Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 33 prej 33
    Prof. Dr. Kristal fare!
    Anëtarësuar
    18-09-2012
    Vendndodhja
    Aziatik prej Hallit!
    Postime
    329
    Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    Jeta "seksuale" ne islam eshte teper normale....
    .....sa per info, ne zhargonin perkates nuk i thuhet "penis", por i thuhet "kalem".....

tung
    Ku du fleje sonte "kalemi" te "gugfuce"-ja e e pare e dyte e ...3-4-5 e gjashte?
    allahu yk-berr hiqni brekt se u err!

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga qeveriablu Lexo Postimin
    Cka ke qe je tranuar me kete fjalor qe perdor,dhe cfar risije sjell ne forum - Ta pyesesh @Albon duke me cituar mua ?!!
    Fjalori yt qe perdor ne kete forum eshte plot me vulgaritete dhe po te rriste forumi standardet shumica e fjalive ne shkrimet e tua do dilnin ne kete forme *****,ndersa pjesa tjeter do perfundonte ne Recycle Bin.

Nuk lejohet per te njejtat arsye qe ka perkthyesi shqip i haditheve te nxehta "hot" qe transmeton Nena e Besimtareve:"Me profetin pastroheshimi bashke dhe lakuriq,ne larje e siper i perkedhelnim...." (hadith i modifikuar pak nga une,origjinalin gjeje vet !)... si te quhet dhe perkthehet AJO qe nena e besimtareve perkedhelte te Profeti ? .

Nuk behet fjale per "lirine e shprehjes" por RESPEKT per zonat erogjene jo vetem te profetit por edhe te njerezve te rendomte .
    Gezohu, je bere subjekt hulumtimi !!!, dhe bukur i mbush kushtet, si edhe me kete shkrim symptomatik me siper !!!

tungi
    albanish by nature

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979
    Citim Postuar më parë nga Cen Durimmadhi Lexo Postimin
    Ku du fleje sonte "kalemi" te "gugfuce"-ja e e pare e dyte e ...3-4-5 e gjashte?
    allahu yk-berr hiqni brekt se u err!
    Ke fillu orgjine ne familje Ceno?

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •