Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 23 prej 23
    i/e regjistruar Maska e teta
    Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    shishe buscopan

shum gabim!

ajo eshte terapi simptomatike,ke dhimbje te heq dhimbjen,femijes i tuhet terapi etiologjike,dmth te eleminohet shkakatari i semundjes ,jo pasoja..

ti me buskopan ja largon vetem pasojen ,pa u marr me shkakun.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    E kam cu para nje viti te spitali Amerikan dhe me tha ai mjeku i huaj qe mos ta coj ne spital per cdo viroze qe bie. Kaloje me tha pa antibiotike duke i dhene shorup per temperature cdo 3 ore. Mos e co tha as ne kopesht sa te krijoje imunitet, pasi eshte me mungese hekuri dhe vitaminash, ngaq nuk eshte ushqyer me gji ( ne pamundesi ) I kam mar ca hekur dhe vitamina nga kanadaja dhe te shohim. Sa e cova ne grup te trete ne kopesht, brenda tre diteve u semur. Nuk e coj me jo, kishte te drejte ai mjeku i spitalit Amerikan ne Tirane
    Problemet e imunitetit femija yt nuk do mund ti kaloje pa jetesen ne grup. Dhe vajtja ne kopesht ja mundeson kete.
    Si mendon ti se do e krijoje ai imunitetin ndaj semundjeve nese nuk mer antitrupat e saj?
    Ok e hoqe nga kopshti. Po neser kur te veje ne shkolle , cfare do besh?????
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    E kam cu para nje viti te spitali Amerikan dhe me tha ai mjeku i huaj qe mos ta coj ne spital per cdo viroze qe bie. Kaloje me tha pa antibiotike duke i dhene shorup per temperature cdo 3 ore. Mos e co tha as ne kopesht sa te krijoje imunitet, pasi eshte me mungese hekuri dhe vitaminash, ngaq nuk eshte ushqyer me gji ( ne pamundesi ) I kam mar ca hekur dhe vitamina nga kanadaja dhe te shohim. Sa e cova ne grup te trete ne kopesht, brenda tre diteve u semur. Nuk e coj me jo, kishte te drejte ai mjeku i spitalit Amerikan ne Tirane
    Djali im eshte teper alergjik edhe semurej shpesh. Per 3 muaj e para ne kopesht ngela tek doktori. Mire eshte nese ke mundesi mos te jete ne grupe sa te rritet pak. Gjithmon bej vaksinen e gripit ne shtator ndihmon. edhe rri larg antibiotikve me keq ska. Ne ketu per temeperature thone cdo 4-6 ore pra ki kujdes mos i jep shume.
    I LOVE GOD

j&g

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •