Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 39
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813

Te mobilizohemi per Bashkimin Kombetar

Pasi qe ne nje teme tjeter permenda kete ide dhe gjeta perkrahjen e disa anetareve, por me propozuan qe te hap nje teme ne vete, si mendoni? Ne te rinjte qe rrijme dite e nate neper forume, eshte me e udhes qe te mobilizohemi nje dite dhe te marshojme drejt kufirit shqiptaro-shqiptar. Te mbajme ne rruge referendum dhe te mos levizim nga vendi deri sa te na pranojne te drejten e vetevendosjes per bashkim. Ne jemi e ardhmja e kombit dhe ne duhet te ndermarrim dicka ne te mire te kombit, se na qoj posht bota... a nuk e shihni?

Une jam dakord.

Kur do ta lejme takimin ?
    Revolution 1848

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-07-2005
    Postime
    10
    Edhe une jam dakort. Bashkimi ben fuqine. Hap nje teme ne facebook dhe dergoju link te gjitheve. Ata qe duan bashkimin jane shume. Le te tregojme forcen

i/e regjistruar Maska e Sizifi
    Anėtarėsuar
    19-09-2011
    Vendndodhja
    Nė botėn e Hadit !
    Postime
    40
    Ide shume e qelluar. Bashkimi kombetar eshte aspirate e te gjithe shqipetareve.
    Armiku mė i rrezikshėm ėshtė ai qė harrohet!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Per momentin jam kunder bashkimit kombetar, per shume arsye.

i/e regjistruar Maska e teta
    Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    hhahah
    po si te ja bejm thaqit tone ai eshte mesuar te jet kryeminister
    leshon pe edi apo sala gje?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Qe te kemi afat te mjaftueshem per mobilizim dhe te mbledhim sa me teper perkrahes duhet t'i japim vetes pak me teper kohe psh. si mendoni per daten 1 shtator? Por cdo njeri duhet ta dije se iniciativa duhet te filloj nga ju anetar te ketij forumi, nga vendi qe jetoni duhet te mbledhni shoqeri sa me teper, te kontaktoni me ndonje agjensi autobusesh e cila iu pergjigjet dhe ka cmime te arsyeshme, duke marre parasysh qellimet 'pozitive' qe ju doni t'i realizoni dhe qellimi do te arrihet krejtesisht ne menyre enigmatike e te pa paralajmruar per pushtetaret. Mendoj se keshtu do te korrim suksese dhe do te trondisim boten me kete iniciative. Ti tregojme botes se ne jemi vellezer te vertete dhe nuk dojme te na ndajne, por deshirojme te jetojme te bashkuar....

Si mendoni?? Ka ndonjeri nga ju ndonje ide me te mire?

Une flas shume sincerisht...

Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin

Si mendoni?? Ka ndonjeri nga ju ndonje ide me te mire?
    Kam une nje ide me te mire

Duke ju referuar dates tende, me dt 1 shtator, nga te dy anet e kufirit te Morines , te mblidhen shqiptaret dhe te rrezojne kufirin qe eshte si muri i berlinit dhe te qendrojne aty per disa kohe duke moslejuar rindertimin e tije. Pastaj me tabela te medha te shkruara duam referendum per bashkim kombetar, te mos shkulemi nga kufiri deri sa qeverit tona ose te pranojne ose te na zhdepin ne dru

Ka mundesi te ndodhe kjo e dyta dhe ne te shperndahemi sa hap e mbyll syte. Jo per gje , po ne jemi popull shume i vendosur, trim dhe sy shqiponje....po dajakun nuk na i mban kurrizi neve jo, prandaj dhe jemi katandisur keshtu
    Revolution 1848

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Provojme te sigorojme edhe gjera ushqimore te mjaftueshme deri diku, ashtu edhe deri atehere kalon vapa e madhe, temperaturat behen te pershtashme per njeriun mendoj dhe ne se sulmohemi nga te dya qeverit, ne mund te shpartallohemi, por jo edhe te dorezohemi, pas disa oresh te kthehemi prap. Mendoj se do te kemi edhe perkrahjen e prindeve tane, perkrahjen e popullit dhe mund te vije deri ne ate pike sa qe gjithe shqipetaret te ngriten ne kemb dhe te na bashkangjiten neve aty, atehere do te behemi te pa thyeshem, por durimi duhet te jete ne maksimum. Te shikojme pakez serbet se si flijohen per Veri te Mitrovices dhe nuk dorezohen, edhe pse ajo toke nuk i takon atyre, a nuk eshte turp per ne qe ne te rrijme duar kryq? Ne nuk po bejme asnje krim, ne nuk po pushtojme asnje toke, ne thjeshte po kerkojme te drejten tone per bashkim te trojeve tona qe dikur na i copetuan...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gon! : 14-08-2012 mė 14:24

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Citim Postuar mė parė nga teta Lexo Postimin
    hhahah
    po si te ja bejm thaqit tone ai eshte mesuar te jet kryeminister
    leshon pe edi apo sala gje?

Ne se arrihet qellimi yne, atehere te dyja pushtetet bien dhe pas tyre behet nje qeveri e re e zgjedhur nga vete dora e popullit. fundja, ne mund te perdorim edhe arsye te tjera ne ate organizim, jo vetem bashkimin, por edhe rrezimin e qeverive per shkak te papunesise dhe varferise. Ne kerkojme ndryshe, endrren shekullore 'bashkim kombetare', qeveri te re me duar te pasterta, hapje te vendeve te punes etj...

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •