Close
Faqja 6 prej 10 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 93
    Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Shif si shet pol se ka cun! :-D. Po dhe me cunin kujdes se merr kot dhe ai. :-p

Jo mi, po s'kom akoma kalamo/j.

Kismet deri atehere. Yhuuu, atehere do kete dale nga moda FB dhe Tweeteri.

Masanej me gocat merren mamallaret, baballaret merren me çunat.
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Sepse kisha pershtypjen se ke cun. Mbase te kam lexu te 1 teme tjeter per baballaret. E paske pas imagjinar . Vertet god knows ca do kene invent atehere. God help us .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Per shqiptaret eshte me e rende qe vajza te kete te dadhur se te kene nje djale me probleme me sjelljen a ligjin. Une kam me shume frike per te ardhmen e djalit se te vajzes. Djemte reshkasin me keq se vajzat pasi kaloj e me shume kohe me shoqerine dhe prinderit i kushtojne me pak vemendje me
    mendimin se jane djem. Mos harroni se vajzat qe perfunduan rrugeve te tortuareve i cuan pikerisht keta djemte qe kishin liri te plote nga prinderit.
    Feelings change - memories don't.

Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Sepse kisha pershtypjen se ke cun. Mbase te kam lexu te 1 teme tjeter per baballaret. E paske pas imagjinar :-D. Vertet god knows ca do kene invent atehere. God help us .

Hahahahaha, vetem ti nuk e paske kuptu ate postimin tim me duket, nejse teme tjeter.

Gott mit Uns
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    baron kshtu rritet djali lol

ashtu si thoshe ti ek me bo gjalpin lol
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Per shqiptaret eshte me e rende qe vajza te kete te dadhur se te kene nje djale me probleme me sjelljen a ligjin. Une kam me shume frike per te ardhmen e djalit se te vajzes. Djemte reshkasin me keq se vajzat pasi kaloj e me shume kohe me shoqerine dhe prinderit i kushtojne me pak vemendje me
    mendimin se jane djem. Mos harroni se vajzat qe perfunduan rrugeve te tortuareve i cuan pikerisht keta djemte qe kishin liri te plote nga prinderit.
    O Mia nuk diskutohet ashpersia/rreptesia e prinderve kundrejt djale vs vajze. Diskutohet qe ne moshen 15 vjece djale apo vajze prinderi duhet te jete i kujdeshem me femijen edhe ne disa raste i rrepte. Kush nga ne ketu ne forum mund te thoje qe ne ate moshe prinderit tane nuk kane qene te rrepte me ne???? Te gjithe prinderit duan cfare eshte mire per femijen. kjo 15 vjece kerkon alkool cfare vjen mbas perdorimit alkoolit, droga, cfare vjen kur ke te dashur 14 vjece, shtatzania. Kush prinder do ta shofi femijen e vet ne ket rruge qofte djale apo vajze? liria & moderrnezimi jane dy gjera krejt ndryshe kur behet fjale per edukimin e femijes!
    I LOVE GOD

j&g

Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    baron kshtu rritet djali lol

http://www.youtube.com/watch?v=LBZgf...1&feature=fvwp

ashtu si thoshe ti ek me bo gjalpin lol

Kur i ke teper ose te dynjose jam dakort.

Kur e ke tatin, ndrysho içik si teper shume, kendi veshtrimit te situates sinoptike.

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Citim Postuar më parë nga loneeagle Lexo Postimin
    O Mia nuk diskutohet ashpersia/rreptesia e prinderve kundrejt djale vs vajze. Diskutohet qe ne moshen 15 vjece djale apo vajze prinderi duhet te jete i kujdeshem me femijen edhe ne disa raste i rrepte. Kush nga ne ketu ne forum mund te thoje qe ne ate moshe prinderit tane nuk kane qene te rrepte me ne???? Te gjithe prinderit duan cfare eshte mire per femijen. kjo 15 vjece kerkon alkool cfare vjen mbas perdorimit alkoolit, droga, cfare vjen kur ke te dashur 14 vjece, shtatzania. Kush prinder do ta shofi femijen e vet ne ket rruge qofte djale apo vajze? liria & moderrnezimi jane dy gjera krejt ndryshe kur behet fjale per edukimin e femijes!
    E megjthate faji nuk eshte i kesaj vajzes por i prinderve.....
    Nuk fillohet edukimi i femijes ne moshen 15 vjecare por qe ne vogeli.

Perjashtuar nga Mod.
    Anëtarësuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308
    Citim Postuar më parë nga prenceedi Lexo Postimin
    E megjthate faji nuk eshte i kesaj vajzes por i prinderve.....
    Nuk fillohet edukimi i femijes ne moshen 15 vjecare por qe ne vogeli.
    Dhe keta filluan ta edukojne vajzen ne 15 vjece? Ku e kuptove ti kete? Mos nuk kam lexuar ndonje gje une?

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga loneeagle Lexo Postimin
    Te kuptoj, por dhe ti mohosh femijes gjithcka nuk eshte menyra e duhur.Dhe ne USA ne nje survey prinderit qe mendonin se ishin gjoja te rrepte me femijet had no clue qe femijet e tyre kishin te dashur. I dinin akoma te virgjer, lol. Duhet gjetur nje menyre komunikimi me femijet. Ti ndalosh te bejne dicka qe e bejne te gjithe moshataret nuk eshte zgjidhje. Mundohu ta mbash nen kontroll. Ekziston parental control ne comp. Ndonjehere prinderit nisen nga e mira, por fatkeqesisht bejne te kunderten. Hapin me shume drama te panevojshme ne familje. Nuk ka nevoje te jesh aq e rrepte me femijet kur edukimin e tyre e fillon qe ne vogeli. Nuk fillon edukimi i tyre ne moshen e adoloshences. Nese e edukon femijen qe te vogel, femija i kupton limitet dhe i duken normale nuk ka pse rebelohet kur te rritet.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 27-09-2012 më 14:07
    Feelings change - memories don't.

Faqja 6 prej 10 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •