Close
Faqja 2 prej 41 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 405
    i/e regjistruar Maska e Bajraku
    Anėtarėsuar
    29-02-2012
    Postime
    498
    Keto shpikje"trillime" si te tjerat,qe po reklamohen gjdo dit nga hebrejet?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Cfare jane keto mer?! Si te krishteret si myslimanet jane mesuar t'ia hedhin fajin vetem hebrenjeve, perse e beni kete? Nuk e kuptoj!! C'faj kane hebrejt ne kete rast?!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979
    Citim Postuar mė parė nga qeveriablu Lexo Postimin
    Ke te drejte @Diella...tani te krishteret kete "zbulim papirusi" le ta quajne TALLJE ndaj Jezusit dhe te fillojne te djegin ambasada dhe te vrasin ambasador...nga cili vend eshte kjo profesoresh ,qe ti a djegim ambasaden atij shteti bashke me ambasadorin !
    A eshte krahasimi qe ti ben ekuivalent me talljet qe po i behen profetit Muhamed?

Muslimanet ne mbare boten nuk denojne kritikat ndaj Islamit apo profetit te tyre a.s. Ajo qe Muslimanet denojne eshte tallja me figuren e profetit te tyre. Dikush ne nje teme solli nje shembull interesant. Sikur une pa shkak tju fus nje te share te gjitheve ju ketu. Si do reagoni ju? Sigurisht reagimet do ishin nga me te ndryshmet sepse askish nuk e deshiron sharjen. Por nese une thjesht do debatoj duke thene qe nuk jam dakort me kete ide apo nje tjeter kjo sigurisht qe do ishte pjese e nje debati ku askush ska pse ofendohet.

Per temen ne fjale edhe une mendoj qe jane mashtrime cifute. Megjithate ajo we skuptoj une eshte pse vitet e fundit vihet re nje inisiative e papare per ta bere Jezusin patjeter te martuar. Uroj mos jete inisiative feministe

Prof. Dr. Kristal fare!
    Anėtarėsuar
    18-09-2012
    Vendndodhja
    Aziatik prej Hallit!
    Postime
    329
    Citim Postuar mė parė nga Tori Lexo Postimin
    ....Sikur une pa shkak tju fus nje te share te gjitheve ju ketu. Si do reagoni ju?.......
    Mos se ta vrane ambasadorin!!!

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Diella1 Lexo Postimin
    Te rrini te qete vecse, as ambasada nuk do digjen e as njeri nuk do te vritet, e kjo jo sepse kristianeve 'nuk ia ndjen', por sepse besimi eshte aq i forte qe s'ka gje ne bote qe t'a lekunde. Kjo qe ndodh eshte vetem nje plotesim i fjaleve te Jezusit e te Apostujve te Tij - qe ne kete bote Ai do te pesoje vuajtje, percmim e shpifje....
    Citim Postuar mė parė nga qeveriablu Lexo Postimin
    Ke te drejte @Diella...tani te krishteret kete "zbulim papirusi" le ta quajne TALLJE ndaj Jezusit dhe te fillojne te djegin ambasada dhe te vrasin ambasador...nga cili vend eshte kjo profesoresh ,qe ti a djegim ambasaden atij shteti bashke me ambasadorin !

Perndryshe asgje e re,papirusi "i gjetur" munde te jete i rendesishem vetem per hulumtimin e besimeve te ndryshme gnostike.Me siguri nuk ofron asgje te re,sepse kesi tekste gnostike per "Jezu krishtin dhe Marija Magdalenen" si "te dashuruar" jane te njohur shume me pare.Papirusi 400 vite mbas Jezu Krishtit pifff pif pif.
    me falni, por me duket pak pa lidhje kjo qe thoni...
    ka ndonje ofendim ketu? sikur te kishte ndonje ofendim ndaj te krishtereve, nuk do e hapja fare kete teme.
    ketu behet fjale vetem per nje dokument te zbuluar, i cili mendohet te jetei vertete, por vertetesia e te cilit nuk eshte akoma 100%.

@ qeveriablu: te duket i ri nje papirus i shekullit IV??? hahaha. nga ato pak qe kam lexuar une, kam marre vesh qe kodet qe percjellin ungjijte jane shkruar ne shekullit III - IV....
    pse nuk thua piff pif pif edhe per ungjijte???
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga the admiral : 21-09-2012 mė 04:18
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979
    Citim Postuar mė parė nga Cen Durimmadhi Lexo Postimin
    Mos se ta vrane ambasadorin!!!
    Nuk eshte cudi , Shqiptaret mbajne rekord prej vrasje per nje llaf goje

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    po kto jezusin e qujn zot lol i kan gatrru i kan bo lamsh

e sdun te tregojn jeten natyrale te jezusit. zoti ska gru
    I gjithe problemi qendron ne kete qe pohuat.

Nese te krishteret besojn se po pati grua, atehere shembet i gjithe idhulli hyjnor i ndertuar per shekuj me rradhe rreth profetit Jezus (paqja qoft mbi te).

Ai ka qen burr, ka jetuar ne mesin e njerzve, ka qen besimtar dhe ka predikuar njohjen e njė Zoti. Ai paqja qoft mbi te, edhe ka mund te bie ne dashuri, ishte hetero.

Por me e veshtira ne dit te sodit eshte prifterinjt beqar, te cilt flijojn veten duke u privuar nga diēka qė vet Zoti i vertet krijoi ! E kjo eshte Dashuria !

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga Le dévoué Lexo Postimin
    I gjithe problemi qendron ne kete qe pohuat.

Nese te krishteret besojn se po pati grua, atehere shembet i gjithe idhulli hyjnor i ndertuar per shekuj me rradhe rreth profetit Jezus (paqja qoft mbi te).

Ai ka qen burr, ka jetuar ne mesin e njerzve, ka qen besimtar dhe ka predikuar njohjen e njė Zoti. Ai paqja qoft mbi te, edhe ka mund te bie ne dashuri, ishte hetero.

Por me e veshtira ne dit te sodit eshte prifterinjt beqar, te cilt flijojn veten duke u privuar nga diēka qė vet Zoti i vertet krijoi ! E kjo eshte Dashuria !
    a e ke pas kojshi jezusin ti a ?

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    a e ke pas kojshi jezusin ti a ?
    Po,

-

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar mė parė nga Tori Lexo Postimin
    A eshte krahasimi qe ti ben ekuivalent me talljet qe po i behen profetit Muhamed?
    Muslimanet ne mbare boten nuk denojne kritikat ndaj Islamit apo profetit te tyre a.s. Ajo qe Muslimanet denojne eshte tallja me figuren e profetit te tyre.
    C`te bejme @Tori,ju muslimanet keni vere standarde te reja.Tallja dhe satira,karikatura prej tani jane NJE.Intenziteti i fyerjes nuk varet a eshte e shprehuar ajo permes karikatures apo te paraqesim Jezu Krishtin "te martuar"...Ajo qe ti thua "Neve na kane fyer me rende" nuk qendron,sepse supozimi yt bie ne toke kur them une "Vet e vendosi se sa jam i ofenduar" hahaha...Edhe nje kontribut i muslimaneve dhene mendimit te lire njerezor
    Te Krishteret njejte si Ju munde te ofendohen ,sepse munde te mendojne kete :Perse Jezu Krishtit i jipni nuse,per NE AI eshet ZOT.Na keni prekur ne ndjenjat fetare !

*Kur te mendosh me mire,nuk ka logjike qe Jezu Krishti te ishte i martuar me vetem nje grua.Nuk ka shance qe ZOTI te jete Monogam,nqs ka qene ne martese me logjike do te ishte qe AI si perendi te kishte shume dashnore (dhe dashnor haha).Perse Perendija Jezus te kufizohet ne trivijalitete njerezore (martesa me nje grua) apo te gjinise .Vet definicioni i hyjnores ja mundeson ikjen nga kufizimet njerezore ! haha...

Kot jane akuzat per te dashuren e Jezuit.E fejuara e Jezuit eshte ky me poshte:

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga qeveriablu : 21-09-2012 mė 20:17
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Faqja 2 prej 41 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •