Close
Faqja 6 prej 10 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 97
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Rrefugjat ne vendin tim ...
    Postime
    991
    Citim Postuar më parë nga busavata Lexo Postimin
    ne itali vezet jam ma te lira se ne shqipri ...
    Rrofsh o Busavate , se per pak na u prish gjaku ! Nuk me ka zene gjumi ne dreke kur mesova lajmin , se me gjithe keto harxhime dhe shperdorime qe po bejne shqiptaret , do na rrenojne ekonomine -thashe ! Dhe pastaj kush e duron turpin te dalim ne vend te dyte pas Gjermanise ?

E kupton se c'hall te madh kesha ....?

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anëtarësuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Citim Postuar më parë nga violativo Lexo Postimin
    Rrofsh o Busavate , se per pak na u prish gjaku ! Nuk me ka zene gjumi ne dreke kur mesova lajmin , se me gjithe keto harxhime dhe shperdorime qe po bejne shqiptaret , do na rrenojne ekonomine -thashe ! Dhe pastaj kush e duron turpin te dalim ne vend te dyte pas Gjermanise ?

E kupton se c'hall te madh kesha ....?

po a ? po me vjen mir qe te kam letsu .. gjermanin kur e kan gjujt me vezë ndryshe asht pergjegj ..

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=gbBUj_VRA-Y

apo ndoshta ne shqipri sigurimi sekret etj.. ne kosov kena gjujt me vezë per Albinin ..
    Ndryshuar për herë të fundit nga busavata : 21-09-2012 më 20:39

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Rrefugjat ne vendin tim ...
    Postime
    991
    Citim Postuar më parë nga busavata Lexo Postimin
    po a ? po me vjen mir qe te kam letsu .. gjermanin kur e kan gjujt me vezë ndryshe asht pergjegj ..

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=gbBUj_VRA-Y

apo ndoshta ne shqipri sigurimi sekret etj.. ne kosov kena gjujt me vezë per Albinin ..
    Nuk me kuptove ...... kisha hallin e ekonomise se Shqiperise , ne rast se vezet do te kushtonin shtrenjt , dhe keshtu nga vendi i pare qe kemi tani duke kaluar Gjermanine ne rritje ekonomike , do te kalonim ne vendin e dyte ne Europe pas Gjermanise ! E kupton pse turperohem ? E kena akoma nji fije nderi , nuk e kena bo te gjithe euro !
    Ndryshuar për herë të fundit nga violativo : 21-09-2012 më 20:57

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    me ed rucin eshte dhe allnusa o ana paulla nga lekdushi..

ku diskutonet te jesh gjanicare e mos te jesh ed rucare..

uë..

hajde paule hajde..

deshe ti prishc bilografine ti asaj..

o po qo re..

rucua moj cupe kur vete per tepelene nuku e le pa dh.jere nji her mire ne turizem te fierit..
    e me ate rast ben dhe nje mbledhje partie me grate aty..
    ha-ha-ha sa i mire qe je,mire qe sme shave nga nena dhe te me thoshe se me ka dhen edruci villa e toke aty buz gjanices ,keto te tjerat ti pranoj per shkak te moshes
    Brari une njerzit e shemtuar i kam shume inat ,nuk e di si je ti se keshtu nga llafollogjia si e reja e Kozmait je lol Mua me iken merzija kur te lexoj ty dhe prandaj kam qef te grricem: D

Po ti te hengert dreqi roje neper VC rri e shikon ku shkojne njerezit te kryejne nevojat personale ,epo pik e zez cna gjeti :....
    Ndryshuar për herë të fundit nga alnosa : 21-09-2012 më 21:19

i/e regjistruar Maska e user010
    Anëtarësuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    Unë plot herë të kam bërë thirrje për më shumë logjik të ftohtë brar dhe prapë nuk kursehem ta them sepse nuk kam për të ndarë gjë me asnjërin. të them se nuk duhet të jesh aq maniak.. pardje (që isha diku, jam kundër dhe nuk kam vet televizor) pash për herë të parë këtë (nuk ta prish unë ty) m.ut rucin që të neveritet kaq shumë.. Nuk e njohë por si palo fytyrë më duket..

Nejse.. un të kam lexuar shpesh këtu sepse kam vënë re që ke shumë dituri për Shqipërinë, por prapë së prapi kjo nuk arrin të të ndihmojë që të kesh një perceptim më pak fanatik dhe më shumë kritik (thjesht opinioni im personal).

Jam i mendimit se ke frik të shikosh me sy kritik personazhet politike që ti adhuron.. vërtet! i ke bërë ndonjë herë kritik reale Sali Berishës, cili është opinioni jot për ëndrrat e kuqe (karrige në qeverinë e Enverit) që kishte Saliu? Cili është opinioni jot për pronën e Saliut dhe të ciklit të tijë??

Mua nuk më intereson Saliu si person, nuk dua tja di rron apo jo (si dhe ai për mua)! Mua më intereson që ato 5 ditë që kemi nga zoti mos ti kalojmë me halle dhe mjerime kot së koti.. por që të bëhet kjo duhet të gjithë ta lodhim trurin dhe jo të adhurojmë politikanët siç bëjnë vajzat 12vjeçere për justin bieber.

Sulmohet kryeministri belg

Kryeministri belg Elio di Rupo u sulmua me një goditje me tortë në fytyrë gjatë vizitës së Universitetit të lirë të Brukselit, transmeton BTA.

Sipas informacioneve fillestare të publikuara në mediat lokale, kryeministri është mirë dhe e ka pranuar incidentin me të qeshur.

Sulmuesi i panjohur ka arritur të arratiset dhe akoma nuk është arrestuar. Incidenti ka ndodhur në parkingun e universitetit, në afërsi pas daljes së Di Rupos nga automjeti i tij.

Kryeministri i Belgjikës është dashur të marrë pjesë në shpalljen e fillimit të vitit të ri akademik.

Bota Sot
    Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Rradhen tjeter duhet te goditet me petulla e byreke, per te treguar dhe anen tradicionale te gatimeve tona

i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Thane qe i eshte lutur italianeve Saliu qe ti pushojne nga puna gjithe eskorten e delgacioneve po ska pranuar Italia.
    Doli huq kete radhe nuk eshte Burgaj ne rome qe per servilizem te pushoje nga puna 20 police.
    Albania Uber Alles

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    me ed rucin eshte dhe allnusa o ana paulla nga lekdushi...
    Ky i ka informatat 100% te sakta. Kuader i KGB. lol

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    gjynaf kan haruar ti hidhnin edhe Sheqer D
    Partizoni

Faqja 6 prej 10 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •