Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6
    Fol mire ose hesht Maska e Linė
    Anėtarėsuar
    26-04-2012
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    203

Po shkruaj per t'i dhene zemer ndokuj me keto fjale

Dashta dicka, por nuk ma dha Zoti, edhe pse e kerkoja. Qaja, peshperisja dic nga vetja, merzitesha...kshtu shkoi kohe. Erdhi nje dite dhe une qendrova perballe nje miresie te madhe pas gjithe asaj qe e dashta e s'mu mundesua, e pash sa m'kish dasht Zoti ne kete rast pas gjithe asaj gjendje duke me ruajt. Sot them faleminderit Zot per kete qe nuk u be.

Njeriu s'mund te dine cfare eshte mire e cfare keq per te, mjafton t'i bindet kaderit/caktimit e te mbetet i kenaqur pa ankesa. Edhe ti ndoshta mund t'jesh ne kete gjendje, por ndrysho bindjen se kujdestari me i mire per ty eshte Allahu, leja ceshtjet Atij pa brengosje te tilla, do shohesh se me mire do te del.
    Tė pyesin ty pėr shpirtin. Thuaju: Shpirti ėshtė ēėshtje qė i pėrket vetėm Zotit

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Te Bashkangjitem Me postim Linanur.

Deshta dikend dhe shumecka ,ashtu sic mund te dashuroj nje Vajze Prinderit e saje.
    Zoti mori nga une,nga ne,ne ato momente qe u lutesha per jeten e tyre,e sidomos ne fund per Nenen qe Zoti te mos ma mer ate,me erdhe dicka ne zemer qe as vete nuk e kuptoja c'ka ishte,dhe i thoja vetes se Sa e Sa profet,sa e sa njerez kan ikur nga kjo jete,sa Profet kan mbetur pa Prinder,kjo ishte si nje far shprese per mua,se asgje nuk mvaret nga ne,ishte caktimi i Zotit.

Isha ne ate gjendje kur t edhembe dicka dhe s'din si te tregosh se c'ka te dhembe,te dhemb shpirti,askush qe se ka perjetuar s'te kupton dote,dhe perseri Jetoj,Qeshem,Gezoj,Kendoj dhe Vallzoj,sepse ashtu do te donin edhe ata.

gjithc'ka eshte e shkruar,dhe Zoti e din me se miri per gjithcka qe na sprovon.
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

i/e regjistruar Maska e VOLSIV
    Anėtarėsuar
    14-10-2009
    Postime
    1,069
    Citim Postuar mė parė nga LinaNur Lexo Postimin
    Dashta dicka, por nuk ma dha Zoti, edhe pse e kerkoja. Qaja, peshperisja dic nga vetja, merzitesha...kshtu shkoi kohe. Erdhi nje dite dhe une qendrova perballe nje miresie te madhe pas gjithe asaj qe e dashta e s'mu mundesua, e pash sa m'kish dasht Zoti ne kete rast pas gjithe asaj gjendje duke me ruajt. Sot them faleminderit Zot per kete qe nuk u be.

Njeriu s'mund te dine cfare eshte mire e cfare keq per te, mjafton t'i bindet kaderit/caktimit e te mbetet i kenaqur pa ankesa. Edhe ti ndoshta mund t'jesh ne kete gjendje, por ndrysho bindjen se kujdestari me i mire per ty eshte Allahu, leja ceshtjet Atij pa brengosje te tilla, do shohesh se me mire do te del.
    >>> Amen.
    La verita' ti rendera' libero!

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anėtarėsuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657

zonje, nese njeriu nuk e dine q'eshte mire dhe keē, ateher te pyese ty, prej kur paskan filluar te flasin Kafshet, dhe te mendojn q'eshte mire apo keē
    S’ēarmatosem sa t’jetė jeta!

i/e regjistruar Maska e toni54
    Anėtarėsuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776
    e vertet linaur i bashkohem ketij mendimi tend.......kurr njeriu sigurt se di se ku eshte me mire e me keq.....

i/e regjistruar Maska e letaa
    Anėtarėsuar
    25-04-2010
    Vendndodhja
    ketu afer, atje larg
    Postime
    1,268

shum e verte jam dakort , shpesh her ankohemi pa patur arsye edhe pa e ditur pse ankohemi, eshte shum mir qe zoti ta ndalon dicka per ate kohe,, dhe te jem me te miren ateher kur ti ke nevoj per te kur te duhet dicka,,,
    cdo dite falendreoju dhe lutju dhe cdo dite do kesh miresi nga allahu duket te dhen me te miren qe nuk do pendohesh asnjeher
    Dita e harxhuar mė kot ėshtė ajo e kaluar pa qeshur.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •