Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 40
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2004
    Postime
    6,078

Burri me dy gra: Më ikën të dyja brenda natës

Një 38 vjeçar ka bërë një denoncim të pazakonshëm në polici. Ai thotë se dy gratë e tij i janë zhdukur.

edhe pse zyrtarisht ai ishte ‘beqar’ në gjendje civile, bashkëjetonte me dy gra, të cilat i janë zhdukur brenda natës.

Burime nga policia thanë se Ajet Spahiu, nga Kukësi, me banim në Bathore, mbante në shtëpi dy gra, Lumturie Bicin, 29 vjeç dhe Anila Kolën, 23 vjeç. Të parën, Lumturien, ai e cilësonte si grua, pasi kishin 12 vite bashkë, edhe pse nuk kishin bërë celebrim. Të dytën e kishte marrë pasi Lumturia nuk bënte fëmijë.

Por në mëngjes është ngritur dhe nuk ka gjetur asnjërën në shtëpi. Ai është habitur, duke thënë se e priste nga Anila që të largohej, pasi edhe femra të tjera që kishte marrë për grua të dytë ia kishin bërë këtë gjë, por nuk e priste nga Lumturia.

Ajeti është njohur me Lumturinë në Kukës, kur ajo ishte 17 vjeç. Ndërkohë Anilën e ka njohur ndërsa ajo punonte si balerinë, kurse Ajeti si truprojë në një lokal

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    lol mbase ka qene ai qe nuk ka bere femije edhe ato tani jane ne kerkim te njerit qe bene femije. Mjere kjo toke cfare kafshe mban!
    I LOVE GOD

j&g

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Kurgje nuk kan bere qe kan ikur,eshte dasht t'a,,i japin nje lekcion te mire''............,nuk po e them cka,e pastaj nuk do vriste mendjen me te kerkoj femra tjera kurr...pergjithmone do mbetej,,beqar''
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Zoterinj! C'burre eshte ai qe mban dy gra dhe i iken naten ? Te mbash 2 gra do te thote te mbash dy kungullesha ne nje sqetull..

Burri eshte ai qe do vetem nje grua dhe kujdeset vetem per te.
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Duke ndejt shume bashke ndoshta kane kthyer ne lesbe !!!

Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    sa te cuditshme jane femrat. edhe ne kete rast ia japin fajin mashkullit...
    po pse nuk kritikoni ate femer qe pranon te shkoje dhe madje te bashkejetoje me nje burre qe ka nje femer tjeter????

apo per hir te feminizmit, te shajme meshkujt kot se koti?
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Mos ka qene lezbike e dyta, dhe u fut ne shtepi per ti prish mendjen Lumturise se shkrete.
    Feelings change - memories don't.

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Only in albania, dhe cuditerisht gjithmone nje ose me shume se nje personazh eshte malok.
    Cudi, cudi....sa para kane ec loket mer .

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Po rrobat i kishin marre me vete , kartat e bankes ose ndonje orendi shtepiake ?
    Ato nuk i u zhduken pa asnje arsye brenda nje nate , do kete ndodhur dicka me perpara .

Ps. Sec kam nje parandienj qe i ky i ka vra te dyja dhe ben gjoja denoncim ne polici sikur jane zhduk -
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e larguar Maska e ahmed_tr
    Anëtarësuar
    23-11-2003
    Vendndodhja
    TIR
    Postime
    98
    Mos u shqetsoni shume, jane kthyer prape. ;-)

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •