Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 46 prej 46
    Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660

Pėr: A ka dashuri pas tradhtisė?

Nese ai/ajo te dashuron vertet nuk do te te ttradheton,dhe pasi qe te ndodhe kjo tradhetia pra nuk besoj se mun te ket dashuri si dikur sepse sa her qe te jet me ty,ty do te te vije ne mendje se si ka qen me tjetren/in...

une per vete nuk do ta falja kuren e kures,biles i kam thene hop ndodhi dije se vras veten parasyve tu,qe ne kete menyre te te haje brenga,ndergjegjja -plus edhe nga bota tjeter do vija te te vizitoja naten poqese more tjeter heeeeeee....
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

i/e regjistruar Maska e KORCARI 2
    Anėtarėsuar
    26-12-2012
    Vendndodhja
    Thesaloniqi
    Postime
    360

Citim Postuar mė parė nga tetovarja87 Lexo Postimin
    Nese ai/ajo te dashuron vertet nuk do te te ttradheton,dhe pasi qe te ndodhe kjo tradhetia pra nuk besoj se mun te ket dashuri si dikur sepse sa her qe te jet me ty,ty do te te vije ne mendje se si ka qen me tjetren/in...

une per vete nuk do ta falja kuren e kures,biles i kam thene hop ndodhi dije se vras veten parasyve tu,qe ne kete menyre te te haje brenga,ndergjegjja -plus edhe nga bota tjeter do vija te te vizitoja naten poqese more tjeter heeeeeee....
    Me cfar do ta vrasesh veten po qe se....

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660

Citim Postuar mė parė nga KORCARI 2 Lexo Postimin
    Me cfar do ta vrasesh veten po qe se....

do shofe poqese me erdhe rasti
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-11-2013
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    11

Jo. Si esh kjo pune te bej qejf pastaj pasi te jet lodhur te shkoje tek dashuria . Kur ke dike ne krah qe thua se e "dashuron" , por nderkohe nuk i qendron besnik edhe me pas lutesh qe te jap edhe nje mundesi tjeter kjo nuk quhet dashuri, quhet meshire

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095

kush dashuron, nuk tradheton...

i/e regjistruar Maska e arba.t
    Anėtarėsuar
    27-06-2009
    Postime
    439

jo nuk ka dashuri...femrat mund te falin por jo te harrojne....e gjithe kohes ne mendjen e tyre do jete tradhetia e mashkullit....tradhetin e konsideroj fundin e nje lidhje...
    Let food be your medicine !

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •