...po pra, t'kane thene se fluturon gomari dhe ti po na e sjell si argument!! E kupton ndryshim ndermjet "m'kane thene" dhe " e kam pare"??!
PO edhe une kam lexuar nje broshure ku thuhet se fashizmi eshte ideologjia perfekte, por pastaj, une thellehem ne studimin e kesaj ideologjie dhe nxjerr perfundimet e mia!!Kurse ti kercet si pushke jevgu....edhe para disa vitesh kam pas hasur ne universitet mbi nje broshure qe fliste per 100 pikat ku Bibla biente ndesh me kushtetutetn italiane...
e pata lexuar. edhe? kjo nenkupton se kam lexuar Biblen per trurin tend te semure?
Lexoje e pastaj na shtjello mendimin tend.....do te jem i lumtur ta lexoj!nenkupton qe kam lexuar Biblen nese has ne site te tilla? http://www.utopia.it/manipolazione1.htm ???
nje dite do e lexoj. ne shtepi e kam.
Une merrem me ty, se ti e ke hapur temen dhe ke kerkuar shpjegime!!po merresh vetem me mua dhe jo me ate qe une thashe dhe ty nuk te pelqeu. .
Qe Bibla eshte ndryshuar, une nuk mund as ta mbroj e as ta kundershtoj, nderkohe qe nuk e kam lexuar "origjinalin", nese ka ndonje te tille ne qarkullim e keshtuqe te krahasoj perkthimet e botimeve te ndryshme, eshte njesoj sikur te lexoj Geten ne dy shqiperime te ndryshme e pastaj te ēirrem se eshte ndryshuar!!Eshte gomarllek...ke kapacitet ta kundershtosh kete????????????????????
Epo une nuk e ndjek kete keshille ndaj teje, pasi nuk po flet ne rruge por ne nje forum ku te lexojne shume Shqiptare dhe te te hapja rruge do te thoshte te te jepja lirine te infektoje shume persona!!p.s. te marrit hapi rruge thone. dhe une ka kohe qe mundohem te te hap rruge. te kam thene te mos me citosh, sepse nuk dua te kem pune me gomere, por ti vazhdon, vazhdon e vazhdon.
P.S. Hajt vihu edhe ti ne rradhe me Nuh Musen, Smth_poeticun, angmokion, Ximi Abedinin e te tjere islamike qe qahen se u kam zene rrugen!!
Krijoni Kontakt