Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 15 prej 15
    Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga cincinati5 Lexo Postimin
    Ej o baloz pse bohesh kaq i mecem !si Saliu ti.Po pse mor nuk i gjuajten Bushit me kepuce, kavaljerit i thyn dhomet ,po na bo presjon ti ime me komando kshu!.po hik
    mor dreq boj to presjone me ni fryks si puna jote haha.

O Cinxo, sa i veshtire qe je ne deshifrim !!!

E kujt po i bokam presion me komando une, se nuk po e mor vesh fare ?!? Komandot as nuk i kam permend. Nuk e di nga i fute ne "loje".

Hahahahaha, as presioni mediatik i pjerdhur nuk ju pi uje. Nuk ju ka mo fryk njeri o Cinxo. Ka ik ajo kohe.

E di si kishte thone Sala ?!? Ato klyshet e bllokut kom per t'i terheq zvarre me Benzin e blindum. Kom per t'i bo me ndrru planet, jo kontinent. Edhe breket qe kane n'bhyth kom per t'ja shit me tender publik.
    Hahahahahaha
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-02-2012
    Postime
    690
    Citim Postuar më parë nga BlueBaron Lexo Postimin
    O Cinxo, sa i veshtire qe je ne deshifrim !!!

E kujt po i bokam presion me komando une, se nuk po e mor vesh fare ?!? Komandot as nuk i kam permend. Nuk e di nga i fute ne "loje".

Hahahahaha, as presioni mediatik i pjerdhur nuk ju pi uje. Nuk ju ka mo fryk njeri o Cinxo. Ka ik ajo kohe.

E di si kishte thone Sala ?!? Ato klyshet e bllokut kom per t'i terheq zvarre me Benzin e blindum. Kom per t'i bo me ndrru planet, jo kontinent. Edhe breket qe kane n'bhyth kom per t'ja shit me tender publik.
    Hahahahahaha
    ose ti je beterr ose bon per shi.a'nuk the per komandot qe ruajn personat VIP,si Obamen
    apo saliun tat,po kur i can turit BERLUSKONIT,ku ishin to komandot,dhe presjon medjatik
    po bon ti ,ktu ne forum ,e jo un.dhe kush po e qeth per ato qe thote dhia eger ,ti hap syt o i shkrete mos u turr shum mas dhis eger ,se po nel me noj moj shkomi edhe ska helikopter
    te zbresi...

Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga cincinati5 Lexo Postimin
    ose ti je beterr ose bon per shi.a'nuk the per komandot qe ruajn personat VIP,si Obamen
    apo saliun tat,po kur i can turit BERLUSKONIT,ku ishin to komandot,dhe presjon medjatik
    po bon ti ,ktu ne forum ,e jo un.dhe kush po e qeth per ato qe thote dhia eger ,ti hap syt o i shkrete mos u turr shum mas dhis eger ,se po nel me noj moj shkomi edhe ska helikopter
    te zbresi...

Ik o Cinxo lexoje edhe nje here postimin tim. Mos bej gafa kalamojsh.
    Thash, eskorta kalon nen komanden e NOCS kur ka sinjalizime. NOCS jane si RENEA. Berlusconin nuk e ruajne NOCS, por truprojet e veta qe i ka edhe kur nuk ka pozicion shteteror.

Kush po i sjell te vjellurat e Bazes dhe Bazeve te tjere. Nqs nuk jane presion mediatik ata, nuk e di si mund te quash ironite e mia presion mediatik ne FSH.

T'a kam thene edhe njehere, nuk me mban Sala me buke.

Megjithate rrofsh per keshillen, mgjs nuk bej pjese ne "eskorten" e Sales.

Tashi meqe me the mos i shko mrapa dhise eger te vuçidolit, duhet me i ardhe mrapa dhive te egra te Dhembel-Nemerçke-Trebeshines.
    Pazari im esht i lire fare. Du 3 vene ne drejtorine e doganave, 4/5 leje ndertimi ne bashki/komuna bregdetare, edhe dua rroge mujore 15.000€uro.

T'a dish, dmth t'a dini, se nuk ka Brar qe me perballo.

Kthe pergjigje me MP, por rezervoj te drejten me e publiku ne FSH.

BlueBaron, dora vete !!!
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Heu bre.
    Qe dhi Sala me gjith eskorte ne breke se kish hy makina cunit te Koplikut.
    E kishin shtri Salen barkas prej frykes.
    Amon sa profesionista jon me jahu.
    Dhe i kalamo tape sdin me i zon rrugen.
    Albania Uber Alles

Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Do kene menduar se eshte kamikaz.

Duhet me i dhone te drejte Gjonit Vogel, piken e profesionalizmit nuk e paskan truprojet e Sales. As me rrotullu nje makine nuk dikan, krejt elementare per çdo truproje. Kom fryke se nuk jane as ne nivelin e "dru me pre" ...

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •