Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 59
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    E lexova 3 here artikullin me siper dhe se kuptoj se c'lidhje ka me temen?

domethenia eshte se : nuk ka rendesi numri i besimtareve , shifra, sasia , shuma, populsia, apo popullariteti
    Nuk ka perëndi tjetër përveç ZOTIT

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga bani Lexo Postimin
    domethenia eshte se : nuk ka rendesi numri i besimtareve , shifra, sasia , shuma, populsia, apo popullariteti
    Sheikhu i nderuar Albani eshte nje nga dijetaret me te mire ne bote ne shkencen e hadithit , por ne ceshtje te Fikhut le per te deshiruar.

Te bindesh dike qe te besoj ne zot eshte talent me vete. Duhet te jesh i zgjuar , i ditur dhe mbi te gjitha elokuent.

Pse nje viktime si ti i beson Rashad Khalifas? Pikerisht prej ketyre detajeve me siper. Khalifa ishte i zgjuar , i ditur dhe elokuent pamvaresisht se kishte dhe anen negative , manupulatorin.

Kur shoket e profetit a.s ndaheshin prej profetit a.s ankoheshin se i kish rene besimi dhe sa here qe profeti i fliste rreth Islamit besimi i tyre rritej.

Forcen e elokuences se profetit ne menyren se si ja sqaroi fene Islame pasuesve te tij eshte madheshtore aq sa dhe dhe ne ditet e sotme renditet si ''njeriu me me ndikim ne historine boterore per njerezimin.''

Numri i Muslimaneve ka rendesi , ky eshte shkaku qe une jam ne kete forum. Te kem sadopak mundesi te ndikoj pozitivisht tek dikush qe te pranoj Islamin ose tek Muslimani te ndikoj ne kuptimin e fese te tij me qarte. Besoj se kete ben dhe ti ne forum gjithe keto vite.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813
    Bani, mendoj se nuk ka rendesi per Zotin, sepse ai nuk ka nevoj per shifra dhe nuk eshte i nvarur nga njerezit, por njerezit jane te nvarur nga Ai. Zoti e solli Islamin si mundesi shpetimi per njerezit 'mire beres', por ne njefare menyre per djallin ka rendesi dhe ata qe i urrejne myslimanet kjo shifer eshte breng e madhe.. Keto rezultate statistikore qe jane nxjerre jane bombastike per dike, te cilat e tmerrojne dikend, dhe me se shumti djallin ndoshta... Per kete arsye mendoj qe agmokio e solli kete lajm ketu...

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga Gon! Lexo Postimin
    Bani, mendoj se nuk ka rendesi per Zotin, sepse ai nuk ka nevoj per shifra dhe nuk eshte i nvarur nga njerezit, por njerezit jane te nvarur nga Ai. Zoti e solli Islamin si mundesi shpetimi per njerezit 'mire beres', por ne njefare menyre per djallin ka rendesi dhe ata qe i urrejne myslimanet kjo shifer eshte breng e madhe.. Keto rezultate statistikore qe jane nxjerre jane bombastike per dike, te cilat e tmerrojne dikend, dhe me se shumti djallin ndoshta... Per kete arsye mendoj qe agmokio e solli kete lajm ketu...
    Per djajte Goni

Djerse dhe ethe perjetojne kur lexojne keto shifra.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813

Pse nje viktime si ti i beson Rashad Khalifas? Pikerisht prej ketyre detajeve me siper. Khalifa ishte i zgjuar , i ditur dhe elokuent pamvaresisht se kishte dhe anen negative , manupulatorin.
    Atehere, a mund te te quajme edhe ty viktime e profetit Muhamed? I pari, profeti dhe lajmtari pastroi shkrimet e meparshme, e pastroi fene, permbledhi-Kuranoj nje liber dhe u tha njerezve qe tash e tutje ketu duhet te besoni. Pas 1400 viteve erdh ky i dyti, vetem lajmtari, sepse Kurani , pothuajse u harrua dhe feja u deformua, kishte nevoj per pastrim te fese dhe ky lajmetar e beri duke shpallur te pa vlefshme cdo gje qe eshte jashte Kuranit, liber ky qe na e solli ai i pari..

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga Gon! Lexo Postimin
    Atehere, a mund te te quajme edhe ty viktime e profetit Muhamed?

Te jesh viktime e familjes , femijeve , fese e atdheut Gon eshte kenaqesi.
    Ndryshuar për herë të fundit nga angmokio : 24-09-2012 më 12:33

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Te jesh viktime e familjes , femijeve , fese e atdheut Gon eshte kenaqesi.

Kur njezerit vedisohen e shione lirin e duhur

S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Citim Postuar më parë nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    Kur njezerit vedisohen e shione lirin e duhur

http://www.youtube.com/watch?v=v8F5U...eature=related

Sa ma shumë qe po vetdisohen aq ma shumë po marrin yrysh nga ky drejtim qe te behen muslimanë.

http://www.youtube.com/watch?v=8lIDq...ature=youtu.be

Per djajte Goni

Djerse dhe ethe perjetojne kur lexojne keto shifra.
    sinqerisht,..askush nuk ka nevoje per ato shifra , pasi ceshtja e fese eshte personale ,

llogari do te japim tek, e jo ne tog,
    cdokush do te llogaritet per veprat personale te tij dhe se "sa" e madhe ka qene sasia e besimtareve ne ate kohe qe ai person ka jetuar ...nuk do t'i hyje kujt ne pune ate dite

per te mos u futur ne thellesi te ketij muhabeti qe te ekspozohet idhujtaria e myslimaneve te sotshem,..te thene ndryshe me plot gojen edhe Muhamedane,

dhe kur ju thua qe po kryeni idhujtari ..ata e mohojne dhe jane te sigurte per kete,
    te njejten thone edhe te krishteret ..e mohojne dhe jane te sigurte per kete ,.....pasi te dy palet po bejne shirk pa e kuptuar , pa qene te vemendshem ndaj idhujtarise qe po kryejne , pa qene te vetedijshem per veprimet e tyre ...
    Nuk ka perëndi tjetër përveç ZOTIT

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    sinqerisht,..askush nuk ka nevoje per ato shifra , pasi ceshtja e fese eshte personale ,

llogari do te japim tek, e jo ne tog,
    cdokush do te llogaritet per veprat personale te tij dhe se "sa" e madhe ka qene sasia e besimtareve ne ate kohe qe ai person ka jetuar ...nuk do t'i hyje kujt ne pune ate dite

per te mos u futur ne thellesi te ketij muhabeti qe te ekspozohet idhujtaria e myslimaneve te sotshem,..te thene ndryshe me plot gojen edhe Muhamedane,

dhe kur ju thua qe po kryeni idhujtari ..ata e mohojne dhe jane te sigurte per kete,
    te njejten thone edhe te krishteret ..e mohojne dhe jane te sigurte per kete ,.....pasi te dy palet po bejne shirk pa e kuptuar , pa qene te vemendshem ndaj idhujtarise qe po kryejne , pa qene te vetedijshem per veprimet e tyre ...
    Ban , a je fal ndonjehere ne xhami me dhjetera mijera xhemate qe thone njezeri Amin?

Kam frike se jo se ti falesh alla Rashadi....

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •