhe atje ku nuk shohin shprese. Ne fatkeqesisht nuk kemi shtet. Vetem privati me investimet e veta po e ben Shqiperine. Shteti mendon vetem si te rrjepi privatin dhe njerezit e thjeshte. Ata qe braktisin tokat, shtepite e fi e si i braktisin o Ervin, sidomos ata qe kane jetuar nje jete te tere andej.
    Feelings change - memories don't.

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •