Postuar mė parė nga Arvima _ _ _ _ _ _ _ E _ I / _ I _ _ _ _ Parashqevi Simaku ?? nėse jo , dua A ??
I lumtur ėshtė ai qė nuk shpreson nė asgjė, sepse nuk zhgėnjehet asnjėherė...!
E gjete Enkele Enigma e radhes ?
E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...
Postuar mė parė nga Arvima E gjete Enkele Enigma e radhes ? _ _ , _ _ _ , _ , _ _ _ _ Film shqiptar !
Postuar mė parė nga Arvima Heren e pare ma bere me hile ama, Kur te kerkova U me the nuk ka Ok pra, po vendos une nje Kengetare shqiptare : ) _ _ _ _ _ _ _ _ _ / _ _ _ _ _ _ Nuk ta bej me hile une Ndoshta nuk e kam pare. E sigrute qe kerkova U? o.O Mos nuk mban mend?
Ka I ...... ?
I-te e mija...
Postuar mė parė nga Arvima Ka I ...... ? _ _ , _ I _ , I , _ _ _ _
Postuar mė parė nga Kalama mistrec Nuk ta bej me hile une Ndoshta nuk e kam pare. E sigrute qe kerkova U? o.O Mos nuk mban mend? Ndoshta se ke pare , Hmmm Enkeleu eshte Film i ri apo i vjeter, mua spo me vjen mdermend ndonje me keto shkronja Ka U?
Postuar mė parė nga Arvima Ndoshta se ke pare , Hmmm Enkeleu eshte Film i ri apo i vjeter, mua spo me vjen mdermend ndonje me keto shkronja Ka U? Ėshte film i vjetėr , diku nga fundi i 80-ve ... dhe nuk ka U
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Enkeleu : 27-09-2012 mė 15:37
Postuar mė parė nga Arvima Ndoshta se ke pare , Hmmm Enkeleu eshte Film i ri apo i vjeter, mua spo me vjen mdermend ndonje me keto shkronja Ka U? U kishe kerkuar vertete e une te thash nuk ka Se besoj. Lol pa dashje, gabimi im.
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt