Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    22-08-2011
    Vendndodhja
    Among virtual idiots
    Postime
    326

“Unë i kam kthyer 400 gra muslimane sërish në virgjëresha”

Ky person u jep grave “pafajësinë e dytë”. Doktori Stefan Gynter thotë se ka ribërë virgjëresha plot 400 gra. Kirurgu intim nga Dyseldorfi i Gjermanisë thotë se është specializuar pikërisht për këtë çështje.

“Kur bëja praktikën time në Bohum vinin shumë gra myslimane, të cilat më pyesnin se a mund ta bëja një gjë të tillë. Në Gjermani atë kohë nuk flitej për një gjë të tillë. Në fund të vitit 2006 shkova në SHBA e sigurova atje teknologjinë e nevojshme”, thotë Gynter.

Sot operon 100 gra në vit. Janë myslimane që jetojnë në Gjermani, por edhe shumë gra të tjera nga Jemeni, Afganistani, Turqia.

“Këto gra kanë vështirësi të mëdha në rast se natën e parë të martesës nuk janë virgjëresha. Unë u them atyre se çfarë është e mundur. Por krahas këtij varianti, që është më i sigurti, në internet mund të gjejnë ngjitëse e madje edhe topa me bojë të kuqe”, thekson doktori Gynter.

Vetëm një kristiane ka operuar ai gjatë gjithë kohës që punon. Bëhet fjalë për një angleze, një besimtare e devotshme. Në një rast tjetër operoi një grua që donte t’i bënte burrit “një dhuratë”.

Operacioni zgjat 45 minuta. Pacientes nuk i mbeten shenja. Në varësi të ndërhyrjes operacioni kushton nga 800 deri në 1200 euro. Në rast se bëhet pas lindjes, kushton 2500 euro.

Por si ndjehet zoti Gynter?

“Në rast se nuk i trajtoj unë, do shkojnë diku tjetër dhe do kenë probleme të mëdha. Natyrisht nuk do preferoja që të marr një porosi të tillë”, theksoi në fund Gynter. /ina/zëri/
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

E Humbur Maska e elsaa
    Anëtarësuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Shtrenjt i paska ky 800-1200 euro. Kam degjuar qe ne shqiperi me 10 mij lek te vjetra
    Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar më parë nga elsaa Lexo Postimin
    Shtrenjt i paska ky 800-1200 euro. Kam degjuar qe ne shqiperi me 10 mij lek te vjetra
    kjo tregon sa fallco jemi si popull
    perderisa me cdo kusht duam te fshehim te kaluaren sikur mos te ishte pjese e viteve tona .
    JO SEKS PARA MARTESE

Nji vajz e "ndershme" shkan te doktorri edhe i thet kam humb virgjerin dhe kam qef mu qep ?
    E bukur fart e qep daktorri....
    Kur prap mas i javet kja : Daktarr,e kam humb prap,du me m'qep ?
    Prap mas i javet...Daktarr,ske ça ban edhe iher
    Doktorri : Maj tamarrsha ti je ba me t'vu patent se s'asht gja kja pune LOL
    Njerezit qe kafshojne doren e atij qe i ushqen,zakonisht lepijne kepucet e atyre qe i godasin.

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Ndryshe nga meshkujt e tjere, ky dikerka edhe te qepka...
    Perchè er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

Antar i PDK-s Fitimtar. Maska e Boy_XL
    Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    “Unë i kam kthyer 400 gra muslimane sërish në virgjëresha”
    - te lumshin durt.
    Vv - Palaço+LISBA :D

Citim Postuar më parë nga POKO Lexo Postimin
    Nji vajz e "ndershme" shkan te doktorri edhe i thet kam humb virgjerin dhe kam qef mu qep ?
    E bukur fart e qep daktorri....
    Kur prap mas i javet kja : Daktarr,e kam humb prap,du me m'qep ?
    Prap mas i javet...Daktarr,ske ça ban edhe iher
    Doktorri : Maj tamarrsha ti je ba me t'vu patent se s'asht gja kja pune LOL
    Nje vajze shkon te doktori dhe i thote : Doktor dua te behem e virgjer. Ok thot Dok

Pas 1 ore doktori mbaron qepjen dhe vajza iken

Pas nje muaji vajza kthehet perseri me te njetin pretendim, por kete here i thote se dua te behem e virgjer se do martohem.

Pas 1 ore doktori mbaron qepjen dhe vajza iken

Pas nje muaji vajza kthehet perseri me te njetin pretendim, dhe i thote doktorit se nuk me eci martesa me ate te parin

Ok i thote Doktori....

Pas 3 oresh doktori mbaron qepjen dhe i thote vajzes qe jeni e virgjer dhe mund te largoheni. Vajza i thote Doktorit: Doktor, pse here te tjera me keni qepur brenda 1 ore, ndersa kete radhe u vonuat 3 ore

Doktori: Epo kete here te kam vendosur zinxhir dhe nuk keni me nevoje te vini tek une
    Revolution 1848

i/e regjistruar Maska e teta
    Anëtarësuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    Citim Postuar më parë nga Boy_XL Lexo Postimin
    - te lumshin durt.
    hhahahahhahhah

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •