Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 58
    i/e regjistruar Maska e Alti Elezi
    Anėtarėsuar
    04-04-2010
    Postime
    794
    Citim Postuar mė parė nga Xhoni2012 Lexo Postimin
    Dua te shkoj ne Amerike si turiste dhe mos te kthehem me ketu, te qendroj atje, te gjej nje shtepi me qera dhe nje pune. A kam shance te qendroj ne te zeze dhe cfare lloj punesh mund te gjej? Pas sa kohesh mund ta filloj Green Card, po per nje martese zakonisht ku mund te gjej ndonje femer? Ju lutem me jepni nje ndihme.
    Duhet te kuptoni qe KOHA e ARTE ku mund te shkoje dhe te merrje letrat ka 10 Vjet qe ka mbaruar perfundimisht.
    SOT,mund te cash kudo,nqs ke FAT dhe VULLNET,te tjerat ENDRRAT Amerikano-Canadeze pa letra kane VDEKUR.

QeTeSia Tė QeTeSon. Maska e pLuS_mInuS
    Anėtarėsuar
    23-02-2012
    Vendndodhja
    ATJe Ku SKe Qene NDoNJeHeRe Ti.
    Postime
    171
    Pse nuk ktheheni ju qe jeni ne USA ?? Meqe pune dhe dokumenta nuk ka,cju mban andej ??

LATE NAM ME KTO BUDALLIQE,cdo njeri eshte i zoti i vetes dhe ecen perpara,se mos ju qe jeni ne USA sa keni vajtur keni marre Dokumenta dhe keni gjetur pune ?!

Hajde jetoni ne Shqiperi,aty ku merr per ter diten 7 Dollare.
    PeRVeĒ VDeKJeS aSGJė S`ėSHTė e SiGuRT.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    o xhon djali sado qe do vujsh prap ma mir se ne shqipni do jesh.

do boj pun te rendomt do thoni po dhe ne shqipni minister nuk do jete ky. ne shqipni merr 200 euro ne muj knej do mori ma shum.

xhon si fillim si pa latra qe do jesh te rekomandoj NYC cahet am kollaj atje se ka transport publik kudo e ske nevoj per kerr. po ashtu ka dhe shum shqiptar qe mund te te ndimojn me gjet pun. per letra o bo pak veshtir po po gjete naj femen knej qoft me pare qoft em dashni per ma pak se ni vit i merr letrat

hajt rruga mar.
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308
    Citim Postuar mė parė nga loneeagle Lexo Postimin
    negative:

shkollen nuk e ben dot
    pune veshtire te gjesh, po gjete do punosh pune te rendomta ne ndertim ose pjatalares.
    sigurim mjeksor nuk ke
    menyre transporti do perdoresh vetem ate publik
    sistemin bankar nuk e perdor dot
    ka pas shume raste ku emigrantet ilegal sulmohen sepse mbajne cash me vete se nuk kane ku ti cojne leket
    nga do qe te shkosh do shofesh nga mbas se mos te kapin etc.
    do humbesh te drejten te jesh me dokumenta ketu. sepse ne amerike po ke shkelur ligjin veshtire se merr dokumenta me.
    [B]
    .
    Gabim.

...........

Juventini Maska e @Lbaneso
    Anėtarėsuar
    15-06-2012
    Vendndodhja
    Shkupi
    Postime
    42
    I'm proud to be @Lbanian

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar mė parė nga Plaku me kostum Lexo Postimin
    Gabim.

...........
    Une ilegale nuk kam qene ndonjeher por me cfare kam degjuar nga njerez qe jane thashe. Ti ku bazohesh qe jam gabim, ke fakte apo si?? Ne nuk po themi qe hapesi i temes te mos vij ne amerike apo kudo ne bote, por i tregojme cfare do jene disa nga veshtiresit qe do hasi. te jet per mua te gjithe shqipetaret jane te mirepritur ne amerike!
    I LOVE GOD

j&g

Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar mė parė nga pLuS_mInuS Lexo Postimin
    Pse nuk ktheheni ju qe jeni ne USA ?? Meqe pune dhe dokumenta nuk ka,cju mban andej ??

LATE NAM ME KTO BUDALLIQE,cdo njeri eshte i zoti i vetes dhe ecen perpara,se mos ju qe jeni ne USA sa keni vajtur keni marre Dokumenta dhe keni gjetur pune ?!

Hajde jetoni ne Shqiperi,aty ku merr per ter diten 7 Dollare.
    Njoh shume qe jane kthyer me dokumenta edhe padokumenta. Ne nuk po themi qe amerike eshte afrike, por qe eshte bere keq ne krahasim me cfare ishte. Nuk kthehem sepse po afrohen 17 vjet e larguar edhe jam me dokumenta. Me duket sikur kam me shume mundesi ketu per nje jete te mire, po te besoja se do isha me mire ne shqiperi sigurisht qe do kthehesha. Postimi im per hapesin ishte ti pershkruaja pak a shume veshtiresit nese ai beson se ketu do bej jete me te mire i uroj ardhje te hershme. Une flas me cfare po shikoj ketu ku jetoj.
    I LOVE GOD

j&g

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308
    Une ilegale nuk kam qene ndonjeher por me cfare kam degjuar nga njerez qe jane thashe. Ti ku bazohesh qe jam gabim, ke fakte apo si?? Ne nuk po themi qe hapesi i temes te mos vij ne amerike apo kudo ne bote, por i tregojme cfare do jene disa nga veshtiresit qe do hasi. te jet per mua te gjithe shqipetaret jane te mirepritur ne amerike!
    Kam pasur dhe kam shoke ilegal, kam punur me ilegal dhe kam punuar vete pa numer pune.

Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar mė parė nga Plaku me kostum Lexo Postimin
    Kam pasur dhe kam shoke ilegal, kam punur me ilegal dhe kam punuar vete pa numer pune.
    e nxorre koken me ne fund, rob ilegal :P
    I LOVE GOD

j&g

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308
    e nxorre koken me ne fund, rob ilegal :P
    po, ilegal me passaporte amerikane hahahahha

Si je ti?

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •