Lol, sa tema te nderlikuara hapni edhe ju.
Martesa eshte nje siguri ligjore, morale dhe shume e vlefshme, fatkeqsisht fal ligjeve anon shume here me teper nga femra. Eshte me e demshme per meshkujt, po, por shume here me e mire se nje bashkejtim pa nje pike sigurie.
Cfare siguron nje bashkejetese per femren?
Nje mashkull sduhet te kete frike nga ndarja dhe te jet kjo shkaku perse mashkulli mos te martohet, ska perse te druhet nga martesa. lol
Kur e ben martesen e ben me mendjen se e ke perjete, mendon/ndjen se ai/ajo eshte AI/AJO qe do ta kaloje jeten me ty, nuk eshte se do zgjedhesh nje nga 100 te paraqitura para ty dhe me shpresa se do dali dicka nga kjo.![]()
Nuk ka lidhje prefekte, por nese eshte nje bashkjetese e bukur ku te dy shkoje shume mire atehere pse jo mos te kete martese? Nuk do te thote qe do ndryshoje njeriu, thjesht nje garanci/siguri dhe nje martese ka me shume perkrahje nga shteti.
Nejse.
Ndryshuar për herë të fundit nga Plaku me kostum : 22-09-2012 më 11:35
keto jan mese normale ndodhin ne cdo cep te botes
ska te bej me shqiptare apo ...
Partizoni
Kur kam qene i vogel e isha ne ndonje dasem ku nusja ishte 'e rende' se si me dukej...fshatarçe! lol
Te perzihen te brendshmet kur lexon kete...mgjth edhe femra shqiptare ka hyre ne rrugen e emancipimit edhe ne kete aspekt! Duhet edhe pak kohe!Femra Shqiptare: Të ngel njëherë shtatzënë, pa di unë si martohem!![]()
nje femije shkon per here te pare ne nje dasem. pyet nenen:
- mami, pse nusja ka veshur nje fustan te bardhe?
- sepse e bardha simbolizon gezimin, lumturine. eshte dita me e bukur e jetes se saj...
- hmmmmmm. po burri pse eshte veshur me te zeza???
Vasudhaiva Kutumbakam
Ne lindje e mbeshtjellur me pelena te bardha, ne martese me fustan te bardhe dhe ne vdekje me qefin te bardhe. E shihni vajza? E gjithe jeta juve iu shkon bardh, qe nga lindja deri ne vdekje
. Kurse meshkujve, po sa te martohen, jeta u behet zi, per ate dhe veshen me te zeza.. lol
Ps. ne perendim ne se nje cift ndahen duke lene mbrapa nje femi, i cili pastaj i takon nenes dhe ne se ata pas ndarjes gjejne partnere te tjere e martohen, ligji ua ndalon atyre qe te bejne femi sepaku per nje periudh dy vjecare..
Ndryshuar për herë të fundit nga Gon! : 24-09-2012 më 19:27
Krijoni Kontakt