Nuk e shoh si ngaterrese, me shume si zgjedhje. Nuk eshte e nevojshme te besh gjuhe dhe ne shkolle te mesme per te mesuar drejt drejtshkrimin. Keto fiksohen qe ne klase te pare. Kam pershtypjen qe keshtu ua kane mesuar.
Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 25-09-2012 më 10:57
Feelings change - memories don't.
ÇçÇçÇçççççççççççÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ ÇÇÇÇÇçççççççççççççççççççççççççççççççççççÇççççççççç çççççççççççççççççÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇçççççççç ççççççççççççÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇçççççççççç ççççççççççççÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇççççççççççççççç ççççççççççç
Ku do qe te shohesh ndonje gabim nga une merri keta Ç-ha edhe zevendesoj po pritoj me kthy tastieren shqip se nuk po me dalin disa shenja tjera. Kapish kjo është arsyeja qe nuk e perdor jo qe nuk e dijm se ku duhët te vendosen keto dy shkronja.
Ah harrova.. Po me ato Çinkue (5) e Otto ( 8 ) pse i ngaterroni ju ? :Ha ha ha sa per te qeshur.
jo mo per ju ja fusim kot na. jeni te pagabushem ju. kurse ju na nifni mir ne
ka derra ki pilli mo sillo
JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE
nuk po te kap kush ne gabim.
po ne jugoret dime te themi (i) dime te themi (y).tjeter pastaj se me dialekt mund te kesh ki=ky
ndersa ne rastin e temes per shkronjat qe po flasim, ju nuk e keni sh te paster shqiptimin e tyre,ose si ta shpjegoj e keni si nje mix kur i thoni.
as (c) as (q).si te dyja njeheresh me tingellon mua te pakten .
Ndryshuar për herë të fundit nga Prudence : 25-09-2012 më 11:11
kur i ngatrrokeni ju asht dialekt
kur i ngatrrojm na sdim me i than
lol.
JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE
Krijoni Kontakt