Close

Rezultati i Sondazhit: A jeni fetar? (Vetëm për shqiptarët nga Kosova)

Votues
71. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po (ndjek fe, praktika fetare dhe feja është shumë e rëndësishme për mua)

34 47.89%
  • Jo (jam ateist, agnostik, nuk i dua fetë, jam jofetar por mund të bësoj në një fuqi të mbinatyrshme)

37 52.11%
Faqja 13 prej 22 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 213
    Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Nuh derdellitesi i perjetshem,une me burrin punojme me nje zyre ,nuk kam cka fsheh asgje nga ai ,per me teper une jam pak me "tolerante " sa i perket kesaj teme(feja),ai eshte edhe me i "ashper " ne kete aspekt,ai ta dh...n me fe e me krejt
    Ne cfare gjuhe moj te ja coj selamin ?
    albanish by nature

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    hahha kam degju edhe une per mishin e derrit te eger ,si shume te shijshem e kane pershkru ,megjithate une e pata fjalen per si ushqim te zakonshem
    Jo ne familje nuk perdoret as ne Gjilan , por keshtu sja vesin dajt valla

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Une nuk kam de drejte vote, por dua te them qe njoh 50-60 persona nga Kosova dhe asnje nuk shkon ne xhami e as nuk kryen asnje rit fetar perveçse kur vjen Bajrami qe bejne bakllava.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin
    Une nuk kam de drejte vote, por dua te them qe njoh 50-60 persona nga Kosova dhe asnje nuk shkon ne xhami e as nuk kryen asnje rit fetar perveçse kur vjen Bajrami qe bejne bakllava.
    Me nje llaf nje i Krishtere quhet i Krishtere vetem se thote eshte i Krishtere , ndersa nje Musliman quhet Musliman vetem kur fale 5 vaktet ?

Ore a jane Muslimane? Nese thone jane Muslimane , ato quhen Muslimane.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Me nje llaf nje i Krishtere quhet i Krishtere vetem se thote eshte i Krishtere , ndersa nje Musliman quhet Musliman vetem kur fale 5 vaktet ?

Ore a jane Muslimane? Nese thone jane Muslimane , ato quhen Muslimane.
    Ti si hoxhe me profesion cfare mendon ,jane muslimane ato femra p.sh si cifti Netes ,qe NUK jane te mbuluara ,bejne plazh ,kane idol Angelina Jolien e Kim Kradashianin,nuk bejne namaz(qe eshte nje nder shtyllat me te rendesihme te fese),dalin neper kafeteri te perziera meshkuj e femra, ne facebookun e tyre mbizoterojne fotot nga dasmat e kusherinjeve me fustanat me provokativ te mundshem etj etj ??
    Nese ti thua po atehere ashtu le te mbetet ,ne dorezohemi

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    Ne cfare gjuhe moj te ja coj selamin ?
    Shqip ,shqip

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Ti si hoxhe me profesion cfare mendon ,jane muslimane ato femra p.sh si cifti Netes ,qe NUK jane te mbuluara ,bejne plazh ,kane idol Angelina Jolien e Kim Kradashianin,nuk bejne namaz(qe eshte nje nder shtyllat me te rendesihme te fese),dalin neper kafeteri te perziera meshkuj e femra, ne facebookun e tyre mbizoterojne fotot nga dasmat e kusherinjeve me fustanat me provokativ te mundshem etj etj ??
    Nese ti thua po atehere ashtu le te mbetet ,ne dorezohemi
    C'dokush qe ne jeten e tij ka deklaru qe Zoti eshte Nje dhe Muhamedi eshte profeti i tij automatikisht behet Musliman.
    Keshtuqe dhe Nete Muslimane eshte.

Adhurimi dhe obligimet qe ka njeriu ndaj Zotit jane ceshtje mes teje e Zotit.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga Norça.li Lexo Postimin
    Nejse, shoku mjedisor, ke mundur te thuash "nuk kuptova gje". Nuk eshte turp kur nuk kupton.
    Ajo qe ke kerkuar ne sondazh kerkon pikerisht ate qe e thash: profesionalizmin.
    Jo te gjithe kane kohe, nge, interesim... te merren me fe (ciladoqofte ajo). Sipas kritereve qe ke paraqitur, ne fakt behet fjale per perqindjen e atyre qe fene e kane profesion: hoxhe, imam, prift, pop... plus nje numer i vogel sosh qe mendojne se jane te atille apo te ngjashem me keta. Keshtuqe, po t'i numerosh nuk te dalin as 1% krahas atyre qe merren shume pak me fe, atyre qe merren ne punet e veta, atyre qe s'merren me asgje (me perjashtin, ndoshta, te atyre qe merren me pune te huaja)...e qe me ne fund mund te dalin deri 99%. Pra, sic thash heren e pare, rezultati i ketij sondazhi dihet paraprakisht, meqenese rezultatin e nxjerrin vet kriteret e paraqitura ne sondazh.

*
    Papapa, me duket se nuk hake shqip. Lexoje mire sondazhin dhe shpjegimin. Te jesh fetar nuk do te thote qe je hoxhe, apo ne shqipen tende thuhet ashtu? Kam vene dhe shpjegim me kllapa, por sic duket nuk i lexoke fare e direkt hidhesh ne sulme personale. Nese ti je praktikant, dhe beson shume ne fe e ajo ka shume rendesi per ty, atehere ti je fetar. Jofetar eshte e kunderta. Shembulli me tipik eshte ateisti apo agnostiku.
    Hajde logjike qe paske hajde. Nje pyetje--ku e ke bere arsimin fillor? Se paske veshtiresi ne kuptimin e shqipes standarde.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    C'dokush qe ne jeten e tij ka deklaru qe Zoti eshte Nje dhe Muhamedi eshte profeti i tij automatikisht behet Musliman.
    Keshtuqe dhe Nete Muslimane eshte.

Adhurimi dhe obligimet qe ka njeriu ndaj Zotit jane ceshtje mes teje e Zotit.
    Sa nga keta persona qe ti na i quan automatikisht myslimane, sepse ne perandorine osmane quheshin keshtu per arsye statistikore, e kane thene kete gje?

Edhe Asadi, Sadami, Gadafi kane thene se Zoti eshte nje dhe Muhamedi eshte profet i tij.

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    me vjen shume keq se shume shqiptare jo nga Kosova kan votuar ne ket sondazh

Faqja 13 prej 22 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •