Ne c'moshe fillohen, rekomandohen? Ndikimi te zhvillimi I tyre. Sportet psh. Benefitet qe perfitojne ne rrugen e gjate te jetes ... Do shkruaja me shume Por kaq mundem tani. lol. Ndani eksperiencat tuaja o prinder shqiptare.
Ne c'moshe fillohen, rekomandohen? Ndikimi te zhvillimi I tyre. Sportet psh. Benefitet qe perfitojne ne rrugen e gjate te jetes ... Do shkruaja me shume Por kaq mundem tani. lol. Ndani eksperiencat tuaja o prinder shqiptare.
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Pink e verteta eshte se sado qe tu krijosh kushtet femijeve per nje drejtim te caktuar ne jete, kur hyjne ne adoleshence keto drejtime ndryshojne dhe meren ne pergjithesi nga ata vete. Shanset qe femija te vazhdoje ne rrugen qe prindi i ka servirur dhe pregatitur me mendjen time jane me pak se 1/10.
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Rendesi numeror ka te merren me sport , te luajne ne natyre dhe me shoqeri se po behen palluqe dhe josocial. Cuni im dhe shoket e tij sa shikojne nje blete ja mbathin me vrap, kur ne i kapnim dhe u hiqnim thumbin dhe i perdornim si balona.Sporti vetem te mira u sjell nga cdo drejtim ta marresh si shendetesore dhe nga ana sociale.
![]()
Feelings change - memories don't.
Numeror mos shko aq larg, thuaj me mire nga miza.![]()
Feelings change - memories don't.
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Ne jemi rritur ne lagje,sinqerisht mendoj se ka qene femijeri e bukur ndonse s'kishte bollek,por femijet sot ske ku I nxjerr,cu sheh syri I kane dhe prape te pakenaqur jane.
Une cunat, vjet te pakten, I kisha ne pikture 2 here ne jave dhe ne not(I conte kopshti)1 here ne jave.Dhe kete vere notuan thellesive pa braciale.Ishte lehtesi e madhe I mesuari I notit sepse as une e as im shoq nuk kishim nerva tu rinim nga mbrapa per ti mesuar(sic me ka ndenjur mua im ate).Se di pse jemi kaq pertac krahasuar me prinderit tane.
Qysh neser do fillojne karatene 2 here ne jave dhe notin nga Tetori ku do ti coj serisht shkolla.Per piktur jam duke u menduar.Do ma kishte qejfi se njeri nga cunat ka dore,por edhe tjetrit nuk I bejne keq ca lesione pikture.
Cuditerisht sot po bisedoja me nje koleg ne lidhje me kete teme dhe thoshte se shumica e personave qe kane patur sukses ne jete kane ushtruar qe ne vogeli te pakten nje vegel muzikore.
Mesimi i nje vegle muzikore kanalizon energjite e femije, stimulon perqendrimin, memorien,
Si ide mu duk interesante vecse nuk dua qe nga muzika te beje nje profesion, nqs mbetet hobi eshte tjeter gje
Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
Krijoni Kontakt