Une nuk kam de drejte vote, por dua te them qe njoh 50-60 persona nga Kosova dhe asnje nuk shkon ne xhami e as nuk kryen asnje rit fetar perveçse kur vjen Bajrami qe bejne bakllava.
Lumi ka ujin e paster ne burim
Kombi mbi te gjitha
Ti si hoxhe me profesioncfare mendon ,jane muslimane ato femra p.sh si cifti Netes ,qe NUK jane te mbuluara ,bejne plazh ,kane idol Angelina Jolien e Kim Kradashianin
,nuk bejne namaz(qe eshte nje nder shtyllat me te rendesihme te fese),dalin neper kafeteri te perziera meshkuj e femra, ne facebookun e tyre mbizoterojne fotot nga dasmat e kusherinjeve me fustanat me provokativ te mundshem etj etj ??
Nese ti thua po atehere ashtu le te mbetet ,ne dorezohemi![]()
"And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"
Papapa, me duket se nuk hake shqip. Lexoje mire sondazhin dhe shpjegimin. Te jesh fetar nuk do te thote qe je hoxhe, apo ne shqipen tende thuhet ashtu? Kam vene dhe shpjegim me kllapa, por sic duket nuk i lexoke fare e direkt hidhesh ne sulme personale. Nese ti je praktikant, dhe beson shume ne fe e ajo ka shume rendesi per ty, atehere ti je fetar. Jofetar eshte e kunderta. Shembulli me tipik eshte ateisti apo agnostiku.
Hajde logjike qe paske hajde. Nje pyetje--ku e ke bere arsimin fillor? Se paske veshtiresi ne kuptimin e shqipes standarde.
me vjen shume keq se shume shqiptare jo nga Kosova kan votuar ne ket sondazh
Krijoni Kontakt