Postuar mė parė nga Enkeleu _ _ _ , _ _ _ _ _ _ _ , _ _ _ _ _ _ _ Film shqip ! Kur pranvera vonohet ? Nese jo me jep nje E....
Carpe diem!!
Postuar mė parė nga pranvera bica E pa degjuar fare Lulke!Na lodhe ne mes te nates djalin... Hahaha teta , ne fakt per mua shumė e dėgjuar por ec e kujtoje ...
I lumtur ėshtė ai qė nuk shpreson nė asgjė, sepse nuk zhgėnjehet asnjėherė...!
E... se A..kerkon orhideja
Postuar mė parė nga orhideja Kur pranvera vonohet ? Nese jo me jep nje E.... ncuk , nuk ėshtė ... dhe e kam dite qe ke me mendu per ketė Postuar mė parė nga Foleja_ E... se A..kerkon orhideja _ _ _ , _ _ _ E _ _ _ , _ E _ E _ E _ A nuk ka
T..........
Postuar mė parė nga Enkeleu Hahaha teta , ne fakt per mua shumė e dėgjuar por ec e kujtoje ... Teta, e dija une qe e ka te lehte ky, por problemi ishte se mendonte qe une po e ve vertete nje te veshtire dhe u ngaterua pak
...R..Enkel!
Kur hidheshin themelet?
Postuar mė parė nga orhideja Teta, e dija une qe e ka te lehte ky, por problemi ishte se mendonte qe une po e ve vertete nje te veshtire dhe u ngaterua pak E me cupe e tetes e ...ka te beje strategjia...hahah! Kur hidheshin themelet?
Postuar mė parė nga Foleja_ T.......... Postuar mė parė nga pranvera bica ...R..Enkel! _ _ R , _ _ _ E _ _ _ , _ E _ E _ E T
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt