Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 58 prej 58
    New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    Citim Postuar mė parė nga Xhoni2012 Lexo Postimin
    Dua te shkoj ne Amerike si turiste dhe mos te kthehem me ketu, te qendroj atje, te gjej nje shtepi me qera dhe nje pune. A kam shance te qendroj ne te zeze dhe cfare lloj punesh mund te gjej? Pas sa kohesh mund ta filloj Green Card, po per nje martese zakonisht ku mund te gjej ndonje femer? Ju lutem me jepni nje ndihme.
    Ha Mo plako ti e paske ne terezi te vish do, shpi do, green kart do, Pun do, Nuse do,

shiko mua tani e
    per te ardh futja nga meksika
    Per te Punuar ka pun plot me te njofur ose ne ndonje restorant kamrarier pastaj eshte pun fati ka edhe qe rin ne shpi e marin lek
    Per te Mar green kart te uroj nga zemra ta maresh por o shoku im jan vetem dy menyra te bjeri ndonje llotari ose ndonje nuse :P

tani nuse dashke iii; ta gjetem edhe nusen
    Albanianpersonal.com ka plot ose ske cdi do shqiptare mer amerikone
    Match.com Eharmony.com
    edhe nusen e gjetem menyren

tani mo njesh njeriu ka jetuar ne luftra edhe jo me ne amerik po ta ka qefi ajde provoje
    por mos kerko ne foruminshqiptar ku te gjej nuse etc mos le nam
    Partizoni

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Nje gje eshte e sigurt qe shancet per te qendruar tere kohen ne pune te zeze i ke shume te medhaja. Vetem ki parasysh e eshte bere veshtire dhe per te punuar ne pune te zeze. Sa per femer varet sa i zoti je per te bere nje femer. Ki parasysh duhet te jesh kuzhinier, kavalier, te besh punet e shtepise e tu rritesh kalamajte. Me keto cilesi e ke te sigurt qe e ben per vete. Ah se harrova duhet te jesh dhe nje cik, opo sikur dhe vetem cik i paraqitshem.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-10-2010
    Postime
    56

Alonsa

Citim Postuar mė parė nga alnosa Lexo Postimin
    I kam hequr te gjitha ne kurriz vete dhe i di dhe ne gjume te me pyesin keto format .

Im ate mori pasaporten dhe i beri bashkim familjar motres me nje fjale vajzes se vet dhe per 11 muaj ishte ne usa me burrin dhe femijet ....Kurse keto garancit per vizitor familja ime i ben per vit se me vijne hallat ,dajat ,xhaxhai dhe kusherinjte, se ja na erdhen krishtlindjet dhe viti i ri lol

Ata e kane tek besimi sikur per nje gje e vogel te dyshojne nuk ta japin sepse e dine qe nuk kthehesh .Njerezit e mi viJne per vit nga 1 muaj dhe sapo paraqiten ne ambasade direk ja japin vizen ,kurse para 2 muajesh i beme nje garanci kunatit ne pune shteti ,me leke ne banke dhe nuk ja dhane ....hajde merri vesh tani
    Pershendetje Alonsa e shiqova qe ishe e provuar ne keto rrethana tha thash qe haj me te pyet ne lidhje me kete ceshjte,
    Dua te bej nje aranzhman per ne USA per te shetitur nepermjet agjencionit,normal agjencioni vetem me pret bileten dhe ben aranzhmanin dhe me cakton termin per intervju asgje tjeter.nuk posedoj prone te madhe kam nje shtepi nje pune shteti dhe kam 3 vizat turistike te vjetra ne kohen kur evropa ishte e hekurt,ku ju jam permbajtur vajtjes dhe ardhjes se ketyre vizave,dhe nje sasi mesatare me parra ne banke,si po thu a mundet te kem suskes ne marjen e nje vize turistike?sipas mendimit tend?
    flm per mirekuptimin

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-10-2010
    Postime
    56

Alnosa

Citim Postuar mė parė nga alnosa Lexo Postimin
    I kam hequr te gjitha ne kurriz vete dhe i di dhe ne gjume te me pyesin keto format .

Im ate mori pasaporten dhe i beri bashkim familjar motres me nje fjale vajzes se vet dhe per 11 muaj ishte ne usa me burrin dhe femijet ....Kurse keto garancit per vizitor familja ime i ben per vit se me vijne hallat ,dajat ,xhaxhai dhe kusherinjte, se ja na erdhen krishtlindjet dhe viti i ri lol

Ata e kane tek besimi sikur per nje gje e vogel te dyshojne nuk ta japin sepse e dine qe nuk kthehesh .Njerezit e mi viJne per vit nga 1 muaj dhe sapo paraqiten ne ambasade direk ja japin vizen ,kurse para 2 muajesh i beme nje garanci kunatit ne pune shteti ,me leke ne banke dhe nuk ja dhane ....hajde merri vesh tani
    Pershendetje Alnosa e shiqova qe ishe e provuar ne keto rrethana tha thash qe haj me te pyet ne lidhje me kete ceshjte,
    Dua te bej nje aranzhman per ne USA per te shetitur nepermjet agjencionit,normal agjencioni vetem me pret bileten dhe ben aranzhmanin dhe me cakton termin per intervju asgje tjeter.nuk posedoj prone te madhe kam nje shtepi nje pune shteti dhe kam 3 vizat turistike te vjetra ne kohen kur evropa ishte e hekurt,ku ju jam permbajtur vajtjes dhe ardhjes se ketyre vizave,dhe nje sasi mesatare me parra ne banke,si po thu a mundet te kem suskes ne marjen e nje vize turistike?sipas mendimit tend?
    flm per mirekuptimin

tHeKtHi MaMa :P
    Anėtarėsuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    1,708
    Citim Postuar mė parė nga ardititii Lexo Postimin
    pershendetje alonsa e shiqova qe ishe e provuar ne keto rrethana tha thash qe haj me te pyet ne lidhje me kete ceshjte,
    dua te bej nje aranzhman per ne usa per te shetitur nepermjet agjencionit,normal agjencioni vetem me pret bileten dhe ben aranzhmanin dhe me cakton termin per intervju asgje tjeter.nuk posedoj prone te madhe kam nje shtepi nje pune shteti dhe kam 3 vizat turistike te vjetra ne kohen kur evropa ishte e hekurt,ku ju jam permbajtur vajtjes dhe ardhjes se ketyre vizave,dhe nje sasi mesatare me parra ne banke,si po thu a mundet te kem suskes ne marjen e nje vize turistike?sipas mendimit tend?
    Flm per mirekuptimin
    sigurisht qe mundesh 99%
    if love is the answer, could you rephrase the question?

tHeKtHi MaMa :P
    Anėtarėsuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    1,708
    dokumentat q enevoiten jan

1 foto 5x5
    formulari online https://ceac.state.gov/genniv/
    ku duhet te printohet vetem faqja e fundit
    dhe dokumentat shtes per pasurin qe ke n ks
    fletpagesa prej 160 $
    edhe pa te dergu garancion nga usa mundesh
    if love is the answer, could you rephrase the question?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-10-2010
    Postime
    56

Prishtinase

Citim Postuar mė parė nga prishtinase Lexo Postimin
    dokumentat q enevoiten jan

1 foto 5x5
    formulari online https://ceac.state.gov/genniv/
    ku duhet te printohet vetem faqja e fundit
    dhe dokumentat shtes per pasurin qe ke n ks
    fletpagesa prej 160 $
    edhe pa te dergu garancion nga usa mundesh
    Prishtinase nuk e dije sa do jete e mjaftueshme prona ime dhe nje sasi mesatare e parave ne banke,nuk kam pasuri te patundshme,dhe pika e dyte a mundet qe une te bej ndonje aranzhman ne ndonje hotel atje pa paguar dicka sepse nuk dihet a mare pergjigje poziteve apo jo,menje fjale nuk eshte e sigur,kupton?

flm per mirkuptimin dhe pergjigjen e me hershme
    tung nga maqedonia

i/e regjistruar Maska e reglo
    Anėtarėsuar
    14-10-2012
    Vendndodhja
    Neper bote
    Postime
    8

Vizat e emigrimit pėr SHBA, ambasada : Ja tarifa qe duhet tė paguani

Ambasada Amerikanė nė Tiranė lajmėron tė gjithė personat se duke filluar nga data 1 Shkurt 2013, tė gjithė personat qė janė pajisur me vizė emigrimi pėr nė SHBA, pėrpara se tė udhėtojnė pėr nė SHBA, do tė duhet tė paguajnė njė Tarifė Emigrimi prej 165 dollarėsh pėr Shėrbimet e Shtetėsisė dhe Emigracionit tė Shteteve tė Bashkuara (USCIS).

Nė njė njoftim tė shpėrndarė pėr mediat, Ambasada Amerikanė sqaron se vetėm prindėrit e ardhshėm birėsues fėmijėt e tė cilėve po hyjnė nė SHBA nėn Procesin e Jetimit apo tė Hagės, rezidentėt nė kthim, dhe ata tė cilėve u ėshtė lėshuar vizė e tipit K, janė tė pėrjashtuar nga tarifa e re.

Faqja e mėposhtme e internetit tė USCIS ka mė tepėr detaje pėr tarifėn e re, pėrfshirė edhe informacion kontakti pėr USCIS, nėse keni pyetje tė mėtejshme: www.USCIS.gov/immigrantfee

Pyetje dhe Pėrgjigje
    1. Kur duhet tė paguaj tarifėn e Vizės sė Emigrimit tė USCIS?
    Ju duhet ta kryeni pagesėn pėrpara se tė niseni pėr nė Shtetet e Bashkuara. USCIS nuk do t'ju pajisė me kartėn jeshile derisa tė ketė marrė pagesėn. Gjithsesi, edhe nėse ju nuk e keni paguar tarifėn, oficerėt e Doganės dhe Mbrojtjes Kufitare tė Shteteve tė Bashkuara do t'ju pranojnė pėr sa kohė qė ju plotėsoni kushtet e tjera pėr tė hyrė.
    2. Po nėse mua mė ėshtė lėshuar viza emigrimi para 1 Shkurtit 2013? A duhet tė paguaj tarifėn?
    Jo. Vetėm aplikanėt tė cilėve u ėshtė lėshuar viza mė datė 1 Shkurt 2013 dhe pas kėsaj date do tė paguajnė tarifėn e re. Zyrtarėt e Doganave dhe Mbrojtjes Kufitare tė Shteteve tė Bashkuara nė kufirin ajror nė aeroport apo nė kufirin tokėsor do tė verifikojnė tė dhėnat pėr tė pėrcaktuar se kur ėshtė lėshuar viza juaj emigruese. Nėse viza ėshtė lėshuar mė datė 1 Shkurt 2013 apo mė vonė por pagesa e tarifės nuk ėshtė kryer, paketa e vizės emigruese do tė pranohet nga ata nė pikėn e hyrjes, por USCIS nuk do t'ju lėshojė kartėn jeshile derisa tarifa prej 165 dollarėsh tė jetė paguar.
    3. Kush duhet tė paguajė tarifėn e Vizės sė Emigrimit tė USCIS?
    Tė gjithė aplikantėt tė cilėve u ėshtė lėshuar vizė emigrimi (pėrfshirė Vizat e Diversitetit – Lotarisė Amerikane) do tė paguajnė tarifėn e re. Pėrjashtim bėjnė fėmijėt e birėsuar sipas Proceseve tė Jetimėve (IR-3/IR-4) ose tė Hagės (IH-3/IH-4), emigrantėt e veēantė nga Iraku dhe Afganistani qė kanė qenė tė punėsuar nga qeveria e SHBA-sė, rezidentėt nė kthim, dhe ata qė u ėshtė lėshuar vizė e tipit K.
    4. Si mund ta paguaj tarifėn e re?
    Ju do ta kryeni pagesėn duke vizituar www.USCIS.gov/ImmigrantFee. Kėtu do tė klikoni linkun qė ju ēon nė faqen e llogarisė sė USCIS nė Pay.gov, do t’i pėrgjigjeni pyetjeve nė kėtė faqe dhe do tė futni tė dhėnat e llogarisė tuaj rrjedhėse, kartės sė debitit ose kreditit. Pėr shkak se pagesa duhet tėrhequr nga njė bankė nė SHBA, dikush tjetėr mund ta kryejė pėr ju pagesėn e Tarifės sė Emigrimit tė USCIS.
    BalkanWeb

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •