Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 13 prej 13
    Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Shqiperise i duhet ligji 41/bis qe ka Italia per mafien. Eshte nje ligj qe t'a merr shpirtin dalengadale ...
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    Citim Postuar më parë nga Mike Oldfield Lexo Postimin
    Spahia: Dënimet drastike duhen kthyer në fuqi për krimet e rënda

Details Published on Tuesday, 25 September 2012 15:14 Written by SOT NEWS

Në kushtet aktuale, krimet e rënda mund të parandalohen vetëm me dënime drastike, këtu kam parasysh dënimin me vdekje për disa lloje krimesh të rënda, i cili duhet rikthyer në fuqi sa më parë.

Ka qenë ky apeli i kryetarit të Partisë Lëvizja e Legalitetit, Ekrem Spahia, i cili duke folur në lidhje me ngjarjen e fundit kriminale në Lezhë, ku u vranë tre persona të së njëjtës familje, Spahia theksoi se situatat e rënda kriminale na largojnë nga Evropa më shumë se sa mund të na largojë rikthimi i përkohshëm i dënimit me vdekje.

"Humanizëm i vërtetë është mbrojtja e jetës së qytetarëve prej krimit ordiner. Ndërsa çdo pseudo-humanizëm për autorët e krimeve është një iluzion i gabuar, i pa papërshtatshëm për kushtet tona dhe që po na kushton jashtëzakonisht shumë”, theksoi Spahia.

shume mire ka folur Ekremi .... biles eshte treguar shume i bute me fjalet e tija .... ku ka denim me drastik se denimi me vdekje .... nuk ka rruge dalje tjeter nga kjo status naturae e krijuar ne kete vend ....

.
    "They will not control us, We will be victorious"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Rrefugjat ne vendin tim ...
    Postime
    991
    Citim Postuar më parë nga Mike Oldfield Lexo Postimin
    ...... Koha e Mbretit Zog ne Shqiperi ka qene periudha ku ne shtetin shqiptar LIGJI ishte LIGJ keshtu qe, nuk ka nevoje te kerkosh te sulmosh nje anetar te asaj partie qe e beri edhe ne Shqiperine e atyre viteve shume te veshtira per ato qe e njohin sado pak historine.
    Te kujtoj se ne Francen e qyteteruar e te kulturuar deri ne 1977 (ekzekutimi i fundit)ekzistonte guillotin-a (prerja e kokes) dhe frika e saj ishte shume prezente. Ne periudhen e revolucionit francez jane denuar me prerje koke nga 15000-25000 persona.Te kujtoj se ne France denimi me vdekje eshte hequr vetem ne 1981.
    Sot ne USA 13 shtete kane denimin kapital, per Shqiperine rivenia e ketij denimi kapital qofte edhe si "prezence" do te ishte i frytshem ne nje pjese te shoqerise akoma me "karakteristika" bizantine per te mos thene tribale. Ne pritje te edukimit e kulturimit te brezave duhet LIGJI I HEKURT!
    O zoteri ! Une nuk kam ndonje mendim kunder qe te vendoset denimi me vdekje ! Madje do te mbush faqe te tera te forumit dhe te temes per historikun e ketij lloj denimi , apo shperndarjen gjeografike te tij ?

Por nuk eshte ky "denimi me vdekje" qe vendos rendin ! Frika eshte e vlefshme kur njeriu ka se cfare humb ! Por kur njeriu nuk ka se cfare humb , vete luani kthehet ne nje macok ose kulish macoku ! Pra as luani nuk eshte me i eger !

Po cfare ta zgjas ..... Ky muhabet eshte gje qe nuk behet ! Kerkojme te futemi ne nje shtepi qe quhet EU dhe qe nuk ka ndermend ta beje rremuje shtepine e vet pse Ndue Lleshi kerkon te vrase per gjakmarrje , apo pse Xhakja qe lirohet nga burgu per me vjedh vota dhe trafiku kurva ia con leket Kryeministrit te Albanistanit dhe i vret edhe Komisarin !

Arrin te kuptosh ndonje ide ?

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •