Sepse kisha pershtypjen se ke cun. Mbase te kam lexu te 1 teme tjeter per baballaret. E paske pas imagjinar. Vertet god knows ca do kene invent atehere. God help us .
![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Per shqiptaret eshte me e rende qe vajza te kete te dadhur se te kene nje djale me probleme me sjelljen a ligjin. Une kam me shume frike per te ardhmen e djalit se te vajzes. Djemte reshkasin me keq se vajzat pasi kaloj e me shume kohe me shoqerine dhe prinderit i kushtojne me pak vemendje me
mendimin se jane djem. Mos harroni se vajzat qe perfunduan rrugeve te tortuareve i cuan pikerisht keta djemte qe kishin liri te plote nga prinderit.
Feelings change - memories don't.
baron kshtu rritet djali lol
ashtu si thoshe ti ek me bo gjalpin lol
JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE
O Mia nuk diskutohet ashpersia/rreptesia e prinderve kundrejt djale vs vajze. Diskutohet qe ne moshen 15 vjece djale apo vajze prinderi duhet te jete i kujdeshem me femijen edhe ne disa raste i rrepte. Kush nga ne ketu ne forum mund te thoje qe ne ate moshe prinderit tane nuk kane qene te rrepte me ne???? Te gjithe prinderit duan cfare eshte mire per femijen. kjo 15 vjece kerkon alkool cfare vjen mbas perdorimit alkoolit, droga, cfare vjen kur ke te dashur 14 vjece, shtatzania. Kush prinder do ta shofi femijen e vet ne ket rruge qofte djale apo vajze? liria & moderrnezimi jane dy gjera krejt ndryshe kur behet fjale per edukimin e femijes!
I LOVE GOD
j&g
Te kuptoj, por dhe ti mohosh femijes gjithcka nuk eshte menyra e duhur.Dhe ne USA ne nje survey prinderit qe mendonin se ishin gjoja te rrepte me femijet had no clue qe femijet e tyre kishin te dashur. I dinin akoma te virgjer, lol. Duhet gjetur nje menyre komunikimi me femijet. Ti ndalosh te bejne dicka qe e bejne te gjithe moshataret nuk eshte zgjidhje. Mundohu ta mbash nen kontroll. Ekziston parental control ne comp. Ndonjehere prinderit nisen nga e mira, por fatkeqesisht bejne te kunderten. Hapin me shume drama te panevojshme ne familje. Nuk ka nevoje te jesh aq e rrepte me femijet kur edukimin e tyre e fillon qe ne vogeli. Nuk fillon edukimi i tyre ne moshen e adoloshences. Nese e edukon femijen qe te vogel, femija i kupton limitet dhe i duken normale nuk ka pse rebelohet kur te rritet.
Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 27-09-2012 më 14:07
Feelings change - memories don't.
Krijoni Kontakt