Close
Faqja 36 prej 41 FillimFillim ... 263435363738 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 351 deri 360 prej 405
    i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anėtarėsuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Sami ,as une se kam dert aspak se cka mendoni per mua ,shqetesimi qe une sjelli tek ju ne fakt me gezon
    Kush jeni ju (shoket e tu)te hapni tema(jo kete teme) kunder cdo personaliteti kombetar ?
    Edhe ata pak personalitete kombetare dinjitoze qe kemi perpiqeni ti minimizoni ose kriminalizoni !
    Ne nuk duhet te fyemi kur na shani personalitetet qe i japin kombit tone krenari e dinjitet ndersa ju fyeni per personalitete arabe !!
    Une jam shqiptare dhe kam identitet e dinjitet nuk jam gabele pa identitet e dinjitet!
    Une asnjehere nuk kam shpik ne lidhje me Muhamedin ,te gjitha qe kam sjelle jane nga literatura islame vetem se i kam shtuar pak ereza(ironi)
    Une nuk jam fajtore qe Muhamedi ka pas shume gra ,as nuk jam fajtore qe ne mesin e atyre grave njera ka qene femije e njeren e ka pas kusherire te pare !
    Keshtuqe nuk keni pse "prekeni" aq lehte ne lidhje me kete teme ,fundja ju nuk eshte qe nuk keni njohuri rreth jetes se tij ,ju e dini mire biografine e tij dhe e keni pranu me gjithe kete biografi berbat ,ne kete kendveshtrim nuk ka logjike hatermbetja !
    Ane, ti e di ku e kemi lene, une dhe ti, muhabetin, dhe per cfare arsye. Dhe besoj, mire eshte keshtu.

Ja, p.sh. ku ndryshon ti fjalet (pra eshte nje shpifje). Thua "...na shani...", une e kuptoj keshtu: "...ju te gjithe, myslimanet...". Une nuk e beje nje "sharje" te tille, nuk e kam lexuar as Neten, as Gonin, etj., ndersa ti, "shan" Fene si te tere, dhe me kete edhe mua edhe Neten edhe Gonin edhe, edhe ...te gjithe, kupton? (Mua personalisht nuk me shqeteson fare, te jesh e sigurt ne kete!!!) E kupton e kupton... e din ti mire kete, por thjesht e bene me qellim, per kete jam me se i sigurt...tani mund te vazhdosh...

.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Sami Hyseni : 27-09-2012 mė 17:27

Gjak Shqiptari Maska e Illyri
    Anėtarėsuar
    05-05-2011
    Vendndodhja
    Nė tokėn shqiptare Dardani
    Postime
    145
    Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin
    Me thene te drejten kur erdha dhe u regjistrova ne kete forum pasi qe me ftuan, mendoja te kaloja kohen e lire me njerez qe dijne te diskutojne, dijne te bejne debate frytedhenese, konstruktive dhe te sincerta, pa polemika, nuk te nencmojne, nuk te ofendojne, nuk sarkazmojne, nuk ironizojne, nuk shajne, nuk tallen, nuk shpifin, nuk, nuk, nuk...! Dhe deri ne nje afat te caktuar e mbajta veten edhe une, nuk e bera asnjeren te keqe qe permenda me lart. Por dikur thesi u mbush dhe nuk zinte me ! Prandaj u detyrova edhe une t'u kunderpergjigjem, si te krishtereve si ateisteve, aq sa dita.. Kishit krijuar nje avantazh te madh ndaj myslimaneve dhe nuk i ndalonit sulmet drejt tyre! I shihja myslimanet qe ishin gjithnje vetem ne mbrojtje se kundersulmi nuk behej llaf!! Ne te vertete kur hyra ne fillim ne kete forum kritikova myslimanet e jo te krishteret dhe ateistet dhe per kete ju kerkoj te falur, sepse nuk e dita qe ishit aq te lodhur nga sulmet e nje pas njeshme te ketyre dy paleve ateisto-krishtere pa arsye .. Ndoshta me falni gjith ju mysliman qe ju kam ofenduar..! Por une iu kerkoj te falur edhe pales kundershtare, ne se diku ju kam ofenduar rend! Te me falni o te krishter dhe ateist per ofendimet qe ju kam bere, por ta dini se kjo ka qene si pasoj e 'teprimit' nga ana juaj! Sepse pa te drejte keni sulmuar dite e nate vellezerit e juaj per nga gjaku vetem per shkak te fese, sepse edhe ata jane shqipetar dhe ju smund t'i fajsoni ata per hic gje. Ata nuk jane fajtor per shkak te trazirave qe ndodhin neper bote..! Ata nuk jane fajtor per kete, ata nuk po bejne trazira, ata nuk po vrasin njerez, ata nuk po shprehin urejtje ndaj jush dhe ata nuk po iu fajsojne juve per asgje...! Perse atehere beni keshtu?!

Shpresoj se nje dite do te vetedijesoheni dhe do te kuptoni se jeni gabim, sepse percarja dhe urrejtja nder fetare nuk ju sjell dobi dhe nuk eshte ne te mire te interesave kombetare shqipetare fillimisht. Sepse kjo percarje dhe urrejtje mund te kaloj nga virtualja edhe ne jeten reale, e pastaj?! Turpi i botes do te behemi pastaj..!! Uroj qe zemrat e shqipetareve te qetesohen, te zhdukin urrejtjen ndervellazerore, sepse kjo eshte e mira e te mires per ne... Ne duhet te bashkohemi, sepse vetem bashkimi ben fuqi.. Kater veta ndaras nuk mund te punojne sa dy veta bashk.. A nuk e kuptoni ende kete? Shpresoj dhe uroj edhe njehere qe te na vijne dite me te bardha, me te mira per ne, per gjithe kombin shqipetar dhe urrejtja ndervellazerore mos te kete vend ne zemrat tona..

Te me falni..

Paqe per te gjithe shqipetaret

Gon!
    Lerini e mos u merrni me psikopata, lerini se fale Enverit dhe shkaut kane mbete me te meta gjysa e shqiptarve, do kohe deri sa te rehabilitohen, ti a nuk sheh se dite e nate me keto llafe miren keta! keta jane pakica, prandaj mos mendoni se te gjithe jane te njejte, mos lejo qe ta fitoni nje pershtypje te tille, se kete deshirojne armiqet tane!

Me te mira!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Illyri : 27-09-2012 mė 18:39
    Gegėrishtja! Dialekti i tė parėve tanė ILIR!

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anėtarėsuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Citim Postuar mė parė nga Le dévoué Lexo Postimin
    I gjithe problemi qendron ne kete qe pohuat.

Nese te krishteret besojn se po pati grua, atehere shembet i gjithe idhulli hyjnor i ndertuar per shekuj me rradhe rreth profetit Jezus (paqja qoft mbi te).

Ai ka qen burr, ka jetuar ne mesin e njerzve, ka qen besimtar dhe ka predikuar njohjen e njė Zoti. Ai paqja qoft mbi te, edhe ka mund te bie ne dashuri, ishte hetero.

Por me e veshtira ne dit te sodit eshte prifterinjt beqar, te cilt flijojn veten duke u privuar nga diēka qė vet Zoti i vertet krijoi ! E kjo eshte Dashuria !
    Po sot prifterinjet nuk martohen per arsye pasurie e jo sepse jezusi nuk eshte martuar. tek von kan filluar me mos martesen e prifterinjeve sepse kisha eshte shum e asur edhe ka mundesi se prifti te pervetesoj pasuri shum shum te madhe per te ardhmit e ti si femije etj. vetem pune pasure e jo tjeter prifti guxon me pas mardhenje por jo femije dhe jo grua qe muind te bart pasuri te pervetsoj pasuri etj.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-06-2010
    Postime
    365
    Ne fakt, krejt bota ka sy, por ti qenke qorre! Futu ne internet, kerko libra qe tregojne per konspiarcione me fakte dhe argumente, se ato nuk i kane shkruar te gjitha myslimanet, por edhe te krishteret.. Tash, une nuk mund t'i jap krejtesisht kahje tjeter kesaj teme, se skemi te bejme me konspiracione anti Islame, anti Krishtere e anti njerezore, por kemi te bejme me 'konspiracione Biblike' , qe ta kane shperla mire e mire trurin :@.! Fundja, mua nuk me intereson poer popujt tjere, por me intereson per popullin tim.. Por qeshtu gricesh ti dhe te hyjne ne udhe Talibanizmi, Amerikanizmi, xhihadizmi e te tjere izma pa lexuar fare ato histori dhe pa ia pasur fare haberin atyre! Kush po ju vret thote! 'Vaj vatani e mjer mileti' i thone kesaj pune oj Gjykooo... Kush po me vret mua? Kush po na vret neve? Kush po vritet? Kush po vret? Kush pot ndersen ty? Kush pom ndersen mua? Kush po i ndersen te tjeret? Kush jane ndersyesit? Pse ndersejne ata? Pse vriten ata? Pse vrasin ata? Kush kush kush...?! .... Pse pse pse pse....?! A e ke lexuar romanin "pse"??
    Natyrisht qe bota ka sy, Dhe me ata sy po shohin qe do popuj jatje ne lindje po vriten mes vetit, dhe do shqiptare kah ne jane shume nervos per at pune dhe fajsojne tjeret per ket fatekeqesine e tyne. N'se don te dijsh, sinqerisht me vjen keq qe po ndodhe ashtu, jo vetem se po vriten vdhaznit e nje feje mes vetit, por edhe per keqkuptimin e tjerve. Por ky asht realiteti e nuk mund te ndryshohet. Pyete per romani pse, po aq kahere e kam lexue qe nuk me kujtohet ma autori, por permbajtjen e kam majt mend mirboll. Por une, mos mendo se kam nejte duerkryq qysh ateher, po lexoj dhe keshtu informohem. Nuk munesh me i thane te zeses e bardhe dhe as te kunderten. Te informacionet munet me ardhe chdokush pak a shume. Kalo mire, sinqerisht ta deshiroj, se na qiten "kollosekut" kto gjendje e randa. A ban nje pyetje t'jua baj, a e keni lexue ose ndigjue Imran Hoseinin, se vet po bile me vemendje te plote.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gjyka : 27-09-2012 mė 21:25

i/e regjistruar Maska e medaur
    Anėtarėsuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    besoj se nje nder ata qe duhen kapur per veshi je edhe ti.

s'kane faj kur lene te futen tek forumi shqiptar edhe njerez qe urrejne shqiptare vetem per shkak te pikpamjeve te tyre fetare...
    po mo shoku po .....kta shaj pardje Skenderbeun , dje Nene Terezen ,sot Pjeter Bogdanin ,bile sipas njerit prej tyre flamuri me shqiponje eshte mashtrimi me i madh qe i eshte bere kombit shqiptar...shaj kte -shaj ate sngeli me njeri pa share e kercenuar ..ne sipas teje te rrime me duart te miku se sna ngeli gje tjeter ...as ti kundershtosh nuk ben se del anti-islamist..hajt mo pirdhuni me gjith moralin 2 leksh qe po na beni ju "te zgjuarit"
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga medaur Lexo Postimin
    po mo shoku po .....kta shaj pardje Skenderbeun , dje Nene Terezen ,sot Pjeter Bogdanin ,bile sipas njerit prej tyre flamuri me shqiponje eshte mashtrimi me i madh qe i eshte bere kombit shqiptar...shaj kte -shaj ate sngeli me njeri pa share e kercenuar ..ne sipas teje te rrime me duart te miku se sna ngeli gje tjeter ...as ti kundershtosh nuk ben se del anti-islamist..hajt mo pirdhuni me gjith moralin 2 leksh qe po na beni ju "te zgjuarit"
    nuk kam mbetur te te bej moral ty, sepse je ceshtje e humbur.
    kur nuk kane arritur as prinderit e tu, te te mesojne se cfare eshte edukata, nuk kam mbetur une te te bej moral.

une nuk te ofendova kund e ti me the "pirdhu... "

vazhdo punen!!!
    Vasudhaiva Kutumbakam

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Me thene te drejten kur erdha dhe u regjistrova ne kete forum pasi qe me ftuan, mendoja te kaloja kohen e lire me njerez qe dijne te diskutojne, dijne te bejne debate frytedhenese, konstruktive dhe te sincerta, pa polemika, nuk te nencmojne, nuk te ofendojne, nuk sarkazmojne, nuk ironizojne, nuk shajne, nuk tallen, nuk shpifin, nuk, nuk, nuk...! Dhe deri ne nje afat te caktuar e mbajta veten edhe une, nuk e bera asnjeren te keqe qe permenda me lart. Por dikur thesi u mbush dhe nuk zinte me ! Prandaj u detyrova edhe une t'u kunderpergjigjem, si te krishtereve si ateisteve, aq sa dita.. Kishit krijuar nje avantazh te madh ndaj myslimaneve dhe nuk i ndalonit sulmet drejt tyre! I shihja myslimanet qe ishin gjithnje vetem ne mbrojtje se kundersulmi nuk behej llaf!! Ne te vertete kur hyra ne fillim ne kete forum kritikova myslimanet e jo te krishteret dhe ateistet dhe per kete ju kerkoj te falur, sepse nuk e dita qe ishit aq te lodhur nga sulmet e nje pas njeshme te ketyre dy paleve ateisto-krishtere pa arsye .. Ndoshta me falni gjith ju mysliman qe ju kam ofenduar..! Por une iu kerkoj te falur edhe pales kundershtare, ne se diku ju kam ofenduar rend! Te me falni o te krishter dhe ateist per ofendimet qe ju kam bere, por ta dini se kjo ka qene si pasoj e 'teprimit' nga ana juaj! Sepse pa te drejte keni sulmuar dite e nate vellezerit e juaj per nga gjaku vetem per shkak te fese, sepse edhe ata jane shqipetar dhe ju smund t'i fajsoni ata per hic gje. Ata nuk jane fajtor per shkak te trazirave qe ndodhin neper bote..! Ata nuk jane fajtor per kete, ata nuk po bejne trazira, ata nuk po vrasin njerez, ata nuk po shprehin urejtje ndaj jush dhe ata nuk po iu fajsojne juve per asgje...! Perse atehere beni keshtu?!

Shpresoj se nje dite do te vetedijesoheni dhe do te kuptoni se jeni gabim, sepse percarja dhe urrejtja nder fetare nuk ju sjell dobi dhe nuk eshte ne te mire te interesave kombetare shqipetare fillimisht. Sepse kjo percarje dhe urrejtje mund te kaloj nga virtualja edhe ne jeten reale, e pastaj?! Turpi i botes do te behemi pastaj..!! Uroj qe zemrat e shqipetareve te qetesohen, te zhdukin urrejtjen ndervellazerore, sepse kjo eshte e mira e te mires per ne... Ne duhet te bashkohemi, sepse vetem bashkimi ben fuqi.. Kater veta ndaras nuk mund te punojne sa dy veta bashk.. A nuk e kuptoni ende kete? Shpresoj dhe uroj edhe njehere qe te na vijne dite me te bardha, me te mira per ne, per gjithe kombin shqipetar dhe urrejtja ndervellazerore mos te kete vend ne zemrat tona..

Te me falni..

Paqe per te gjithe shqipetaret

Gon!
    Eshte pikerishte e kunderta e asaj qe thua ti .
    Jan muslimanet ata qe nuk durojne dot ateistet dhe te feve tjera .

Une nuk di nese ne Bibel apo liber fetar tjeter therret qe te mos nxinen miq njerzit e feve tjera(ndoshta jane por nuk i di ) kurse Kurani therret ne nje gje te tille .

Ne shoqerine time gjithe te krishteret i urojn muslimanet per festat e tyre , por asnjeher muslimanet nuk i urojne te krishteret per festa te tyre .

Boll u shitet si viktima kur nuk jeni te tille .

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    O Gono bej nje research tek temat e tolerances fetare ne vite ,merr nje leter e nje fletore e do numerosh mijera Muslimane te perjashtuar. Shiko disa plehra qe vertiten forumit duke share e ofenduar dite e nate dhe biles ne forumin musliman dhe asnje nuk merr mase.

Shko guxo e beje kete gje ne forumin ortodoks ose katolik po nuk fluturove ne second nga forumi.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Shqiptar nga Kosova Maska e prishtina75
    Anėtarėsuar
    22-03-2012
    Postime
    3,360
    Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    O Gono bej nje research tek temat e tolerances fetare ne vite ,merr nje leter e nje fletore e do numerosh mijera Muslimane te perjashtuar. Shiko disa plehra qe vertiten forumit duke share e ofenduar dite e nate dhe biles ne forumin musliman dhe asnje nuk merr mase.

Shko guxo e beje kete gje ne forumin ortodoks ose katolik po nuk fluturove ne second nga forumi.
    ....mbase shqiptaret Musliman per shkak te numrit te madhe konsiderohen si tepric teknologjike,

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Ka mundesi, ruajtje ekuilibrash dhe ne forum
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Faqja 36 prej 41 FillimFillim ... 263435363738 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •