Jo! Une nuk do e falja...as mua le mos ma fali...pas tradhetise nuk ka me dashuri..
le te vazhdoje secili rrugen e vet
mendoj qe, askush nuk ka aq gjakeftohtesi, sa te pranoje tradhetine si nje akt normal...
Jo! Une nuk do e falja...as mua le mos ma fali...pas tradhetise nuk ka me dashuri..
le te vazhdoje secili rrugen e vet
mendoj qe, askush nuk ka aq gjakeftohtesi, sa te pranoje tradhetine si nje akt normal...
ೋღ♥ღೋ ══════════C6H12O6═════════ೋღ♥ღೋ
Une do e falja dhe do i deshiroja cdo te mire ne jete.![]()
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Pas tradhetise? Sa e logjikshme,natyrisht qe nuk ka,sepse ne ate moment qe ka mbaruar dashurija ka lindur tradhetia,,e nese kthehet ne te paren,s'do mend se kjo mund te quhet Loje dhe jo me Dashuri.
tetovarja87 (04-11-2013)
As une nuk mendoj se tradhtia e fshin dashurin.....Dhe kjo qe ka then Hillary shume e drejt,por kjo nuk funksionon te ciftet qe jan ne fillimin e tyre,apo te ata qe kan thjesht lidhje.
Per te qene kaq e fort dhe per te vepruar ne menyre te till,duhet te kesh goxha investim ne ate lidhje,pasi ti peshon gjerat edhe kohen mire,nuk eshte shume veshtir pastaj te dalesh me nje vendim te till.
As mos e mendo me dashurine!!,,,,cfar pason pas tradhtise ??!!,,,dehja dhe lufta per mbijetes me gjithe pluhurin qe shkon mbrapa asaj tradhtie!!
VENI,VIDI,VICI
Kush tradhėton njėher...e bėn rrugė...
Dhuro shumė...e prit pak!
Ka dhe persona qe edhe pse se kane dash partnerin/-en nuk e kane tradhetuar kurre. As keshtu s'ja vlen.![]()
Feelings change - memories don't.
Partnerin/en nuk e falim se na ka poshtruar , ama vetė neve kėrkojmė tė na falin !
Ky shtet ėshtė ky qė ėshtė sepse qytetarėt tanė janė kėta qė janė !
He mo tradhetuat ndonjeri qe ta dini nese ka apo nuk ka![]()
Krijoni Kontakt