Me thene te drejten kur erdha dhe u regjistrova ne kete forum pasi qe me ftuan, mendoja te kaloja kohen e lire me njerez qe dijne te diskutojne, dijne te bejne debate frytedhenese, konstruktive dhe te sincerta, pa polemika, nuk te nencmojne, nuk te ofendojne, nuk sarkazmojne, nuk ironizojne, nuk shajne, nuk tallen, nuk shpifin, nuk, nuk, nuk...! Dhe deri ne nje afat te caktuar e mbajta veten edhe une, nuk e bera asnjeren te keqe qe permenda me lart. Por dikur thesi u mbush dhe nuk zinte me

! Prandaj u detyrova edhe une t'u kunderpergjigjem, si te krishtereve si ateisteve, aq sa dita.. Kishit krijuar nje avantazh te madh ndaj myslimaneve dhe nuk i ndalonit sulmet drejt tyre! I shihja myslimanet qe ishin gjithnje vetem ne mbrojtje se kundersulmi nuk behej llaf!! Ne te vertete kur hyra ne fillim ne kete forum kritikova myslimanet e jo te krishteret dhe ateistet dhe per kete ju kerkoj te falur, sepse nuk e dita qe ishit aq te lodhur nga sulmet e nje pas njeshme te ketyre dy paleve ateisto-krishtere pa arsye

.. Ndoshta me falni gjith ju mysliman qe ju kam ofenduar..! Por une iu kerkoj te falur edhe pales kundershtare, ne se diku ju kam ofenduar rend! Te me falni o te krishter dhe ateist per ofendimet qe ju kam bere, por ta dini se kjo ka qene si pasoj e 'teprimit' nga ana juaj! Sepse pa te drejte keni sulmuar dite e nate vellezerit e juaj per nga gjaku vetem per shkak te fese, sepse edhe ata jane shqipetar dhe ju smund t'i fajsoni ata per hic gje. Ata nuk jane fajtor per shkak te trazirave qe ndodhin neper bote..! Ata nuk jane fajtor per kete, ata nuk po bejne trazira, ata nuk po vrasin njerez, ata nuk po shprehin urejtje ndaj jush dhe ata nuk po iu fajsojne juve per asgje...! Perse atehere beni keshtu?!
Shpresoj se nje dite do te vetedijesoheni dhe do te kuptoni se jeni gabim, sepse percarja dhe urrejtja nder fetare nuk ju sjell dobi dhe nuk eshte ne te mire te interesave kombetare shqipetare fillimisht. Sepse kjo percarje dhe urrejtje mund te kaloj nga virtualja edhe ne jeten reale, e pastaj?! Turpi i botes do te behemi pastaj..!! Uroj qe zemrat e shqipetareve te qetesohen, te zhdukin urrejtjen ndervellazerore, sepse kjo eshte e mira e te mires per ne... Ne duhet te bashkohemi, sepse vetem bashkimi ben fuqi.. Kater veta ndaras nuk mund te punojne sa dy veta bashk.. A nuk e kuptoni ende kete? Shpresoj dhe uroj edhe njehere qe te na vijne dite me te bardha, me te mira per ne, per gjithe kombin shqipetar dhe urrejtja ndervellazerore mos te kete vend ne zemrat tona..
Te me falni..
Paqe per te gjithe shqipetaret
Gon!
Krijoni Kontakt