Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 59
    Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga qeveriablu Lexo Postimin
    @angmokio nuk ke te drejte.Ne Europe ka me shume muslimane,neqoftese e marrim Europen deri ne Ural dhe Kaukazin.Me republikat ne Rusi dhe Kaukazin ka afer 60 mil. Musliman.
    14 mil. Musliman te Rusise + 4 nga Azija qendrore qe nuk jane shtetas te Rusise,9 mil. ne Azerbejxhan dhe afer 8 mil. ne Balkan (Shqiptaret dhe Boshnjaket).Keto bejne 35 mil.Ne Unionin Europian shume lehte munde te kete afer 20 mil. musliman.
    Pra diku 55 mil. ( 2-3 mil. ne UE jane ne te zeze,te pa regjistruar ),dhe ofrohet shifra afer 60 mil.

Por,Europa e vertet eshte BASHKIMI EUROPIAN ( deri tani 27 shtete ) dhe aty tani ke diku afer 17-20 mil. Musliman.Nga kjo prespektiv duhet shikuar gjerat !

Nuk eshte ndonje link reprezentativ,por:http://www.30-days.net/muslims/statistics/about-europe/

(P.s. Angmokio kur sjell shifra,ofro edhe linkun ! rregull forumi.)
    Aty e ke pas linkun , ne fund te postimit.

Nga: Ismet Hazizi/dritaislame/kohaislame

Ketyre dy faqeve vendosi nje .com ne fund dhe ja ku e gjete linkun.

Tani une spo e kuptoj ti po thua qe Muslimanet ne Evrope jane mbi 60 milione?

Po shume me mire atehere , mi bej pak me profesionalisht llogarite dhe do ja ofroj ketyre faqeve me siper per ti ndryshuar shifrat.
    Faleminderit!
    Ndryshuar për herë të fundit nga angmokio : 24-09-2012 më 13:29
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Ky anetare me siper ka me teper se 5-6 postime ku prish temat per Muslimanet , ne nje teme tjeter thote per Muslimanet , Muslim*ta

Se kuptojne se c'bejne moderatoret e ketij forumi.
    Nese nuk i dini rregullat ja ku i keni prej administratorit te forumit.

3. Nëse anëtarë të veçantë të forumit, që nuk janë besimtarë myslimanë, ndërhyjnë në temat e forumit mysliman, raportoni tek moderatori dhe super moderatorët që të merren masa. Në të tilla raste, moderatorët u japin këtyre anëtarëve paralajmërim dhe po nuk vunë mend përjashtohen nga forumi.
    Albo

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga Cen Durimmadhi Lexo Postimin
    Nuk e kuptoj ku qendron ofendimi per ty!? Ne nje teme tjeter ti me ke share edhe nanen time!!! Dhe une nuk te jam pergjigjur, sepse nuk ulem ne nivelin tend.
    Une mendoj se islami qe predikon ti eshte se pari ANTISHQIPTAR! dhe ketu eshte nje forum i lire ne te cilin mund te shprehesh mendimin pa ofenduar personalisht tjetrin sikurse ne rstin tend!
    Problemi yt eshte inferioriteti qe te ben te kalosh ne sulme personale kur te mbarohen argumentat!
    Ma sill postimin ketu ku te kam share nenen?

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga Cen Durimmadhi Lexo Postimin
    paske me te vertete memorie ....krapi! shiko cfare ke shkruar nen temen " a duhet te bashkohet Shqiperia me Kosoven"!

ke shkruar per faqe te zeze tanden:
    "Nuk po ta shan mamin o Cen , po te thote qe e ke shume te emancipuar , ka bredh gjithandej. Me nje llaf Evropiane.
    Ti duhet te ndihesh krenare ta kesh mamin te bredhur."

Nuk ma lejon edukata te te ofendoj nanen tande qe e kondiseroj si te timen (asht nane shqipatare) por me vjen keq per edukaten qe te ka dhene!
    Qekur nje femer e bredhur dhe emancipuar quhet ofendim per ty qe kerkon Evropen dhe jo Orientin?

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Ske faj ti o shoku. Hidh valle sa te duash...se ste ndalon njeri

Forumi Muslimane ka 4 moderatore , me teper se asnje forum tjeter dhe te gjithe jane me leje.

3. Nëse anëtarë të veçantë të forumit, që nuk janë besimtarë myslimanë, ndërhyjnë në temat e forumit mysliman, raportoni tek moderatori dhe super moderatorët që të merren masa. Në të tilla raste, moderatorët u japin këtyre anëtarëve paralajmërim dhe po nuk vunë mend përjashtohen nga forumi.
    Albo

Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Ban , a je fal ndonjehere ne xhami me dhjetera mijera xhemate qe thone njezeri Amin?

Kam frike se jo se ti falesh alla Rashadi....
    jam falur...para se te falem keshtu sic falem tani,

por te siguroj qe titulli i temes eshte i kote , qe nga momenti qe diskutohet per statistika ....
    pasi feja eshte personale dhe nuk ka te beje fare me statistika..
    Nuk ka perëndi tjetër përveç ZOTIT

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Bej google kete titull dhe do shikosh me teper se 20 faqe online qe e publikojne kete lajm.
    Kerkova ne google dhe lajmin e gjeta vetem ne disa portale/forume islamike...

islamieshtedrit.com

ndricimi-islam.com

forumirinorislam.com

aagmk.com etj

...dhe ne dy portale/forume qe kane rene viktime te ketyre portaleve/forumeve islamike:

indeksonline.net

botasot.com

Lajmin ne anglisht nuk e gjeta. Nese e gjen sjelle ketu qe ta lexojme.

Tani, sipas mendimit tim, kjo shifer ose eshte gabim ne perkthim (ne rastin me te mire) ose eshte propagande.
    Shifra nuk mund te jete e sakte per arsyen e thjeshte se ne vitin 2040, numri i popullsise totale ne Europe do te jete me i vogel se 710 milion. Pra, edhe nese te gjithe banoret e Europes, pa asnje perjashtim, konvertohen ne musliman, nuk ka mundesi qe shifra te jete e sakte.

Tani llogarite vet se cilat jane gjasat qe te gjithe banoret e Europes te konvertohen ne musliman.
    Ndryshuar për herë të fundit nga illyrian rex : 24-09-2012 më 20:12

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    800.000 Musliman në Rusi duke Fal Namazin e Kurban Bajramit.

Mashallah , rruget e Moskes mbushen me qindra mijera Muslimane duke falur namazin e Kurban Bajramit.

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Perëndimi po perqafon Islamin me të madhe

Shëndërrimi në dhunë i protestave që nisën bashkë me shfaqjen e filmit antiislam dhe fyes me titullin “Fitne” (Sprova) i vunë në lëvizje vendet ku jetojnë me miliona myslimanë.

Rusia me anë të një ligji të ri ka vendosur dënime të rënda për sulmet që bëhen kundër islamit. Gjermania po e paralajmëron popullin e vet për të treguar më shumë tolerancë ndaj komunitetit mysliman.

Pas mesazheve që kanë ardhur dhe masave të marra nga Rusia dhe Gjermania për përqafimin e islamit dhe myslimanëve një hap i ngjashëm në këtë drejtim ka ardhur edhe nga Franca.

Përmasat që kanë arritur protestat ndaj filmit antiislam e kanë vënë në lëvizje edhe Francën.

Mesazhet që u dhanë në ceremoninë e organizuar në qytetin Strasburg për inaugurimin e xhamisë më të madhe të Francës ishin në cilësinë edhe përqafuese, edhe paralajmëruese.

Edhe Ministri i Punëve të Brendshme, Manujel Vals (Manuel Valls) në fjalën që mbajti në hapjen e xhamisë së re, ndërtimin e të cilës e penguan politikanët konservatorë dhe racistë, i dha mesazhet duke pasur parasysh këtë realitet.

“Në Francë ka vend për islamin, pasi edhe islami i Francës është njëkohësisht vetë Franca” u shpreh Vals. “Republika po ju zgjat dorën. Tani e ka radhën islami që të ecë drejt Republikës”, shtoi ai.

Ministri Vals i kërcënoi me deportim të huajt që jetojnë në Francë në rast se ata nuk do të respektojnë ligjet dhe vlerat e këtij vendi.

Punimet për ndërtimin e xhamisë së madhe të Strasburgut kanë nisur 20 vite më parë dhe për realizimin e këtij projekti janë harxhuar 10 milionë e 500 mijë euro.

Pjesën më të madhe të financimin e kanë përballuar vendet si Maroku, Arabia Saudite dhe Kuvajti.

Një ndihmë për ndërtimin e xhamisë kanë dhënë edhe qeverisjet vendore duke hyrë kështu në historinë e Francës si xhamia e parë e ndërtuar me fonde publike.

Xhamia ka një hapësirë shfrytëzimi prej 1 mijë e 300 metrash katrorë dhe brenda mund të falen njëkohësisht 1 mijë

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Perqindja e larte e myslimaneve ne Evrope tregon.
    Se Evropa eshte openmind.
    Se Evropa nuk eshte raciste
    Se Evropa ka aritur nivel shume me te larte ekonomik se vendet myslimane, megjithese keto jane ....mjaft te pasura me Nafte , ar e minerale te tjera.
    Se Europa eshte e lakmueshme edhe per aresimin e saj te nivelit te larte .
    Ky nuk eshte tregues se po myslimanizohet Europa, por sepse myslimanet po braktisin vendet e tyre per shkak te varferise.
    Ndryshuar për herë të fundit nga angmokio : 27-10-2012 më 11:41
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •