Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 48
    bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Edvin, eshte natyre dhe vend I bukur. Nuk kam Qene ndonjehere Por nga ca foto qe kam pare me ka pelqyer. Edhe shume mire ka bere qe ka levizur. Paska pas arsye me te forte akoma. I would do anything for love ... I urojme jete te lumtur Katherines. Vitin tjeter do bej nje trip nga jugu deri ne Vermosh. Mbase e shoh kete bujtinen ( mbase bera ca Shaka me lart, po vertet me pelqejne ato qe thashe , temporary) lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

mall Maska e bili99
    Anëtarësuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    Bukuri mahnitese,vertete te kenaq shpirtin!

http://youtu.be/r01usqJeh5A
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,
    Shqiperine se jap per jete

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Shume mire ska ndonje gje qe ka levizur fundja ka shkuar atje ku ndihet mire edhe i plotesohen kushtet per ate jete qe ajo do te bej. Ne te tjerve sna plotesohen kushtet atje prandaj jemi larguar.
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Ne Valbone eshte mrekulli :-) Sigurisht qe paska zgjedhin vendin me te bukur qe ekziston ne Albanian! Ama kam ndegju se ka Arusha aty hahaha e me bo me qendru me gjat te hajn lol
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Sa debila jane shqiptaret.
    Paragjykojne vendimet qe marrin njerezit ne jete.
    Kjo femer e sheh jeten me tjeter sy qe e sheh nje cope katundari shqiptare qe i ka rene te iki e te jetoje ne ameriqe.

Ne nje dokumentar qe po shihja rreth turqise, ku jane ca zona ne veri, shume te lashta ku njerezit jetonin ne tip cave banesa, te cilat ishin perdor nga prifterinjte e hershem te kristianizmit.
    Tek keto zona spara jetonin turq, por vetem perendimore.
    Jepte historine e nje gjermani i cili ishte martuar me nje turke afer asaj zone, edhe kishte lene jeten e tij ''lluksoze" te berlinit edhe jetonte atje prej vitesh.
    Kishte shume si ai atje.
    E harrova ate vend sesi quhej, por ben tmerresisht ftohte gjate dimrit atje.
    It'd be my next destination, for sure .

Ah kur ra ne rehat katundari shqiptar mos u mbefte.

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    hajt hajt se sa te fillon bugjeti me u hargju edhe dimri me u afru e t'ja kallxoj ksaj valbonen qe shazote s'ka me i ra mend as vendi ku asht

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    hajt hajt se sa te fillon bugjeti me u hargju edhe dimri me u afru e t'ja kallxoj ksaj valbonen qe shazote s'ka me i ra mend as vendi ku asht
    Ore tyryfyl, ajo ka tre vjet që jeton aty, e ti po i tregoke asaj dimrin! Ti që ndoshta as ke shkelë ndonjëherë në Valbonë!

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Paska gjet Fredin aty kjo?! Eh dashuria! Kete te kishit thene qe ne fillim.
    Feelings change - memories don't.

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Ore tyryfyl, ajo ka tre vjet që jeton aty, e ti po i tregoke asaj dimrin! Ti që ndoshta as ke shkelë ndonjëherë në Valbonë!

Haaaaaaaaaaaaa çudi qe se paskam taku Isha ne bajram curr dhe nga aty kemi shku sa per informacion 2 netë A nieve kalavesh.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    Haaaaaaaaaaaaa çudi qe se paskam taku Isha ne bajram curr dhe nga aty kemi shku sa per informacion 2 netë A nieve kalavesh.
    Po ta njihje mirë atë zonë, do të dije që B.Curri me Valbonën janë larg si Mitrovica me Drenicën. Paske qenë në B.Curri ti! Mëso njëherë ndryshimin mes B.Currit, Tropojës, e Valbonës, e pastaj eja e fol këtu.

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •