E kam cu para nje viti te spitali Amerikan dhe me tha ai mjeku i huaj qe mos ta coj ne spital per cdo viroze qe bie. Kaloje me tha pa antibiotike duke i dhene shorup per temperature cdo 3 ore. Mos e co tha as ne kopesht sa te krijoje imunitet, pasi eshte me mungese hekuri dhe vitaminash, ngaq nuk eshte ushqyer me gji ( ne pamundesi ) I kam mar ca hekur dhe vitamina nga kanadaja dhe te shohim. Sa e cova ne grup te trete ne kopesht, brenda tre diteve u semur. Nuk e coj me jo, kishte te drejte ai mjeku i spitalit Amerikan ne Tirane
Revolution 1848
shiqo ket link mos ka probleme me Ulēeren
http://www.albdreams.net/si-te-kuron...ren-e-stomakut
Sēarmatosem sa tjetė jeta!
C'hyn qumeshti I gjirit apo formula pas 5 vjetesh o Euro? Jepi lengje ate bej. Virusi duhet te dali jashte me lengje. E deri sa te dali do bej te veten. Asgje per tu shqetesuar nese pi vazhdimisht. Kete te rekomandojne doc ketej. Edhe coje ne kopesht kur te behet mire. Edhe jepi vitamina, se mire I bejne. I rrisin imunitetin. Nuk te semuret shpesh.
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Qumshti i gjirit eshte ushqyesi me i mire per bebet. Ngaqe eshte rritur pa gji, ka edhe mungesa te kalciumit, hekurit dhe vitaminave. Prandaj edhe nuk ka imunitet te forte per te perballuar virozat apo semundje te tjera stinore qe i kap femijet. ( Keshtu tha mjeku i spitalit Amerikan)
Revolution 1848
Po dhe cuni im nuk ka pire musht (lol) Por eshte si Vic kur I thone ( me I forte se 3 te ushqyer me qumesht gjiri). Varet dhe cfare e ushqen. Mos I jep junk food, pavarsisht ate preferojne. Jepi multi vitamina mos harro. E te shkuara. Mos u merzit, temp ska te tjerat I kalon pa problem.
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Nese ka gazra me ere te rende me siguri ka pak ftohje te zoreve.
Kujdesu me te ngrohta dhe jepi qetesues per barkun(buscopan). Ruaje nga temperatura dhe vetem lengjet jane shpetimi.
Mbaje mend. Ne cdo komplikacion qe mund te kaloje femija yt ilaci me i mire eshte uji me sheqer, eshte njesoj sikur ti besh serum.., pa asnje efekt anesor te demshem dhe i rrit imunitetin dhe energjine e organizmit.
Te shkuara .
ps
e hoqa ate puthjen se mu shpif![]()
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Krijoni Kontakt