Edhe une pajtohem me Diellen e nderuar qe tema te mbyllet.
Kush ėshtė prej jush pa mėkat, le ta gjuajė i pari gurin nė tė!
Qe edhe anetarin @Gogi ta akuzoni se "don ti zhduk muslimanet"," keni probleme psiqike" mendja sma ka marr !...Kjo vetem tregon qe shumica nga pala juaj eshte ekstremiste qe nuk munde ta pranoje nje forumist i cili eshte me i balancuari ketu dhe me nje fjalor te zgjedhur !
Ne te vertet Ju akuzoni te gjith ata qe refuzojne te ju perkedhelin floket !
Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !
I dashur Gon!! Me duket se nuk jam sjellur asnjehere harbutshe me ty, por gjithmone te kam respektuar si vella, paēka se e mendoj ndryshe nga ti!!
E, perseri,vetem se te dua si vella, po marr mundin qe te te qartesoj pakez situaten, duke pare edhe vullnetin tend te mire ne perpjekjen per bashkimin ndermjet shqiptareve! Po te bej nje histori te vogel te debatit midis nesh te dy ne keteteme:
Keto jane postimet e tua dhe te miat ne kete teme!! Merre shtruar, lexoji dhe pastaj kerkoji falje Gogit, se ti vete arrite te shkruash(, ndonese me vonese, ate qe te pat keshilluar Jarigasi(shenimet ngjyre blu) e, kur flet per gerricje, kontrollo pak veten dhe mos iu kerceno njeriu!! Ti nuk je Nuh Tunxhi, je shume me i zgjuar!!
Jarigas
Me Gogin, sigurisht qe "je ngutur", pak a shume nuk ka rendesi. Duhet t`i kerkosh falje bile. Ndersa sa per Ane-n, nuk ke nevoje te kerkosh mendimin e askujt sepse askush qe eshte pak me ndrgjegje, nuk mund t`i thot fjalet qe meriton ajo...kete "dert e merak" une "po ta hjeki".
Ose le ti thone edhe gabimet e saj,se leht po kercejn si gjelat kendej,ose mos citojn pra!
Nete, mos u merakos edhe aq shume, une pak edhe ne hajgare te shkruajta. Megjithate, me Gogin nuk ka te keqe.
Sami ,as une se kam dert aspak se cka mendoni per mua ,shqetesimi qe une sjelli tek ju ne fakt me gezon
Kush jeni ju (shoket e tu)te hapni tema(jo kete teme) kunder cdo personaliteti kombetar ?
Edhe ata pak personalitete kombetare dinjitoze qe kemi perpiqeni ti minimizoni ose kriminalizoni !
Ne nuk duhet te fyemi kur na shani personalitetet qe i japin kombit tone krenari e dinjitet ndersa ju fyeni per personalitete arabe !!
Une jam shqiptare dhe kam identitet e dinjitet nuk jam gabele pa identitet e dinjitet!
Une asnjehere nuk kam shpik ne lidhje me Muhamedin ,te gjitha qe kam sjelle jane nga literatura islame vetem se i kam shtuar pak ereza(ironi)
Une nuk jam fajtore qe Muhamedi ka pas shume gra ,as nuk jam fajtore qe ne mesin e atyre grave njera ka qene femije e njeren e ka pas kusherire te pare !
Keshtuqe nuk keni pse "prekeni" aq lehte ne lidhje me kete teme ,fundja ju nuk eshte qe nuk keni njohuri rreth jetes se tij ,ju e dini mire biografine e tij dhe e keni pranu me gjithe kete biografi berbat ,ne kete kendveshtrim nuk ka logjike hatermbetja !
Krijoni Kontakt