Close
Faqja 39 prej 41 FillimFillim ... 293738394041 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 381 deri 390 prej 405
    I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185
    Citim Postuar mė parė nga toni77_toni Lexo Postimin
    Ėshtė mirė nėse besimtarėt Islam, edhe pse nuk e besojnė Jezusin si tė krishterėt, tė pakten ata kerkohet ta respektojnė Kuranin lidhur me Jezusin. Shumė mirė e din secili musliman se cka thuhet ne Kuran per Marinė dhe per Jezusin, prandaj ajo i obligon te gjithe ata qe i besojnė mesimeve te Kuranit.

Jezus Krishti nuk ishte i martuar dhe krejt cka flitet tjetėr ėshtė fjalė boshe dhe pa asnjė arsye as deshmi.

Allahu qoft i kenaqur me profetin Jezus / ISA a.s., dhe nėnėn e tij besimtare.

Pėr Isėn a.s., ne si musliman nuk dim nese ishte apo jo i martuar. Nese ka qen, kjo do te ishte gje normale per te, sepse ishte njeri, ishte burre dhe si cdo burre ka ndjer edhe dashuri per femrat. Nese s'ka qen i martuar, kjo prap nuk do t'ishte ku e di se cfar krimi, pasi ai u ngrit pran Zotit i ri nga kjo bote.

Ne s'themi as me shume e as me pak, se Zoti e din me se miri, Ai eshte dėshmuesi me i mir. Cfar do qe te thojn ateistet, ēifutet per Jezusin a.s. dhe nėnėn e tij, ne e dim se njeri si profetet, si Jezusi dhe besimtare sidomos si nena e tij, nuk do te kete kurre ne kete bot, pasi ata jan vet shembuj i muslimanit te mir dhe te ndershem per ne.

Ne i duam ata, dhe nuk do t'themi asgje qe mund te fyej moralin e tyre te pathyeshem !

i/e regjistruar Maska e I KTHYERI
    Anėtarėsuar
    03-12-2006
    Postime
    85
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    "Jezusi u tha atyre - Gruaja ime ......., doesn't exist".
    Jane thashetheme te vjetra, dhe asnje te krishteri nuk i bejne pershtypje.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga I KTHYERI : 30-09-2012 mė 13:35

i/e regjistruar Maska e SatanMyMasterSS
    Anėtarėsuar
    02-10-2011
    Vendndodhja
    Hell
    Postime
    217
    Citim Postuar mė parė nga Explorer Lexo Postimin
    Islami nuk ka nevoje qe dikush t'ja permiresoje imazhin.

All-llahu xh.sh e garanton fene e tij vete, garancen nuk e ka lene ne dore te njeriut.

Kur'ani eshte i garantuar nga vete All-llahu xh.sh!
    Po po e ka garantuar kur eshte shkruar nga njerzit 12 vite pas vdekjes se Muhamedit si ashtu njejte me Krishtin. Shkruan cka deshen dhe ata ben cka deshen.

Feja eshte opium per njerzimin.
    Religion is hate,
    Religion is fear,
    Religion is whore

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-06-2010
    Postime
    365
    Citim Postuar mė parė nga I KTHYERI Lexo Postimin
    Jane thashetheme te vjetra, dhe asnje te krishteri nuk i bejne pershtypje.
    Qellimi i Admiralit asht kene me na ba ne te krishtenve me "eksplodue" se ka mendue se jemi si do tjere, po qe se e ka gabim se feja nuk mbrohet me krime si mendon aj dhe bashmendimtaret e tij. Te lumt i kthyeri se vertet nuk na ka ba pershtypje, e njohim ne besimin e vertet pa ndimen e te gabuemve.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Gjyka Lexo Postimin
    Po chka kerkove pra n'se jo polemika, me ket grusht rrena nuk je i Zoti me mposhte Krishtin as kan tjeter por mundesh per pak kohe, ndersa shkruen marrina, me harrue sadopak mjerimin ne te cilin gjinden "vllaznit" tu, mjerisht duke u vra mes vedit. Chfare ngushellimi i pa sukseseshem. Kesi "papirusash" jane mundue me gjete edhe herave tjera, por jane hjelle ne berllog, e tash u shtue edhe ni nga ti !
    kam shume veshtiresi te te kuptoj dhe mendoj se nuk jam i vetmi ketu...
    hapa kete teme, sepse perbente nje lajm te percjelle nga te gjitha mediat boterore. mendoja se do mund te diskutohej normal, por e vura re qe e kisha gabim.
    per vehte nuk mora asnje pozicion, pasi nuk kam se si.
    shtrova pyetjen se pse shume te krishtere acarohen kur flitet per Jezu Krishtin si dikush qe mund te jete martuar. kjo gje nuk do hidhte poshte mrekullite e tij.
    pergjigja me e vlefshme mendoj se ishte ajo kur thane qe duke pranuar nje martese, hidhet poshte figura hyjnore e Jezu Krishtit dhe paraqitet ajo njerezore.

sa per pikepamjet e mia, nuk jam absolutisht kundra asnje feje. respektoj me sinqeritet te plote si per Krishterimin, ashtu edhe fete e tjera. e kam vertetuar gjithe kete kohe.

per sa i perket kishes katolike....... per te kam mendime te tjera. e percmoj.
    ne fund te fundit e percmojne edhe shume te krishtere.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-06-2010
    Postime
    365
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    kam shume veshtiresi te te kuptoj dhe mendoj se nuk jam i vetmi ketu...
    hapa kete teme, sepse perbente nje lajm te percjelle nga te gjitha mediat boterore. mendoja se do mund te diskutohej normal, por e vura re qe e kisha gabim.
    per vehte nuk mora asnje pozicion, pasi nuk kam se si.
    shtrova pyetjen se pse shume te krishtere acarohen kur flitet per Jezu Krishtin si dikush qe mund te jete martuar. kjo gje nuk do hidhte poshte mrekullite e tij.
    pergjigja me e vlefshme mendoj se ishte ajo kur thane qe duke pranuar nje martese, hidhet poshte figura hyjnore e Jezu Krishtit dhe paraqitet ajo njerezore.

sa per pikepamjet e mia, nuk jam absolutisht kundra asnje feje. respektoj me sinqeritet te plote si per Krishterimin, ashtu edhe fete e tjera. e kam vertetuar gjithe kete kohe.

per sa i perket kishes katolike....... per te kam mendime te tjera. e percmoj.
    ne fund te fundit e percmojne edhe shume te krishtere.
    Mundim i kote more Admiral, po ti shoke munesh me gjete ne gjithchka edhe ne vetvrasje n'se e vendose, jo se te deshiroj nje gja te till por e mora si shembull !

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Citim Postuar mė parė nga Milkway Lexo Postimin
    Eshte pikerishte e kunderta e asaj qe thua ti .
    Jan muslimanet ata qe nuk durojne dot ateistet dhe te feve tjera .

Une nuk di nese ne Bibel apo liber fetar tjeter therret qe te mos nxinen miq njerzit e feve tjera(ndoshta jane por nuk i di ) kurse Kurani therret ne nje gje te tille .

Ne shoqerine time gjithe te krishteret i urojn muslimanet per festat e tyre , por asnjeher muslimanet nuk i urojne te krishteret per festa te tyre .

Boll u shitet si viktima kur nuk jeni te tille .
    Ne doktrinat krishtere mesohet qe cdo njeri i cili nuk e perqafon krishterimin, ai ka perqafuar ligjet e satanit dhe eshte satanist. Keetu hyjne separi judaistet, pastaj myslimanet, e ne fund edhe ateistet

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Te vjen cudi se si Muslimanet e mbrojne teorine e Jezusit qe ska qene i martuar me teper se te Krishteret

O Muslimane ka shume mundesi qe Jezusi qe keta te Krishtere njohin te kete qene i martuar sepse Jezusi qe ne njohim nuk i ngjan aspak Isait tone.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Ma shpjegon dot njeri kete foto se jam shume kurioz?

Pse gruaja Jezusit nuk qendron prane Jezusit por mbeshtetet diku tjeter?
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin
    Ne doktrinat krishtere mesohet qe cdo njeri i cili nuk e perqafon krishterimin, ai ka perqafuar ligjet e satanit dhe eshte satanist. Keetu hyjne separi judaistet, pastaj myslimanet, e ne fund edhe ateistet
    HAHAH ,shume funny je .. secila doktrine ka kete mendim per ata qe se besojne ,islami yt cka thote per ata qe si besojne ,se jane engjej?!!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •